English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Mister van gaal
Gosp jozun
Sjor jihu olee
Gosp ralf
optimizma nikad kraju
United da sutra zaposli forumasa brokulu kao trenera ovaj bi ga prozvao kao gosp judu taktickog gurua kojem treba par mjeseci da sredi ekiptizu. Brokula bi zaposlio neku guzlu kao doktora u ekipi kao sto je ona u celziju bila a ovaj bi to podrzao kao nesto nevjerovatno
Gosp jozun
Sjor jihu olee
Gosp ralf
United da sutra zaposli forumasa brokulu kao trenera ovaj bi ga prozvao kao gosp judu taktickog gurua kojem treba par mjeseci da sredi ekiptizu. Brokula bi zaposlio neku guzlu kao doktora u ekipi kao sto je ona u celziju bila a ovaj bi to podrzao kao nesto nevjerovatno
Al dobar je. Ko ga prvi put cita pomislio bi ovaj zna sta pise. Potrebno je da ga duze pratis da shvatis da se zapravo samo ponavlja i veze sa vezom nema.Torres_9 je napisao/la: ↑03 jan 2022, 23:45Mister van gaal
Gosp jozun
Sjor jihu olee
Gosp ralf
optimizma nikad kraju
United da sutra zaposli forumasa brokulu kao trenera ovaj bi ga prozvao kao gosp judu taktickog gurua kojem treba par mjeseci da sredi ekiptizu. Brokula bi zaposlio neku guzlu kao doktora u ekipi kao sto je ona u celziju bila a ovaj bi to podrzao kao nesto nevjerovatno![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pravi se javio da ga proziva
. Kod tebe se svaki post svodi na isto nebitno jel pricao o fudbalu, kovidu, autima, muhamedovom prelasku iz meke u medinu il nesto pedeseto jbt
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pisali ste o stranim trenerima tačnije njemačkim,tako da ću ponoviti neka se vrate Lampard u Chelsea a Rodgers u Liverpool i krenete u dominaciju.soxx je napisao/la: ↑03 jan 2022, 22:39Ne okreci pricu. Po ragnicku se sere a ti ga uvrsta sa elitnim trenerima.Saurman je napisao/la: ↑03 jan 2022, 21:05Ragnick nije mađioničar tu je došao kao prelazno riješenje za Utd da ostvari plasman u top 4 i to je sve.Loša transfer politika i ljudi koji vode klub godinama guše Utd i ne daju mu da ispliva iz mora prosječnosti.
Ovi što seru na strane trenere pa da nije stranaca ova bi liga ličila na Championship sa engleskim "stručnjacima" malo realnosti nije na odmet.
Klopp
Tuchel
Guardiola
Conte
Hasenhuttl
Njemci i Španci im školuju ligu a oni bi se kao oslonuli na engleske "stručnjake" koji su zapeli u kamenom dobu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma to justin lupi za lamparda.
Nego jesmol bili upravu kad smo pisali da ce rona gusit brunu il je u pitanju nesto drugo?
No hejt
Nego jesmol bili upravu kad smo pisali da ce rona gusit brunu il je u pitanju nesto drugo?
No hejt
Je li moguće da Saurman nije ponio laskavu titulu kante godine? Čovjeku je svaki post besmislen i proliv.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Ako United ne izbori lš, hoćel Rona otići?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Vidim sarmi odjednom Guardiola strucnjak
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo sam cekao da ovo neko primjeti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nekoć ga je nazivao prodavačem magle. Ah to je samo priglupi sarma men, cemu čuđenje 
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nogiraše Farkea u Norviču pa uleti Pepun, ni kriv ni dužan.
-
jolicnikola
- Kontakt:
Newcastle ostaje u ligi a sljedeće godine se bori za top 4, zapamtite me svi
Evo jesmojolicnikola je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:00Newcastle ostaje u ligi a sljedeće godine se bori za top 4, zapamtite me svi
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tebe ne mogu zaboraviti sve i da hocujolicnikola je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:00Newcastle ostaje u ligi a sljedeće godine se bori za top 4, zapamtite me svi
Sta nam radi Milica danas?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
jolicnikola
- Kontakt:
nije za ovu temuharden je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:16Tebe ne mogu zaboraviti sve i da hocujolicnikola je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:00Newcastle ostaje u ligi a sljedeće godine se bori za top 4, zapamtite me svi
Sta nam radi Milica danas?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners