English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Trent se šeće pored Lookmana.
Postedi nas svojih kancerogenih postova, strasno da uopste imas pristup forumu a jos strasnije da ti "moderatori" tolerisu ove bljuvotineChapman1886 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 22:19šzo se ovo van dajk nagu zi sadnaj bolji stoper nečega
![]()
a salaš kokoška oštećen kažu za balon,edin višća i ništa više.. raspad sistema, grčevita borba za top4 do kraja sezone za precjenjenu šklopociiju

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja ne znam sta tebi treba da pravis budalu od sebe na forumu stvarno. Mislim hejtaj koga hoces, al ovo glupiranje sa nepismenoscu je debilno i sramotno za citatiChapman1886 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 22:19šzo se ovo van dajk nagu zi sadnaj bolji stoper nečega
![]()
a salaš kokoška oštećen kažu za balon,edin višća i ništa više.. raspad sistema, grčevita borba za top4 do kraja sezone za precjenjenu šklopociiju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovom frajeru ne treba dat da komentarise ni turnir prijateljstva na zlatiboru 

1946-1987
Iz nekog razloga se poceo glupirati.Brokula je napisao/la: ↑28 dec 2021, 22:36Ja ne znam sta tebi treba da pravis budalu od sebe na forumu stvarno. Mislim hejtaj koga hoces, al ovo glupiranje sa nepismenoscu je debilno i sramotno za citatiChapman1886 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 22:19šzo se ovo van dajk nagu zi sadnaj bolji stoper nečega
![]()
Evo mu prvog upisa na forumu.
Chapman1886 je napisao/la: ↑06 jun 2018, 19:11Pozdrav svim forumašima uvaženim novi sam na ovom forumu i nadam se da ćemo fino diskutovati.
Rico nije neka sreća al dakako da je bolji od raspale olupine i nekada davno sjajnog golmana Petra Čeha čija leđa što prije želim vidjeti a s obzirom kakva je plachipichka 2 - 3 sjedenja na klupi dolaskom Rica očekujem njegov brzi odlazakako je takva klasa i mudovan što nije ostao i skinuo Kurthonju (zašto se cenzurira ova riječ bez slova H????????????????) s gola Chelsea, pa evo ja ću vam reći zato što je smeće i Voajerova raspala prćija je bila idealan poziv za tu klasnu oyebinu
![]()
Lihtštajner nije nikakvo pojačanje taj švicarski penzioner sigurno neće imati nikakvu ulogu, bar se to ne planira ali dakako da se neću iznenaditi ukoliko i uleti u prvu postavu umjesto epileptičara Bellerina kojem čim prije žlim vidjeti leđa![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nema pet minuta kako Gojko govori da je Leicester iskoristio sve 3 izmjene, a evo sad pokušava provaliti ko izlazi iz igre u Leicesteru 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pool zavrsaje godinu s porazem i pocinje s porazom.
Onda odlazi mane i salahna afcon, plus ocekuje se sutra da ubace nove termine za preostale utakmice.
Onda odlazi mane i salahna afcon, plus ocekuje se sutra da ubace nove termine za preostale utakmice.
Gdje su nerko i drug mu, pozz od neznalice.
+6
+6
City, sto se lige tice, drugi svijet. Jedino mogu pasti ako im se pola ekipe povrijedi.
+6
+6
City, sto se lige tice, drugi svijet. Jedino mogu pasti ako im se pola ekipe povrijedi.
Chelsea ne može pobijediti U23 ekipu Evertona dok Liverpool uspijeva izgubiti utakmicu protiv desetkovanog Leicestera.
Miriše na novu titulu Manchester Cityja.
Miriše na novu titulu Manchester Cityja.
Nek se skauzeri zahvale Salahu i slavljenju Bozica za ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Skauzeri se vraćaju na 'sljedeća godina je naša' postavke
Ma za uzet ligasko takmicenje Cityu moras igrati savrsenu sezonu kao sto je Liverpool uradio kad su imali oko 100 bodova na kraju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Brao jesi bio nervozan zadnjih 10 min da bi mogao izvalit ovaj post, kakav pacenik idi guzi nes
Inace kad je salah los ovaj liverpul je rang brightona i tot

Jedna od onih utakmica.
Nisam ni gledo tekmu. Samo gol pogledo.
Nema guzenja vcrs, jedino u crveno ko Salah da trpam al nisam toliki gresnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.