FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zašto nema opcija niti jedno ?
Pa mislio na mislio kad pogledas na papir vidis cinjenice , i da je tako nisam to ja izmislio volio bi i ja da je ovaj nas Guardiola ali tako stoji.I ovu sad sezonu gdje je bolji od njega dosta,i gdje ga je uzeo u medjusobnom duelu, a i do sada generalno kad vidis karijere im.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:44Vala ne mislim da je Goce ista bolji od ovoga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Oni svi zajedno nemaju godinu na klupi a i nisu uopšte u ozbiljnim planovima kluba. Osim kad su neke gala priredbe kad dobiju poziv kao bivsi igraci FKS i to tako i treba, poštovanje kao našim bivšim igracima, trenerima i hvala lijepo.Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:41Varešanović, Repuh, Hurtić, Turković, Švrakić, pet vojnika koji su duže ili krace sjedili na našoj klupi u zadnjih desetak godina, ne zna čovjek ko je veca ubleha od njih.Što se mene tice, ne moraju više nikad do kraja života nogom kročiti na Koševo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa ovim imenima se povezujemo a mora neko doći pa zato. Ako bude neko treći pišaj ga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vodi ti favorit.MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:43Yebo me Klafuric u slezenuMortemHz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:39Mogao sam postaviti opciju na početku da promijeniš ali nisam mislio da će neko fuliti, gotovo je sad jbgMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:30
E jbg, ja pogrešno pritisnuo, može li se to kako popraviti?
Mogu staviti ali će se resetovati anketa meni se čini.![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislio sam da Goce Shkendiju vodi, pa onda kontam i nije se nesto pokazao ove sezone. Ispravio sam se poslije.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:49Pa mislio na mislio kad pogledas na papir vidis cinjenice , i da je tako nisam to ja izmislio volio bi i ja da je ovaj nas Guardiola ali tako stoji.I ovu sad sezonu gdje je bolji od njega dosta,i gdje ga je uzeo u medjusobnom duelu, a i do sada generalno kad vidis karijere im.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:44Vala ne mislim da je Goce ista bolji od ovoga.
I ovaj je sa Vardarom osvojio titulu, poslije presao u akademiju pandev, koja ipak mislim da nije jaka npr ko Shkendija ( koju vodi Bruno kojeg bi ipak radije volili, ali evo ove sezone ispod ovog "naseg")
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zamisli da njega imenuju? Ne bih smio zucnuti nešto kontra njegaMortemHz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:56Vodi ti favorit.![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ne sumnjam u to, nego zaboravih da je Bruno domicilniVanja8 je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:46Ma dobar je on trener![]()

Pa nije po budjetu to je tacno,Skendija koju Akrapovic vodi je najskuplja ekipa lige.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:56Mislio sam da Goce Shkendiju vodi, pa onda kontam i nije se nesto pokazao ove sezone. Ispravio sam se poslije.miky_hz je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:49Pa mislio na mislio kad pogledas na papir vidis cinjenice , i da je tako nisam to ja izmislio volio bi i ja da je ovaj nas Guardiola ali tako stoji.I ovu sad sezonu gdje je bolji od njega dosta,i gdje ga je uzeo u medjusobnom duelu, a i do sada generalno kad vidis karijere im.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:44
Vala ne mislim da je Goce ista bolji od ovoga.
I ovaj je sa Vardarom osvojio titulu, poslije presao u akademiju pandev, koja ipak mislim da nije jaka npr ko Shkendija ( koju vodi Bruno kojeg bi ipak radije volili, ali evo ove sezone ispod ovog "naseg")
Ali i Bruno je defanzivac ko i ovaj naš,zato ih Goce i dere i bjezi im kolko bjezi,jel gaji taj malo drugaciji pristup

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Aleksandar Stanojević 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Ako bude stranac nece me koševo vidjeti

Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 04 jan 2022, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A kad izgubimo hrakni slobodnoMaroonBjelave je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:58Zamisli da njega imenuju? Ne bih smio zucnuti nešto kontra njega![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Il ne znate, il ne razumijete, il se pravite da ne razumijete. Al bome prije da je nesto od prva dva.Zastone je napisao/la: ↑04 jan 2022, 20:02Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2022, 19:32Pet dana prije prve prozivke i početka priprema, mi tek pregovaramo sa kandidatima![]()
Bas, ja mislio to vec sve dogovoreno nego ne cure vise informacije pa se ne zna![]()
Logikom stvari, mislim da se trener poceo traziti od zadnje uzakmice i da se vjerovatno nakon nekog izvjestaja Sablica i odlucilo da on nece dalje voditi ekipu, pa kad je ozvaniceno da su poceli pravi pregovori. Sigurno da to vec traje 10ak dana, a vjerujem i više.
Nismo mi Mancester da ljudi jure i jedva cekaju da prihvate ovu poziciju ili jos gore da napuste neku poziciju i dodju nama.
Siguran sam da je bilo i odbijenica, neka ne bas tako realna imena su se i provlacila kroz medije. Sa druge strane moj logicki zakljucak bi bio da je u toku finalna faza pregovora i da gospodin Mirvic izmedjuostalog dolazi da to privede kraju. Vjerujem da je ostalo par kandidata izmedju kojih ce se izabrati profil koji nama treba i ne moze se takva odluka donijeti bas tako brzo, to treba biti neko sa kim ce biti potpisan ugovor i za kojeg se ocekuje da nas vodi najmanje u naredne 2 godine, sa nekom vizijom i buducnosti koju moze imati, a ne da to bude rjesenje do maja.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Vala ni ovaj Makedonac nije nesto. Zar na Balkanu ne postoji trener koji ima donekle dobar cv i da nije pretjerano skup . Bojim da i sa ovim ne zavrsimo kao sa Sablicem
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
A da probamo sa jos jednim iz Hajduka, Damir Buric? Mozda bude uspjesnije 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- NisamInSajder
- Kontakt:
Najbolje trazit skupog sa lošim CVem.
Skup, ali dobar.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jan 2022, 21:44A da probamo sa jos jednim iz Hajduka, Damir Buric? Mozda bude uspjesnije![]()
Toplak je najbolji mogući izbor sa Balkana, ali kada on neće raditi u Bosni.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- belosevic23
- Kontakt:
I još da ima želju da mu se istok krvi napije poslije svake utakmice bez pobjede u duplom hendikepu
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, bvsic, Haksss, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, keli, ledesma, Posejdon, samoFKS, sarajevo19461987, Seipronto, senad82, Tatamata1946 i 148 gostiju.