Gotov si sad kad opletu po tebi, ne smiješ pisati ništa negativno za nas odma si izdajica.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:52Sta je ovo, jesam li promasio temu?
Veca je tuga sto su te ekipe na aparatima 2 boda iza nas milionera. Hajmo radije o tom pricat.
Rug'o se lonac loncu, a oba suplja...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Još njega da dovedemo i da postanemo FK Defanzivni Vezni.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:27Nije loš Jasmin Šćuk, evo raskinuo ugovor. Naš realan domet.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- LutakSutko
- Kontakt:
na ovaj jad treba samo Almir Hurtić
jedino njega zasluzujemo
jedino njega zasluzujemo
Ako hoce doci sto da ne, realan nas domet. Jedino ne znam kakvi smo onda sa strancima?Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:28Lijevo krilo Staniša Mandić, slobodan igrač.Onu jednu sezonu u Zrinjskom je fino odradio, kao i evropske utakmice.Šta vi mislite ?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- napoleon72
- Kontakt:
U zapisniku ih smijes imat koliko hoces. Fanimo vjerovatno nece igrat, nekad nece bit Oremusa, Velkoskog, Sevelja... Rotiras ih, jbg, svaku tekmu drugi stranac na tribinamavedinjo98 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:20Ako hoce doci sto da ne, realan nas domet. Jedino ne znam kakvi smo onda sa strancima?Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:28Lijevo krilo Staniša Mandić, slobodan igrač.Onu jednu sezonu u Zrinjskom je fino odradio, kao i evropske utakmice.Šta vi mislite ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Pa nismo ni mi daleko bili od zeljeznicara, bile su krenule tuzbe igraca, dugovi, bez plata, sve je to bilo do augusta. Tako da nije cudo sto smo tu negdje i na tabeli, jednostavno treba vremena da se oporavimo od Nama, Sabrine i drustva. Hvala Mirvicu spasio nas je al daleko smo od dobrog, tek trebamo temelje udariti, stalno novi početak al tako je kako je jbg.Foux87 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:30Gotov si sad kad opletu po tebi, ne smiješ pisati ništa negativno za nas odma si izdajica.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:52Sta je ovo, jesam li promasio temu?
Veca je tuga sto su te ekipe na aparatima 2 boda iza nas milionera. Hajmo radije o tom pricat.
Nismo mi ni sada toliko daleko od zeljeznicara, to je tuzni dio koji nam je ova pizdarija s Namom odmah pokazala.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To je meni najgore njima se smijemo a ni mi nismo ništa boljibordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:30Pa nismo ni mi daleko bili od zeljeznicara, bile su krenule tuzbe igraca, dugovi, bez plata, sve je to bilo do augusta. Tako da nije cudo sto smo tu negdje i na tabeli, jednostavno treba vremena da se oporavimo od Nama, Sabrine i drustva. Hvala Mirvicu spasio nas je al daleko smo od dobrog, tek trebamo temelje udariti, stalno novi početak al tako je kako je jbg.Foux87 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:30Gotov si sad kad opletu po tebi, ne smiješ pisati ništa negativno za nas odma si izdajica.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:52Sta je ovo, jesam li promasio temu?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Svi u odbranu, jedan je Hase!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:34Još njega da dovedemo i da postanemo FK Defanzivni Vezni.GalileoGalilei je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:27Nije loš Jasmin Šćuk, evo raskinuo ugovor. Naš realan domet.

Mi smo trenutno jako, jako daleko od komsija.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:30Pa nismo ni mi daleko bili od zeljeznicara, bile su krenule tuzbe igraca, dugovi, bez plata, sve je to bilo do augusta. Tako da nije cudo sto smo tu negdje i na tabeli, jednostavno treba vremena da se oporavimo od Nama, Sabrine i drustva. Hvala Mirvicu spasio nas je al daleko smo od dobrog, tek trebamo temelje udariti, stalno novi početak al tako je kako je jbg.Foux87 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:30Gotov si sad kad opletu po tebi, ne smiješ pisati ništa negativno za nas odma si izdajica.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:52Sta je ovo, jesam li promasio temu?
Hoce li tako nastaviti da bude, o tome se moze pricati.
Daleko samo 2 citava bodaAkta je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:15Mi smo trenutno jako, jako daleko od komsija.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:30Pa nismo ni mi daleko bili od zeljeznicara, bile su krenule tuzbe igraca, dugovi, bez plata, sve je to bilo do augusta. Tako da nije cudo sto smo tu negdje i na tabeli, jednostavno treba vremena da se oporavimo od Nama, Sabrine i drustva. Hvala Mirvicu spasio nas je al daleko smo od dobrog, tek trebamo temelje udariti, stalno novi početak al tako je kako je jbg.
Hoce li tako nastaviti da bude, o tome se moze pricati.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@keli nije sve na terenu, uporedi organizaciju naseg kluba i njih, kao i dugove. Eto toliko na tu temu, nadam se da ce doci trener danas - sutra, pa da pređemo na neke druge teme jer su bas glupe. Vazda nas je Alfred ruzio kad smo o konama pisali, odmah spuca roman 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Hurtić glavni trener, pomočnici Samer Naser i Senad Repuh, trener golmana Ibro HodžićLutakSutko je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:07na ovaj jad treba samo Almir Hurtić
jedino njega zasluzujemo

- tutankamon1905
- Kontakt:
Zar nije 5max?napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:24U zapisniku ih smijes imat koliko hoces. Fanimo vjerovatno nece igrat, nekad nece bit Oremusa, Velkoskog, Sevelja... Rotiras ih, jbg, svaku tekmu drugi stranac na tribinamavedinjo98 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:20Ako hoce doci sto da ne, realan nas domet. Jedino ne znam kakvi smo onda sa strancima?Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2022, 11:28Lijevo krilo Staniša Mandić, slobodan igrač.Onu jednu sezonu u Zrinjskom je fino odradio, kao i evropske utakmice.Šta vi mislite ?
Ma znam tebra al j njih, treba gledat samo sebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:20@keli nije sve na terenu, uporedi organizaciju naseg kluba i njih, kao i dugove. Eto toliko na tu temu, nadam se da ce doci trener danas - sutra, pa da pređemo na neke druge teme jer su bas glupe. Vazda nas je Alfred ruzio kad smo o konama pisali, odmah spuca roman![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Jest, pogresno sam se izrazio, htio sam reci u rosteru.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:29Zar nije 5max?napoleon72 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 12:24U zapisniku ih smijes imat koliko hoces. Fanimo vjerovatno nece igrat, nekad nece bit Oremusa, Velkoskog, Sevelja... Rotiras ih, jbg, svaku tekmu drugi stranac na tribinama

U rosteru neograniceno, al za tekmu prijavljenih 5, to je to.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A yebiga brate, nema nista posebno. Naravno, spominju se neka imena, ali vjeruj da slabo iko ista zna, a da je pouzdano. Razlog tome je što Ismiru ne pada na pamet da siri info nekome, a Kepčija isto radi u tisini, sa šejtanom je pregovarao a rijetko ko je znao.keli je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:29Ma znam tebra al j njih, treba gledat samo sebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2022, 13:20@keli nije sve na terenu, uporedi organizaciju naseg kluba i njih, kao i dugove. Eto toliko na tu temu, nadam se da ce doci trener danas - sutra, pa da pređemo na neke druge teme jer su bas glupe. Vazda nas je Alfred ruzio kad smo o konama pisali, odmah spuca roman![]()
zakazo si sa insajderskim informacija, ko je trener?
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mirvić će u narednim danima prisustvovati brojnim događajima poput svečanog potpisivanja ugovora s pojačanjima te prisustva na prozivci koja će biti 10. januara s novim šefom stručnog štaba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Lecler, napoleon72, Tatamata1946, Zagor i 74 gosta.