FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan od rijetkih fudbalera koji nije ku.rva. Momak za primjer, u svakom smislu.
I jedan od rijetkih koji ide iz kluba, a da mu najiskrenije želim sve najbolje u životu i karijeri.
Hvala Amare za sve!!!

I jedan od rijetkih koji ide iz kluba, a da mu najiskrenije želim sve najbolje u životu i karijeri.
Hvala Amare za sve!!!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sretno Amare!
Sretno Bega, da zdravlje posluzi, i da u buducnosti branis boje drzave..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
Amar je ove zime dodatno radio na sebi, fizicki se pravo pripremio, sklesao tijelo i u odnosu na mnoge igrace izgleda bas sportski (a i inace je takav), ocito da je i on znao da odlazi pa nije prepustao nista slucaju.
Sretno Bega ❤
Sretno Bega ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako saznajemo, Beganović je oprostio dugovanja Slobodi, koja će na svoj račun dobiti i određenu svotu novca na ime obeštećenja, te procente od eventualne naredne prodaje nogometaša.
Otkud dugovanja.
Otkud dugovanja.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
simonknows
- Kontakt:
Pa govorio je Fukarama na treningu prošle sezone da nova uprava nema dugovanja ali da je ostalo dugovanja od prošle uprave.
Begi sretno i sve najbolje ❤
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sretno Amaru. Mislim da je dobro i za njega i za klub sto je našao angažman vani. Njemu da napreduje i zaradi bolje, a klubu da uzme neko obestecenje i da se otvori mjesto za nove mlade igrače. Korektno maksimalno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Podsjetnik na mali dio onoga šta nam je Bega značio u igri:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
desperados
- Kontakt:
Sretno Bega, momak kojeg ce pravi Slobodasi uvijek postovat 

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Sretno Bega doktore, da se barem deceniju ne vracas na ovo blato i sranje na nasim terenima 
S obzirom da ga viđam stalno u fleku i kao sto je Beduin napisao da konstatno rade na sebi moze napredovati dosta u karijeri. Izbor kluba nije mogao biti bolji po njega samo ako se posveti maksimalno fudbalu. Sretno momcino.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Jednostavno on je u Slobodi dosego maksimum, igra na takvoj poziciji da ne moze bit igrac koji pravi veliku razliku, pogotovo u takticu kakvu mi igramo, raja ga je zbog toga pomalo pocela i uzimat na zub, nadam se da nije neku pola godine zakasnio sa transferom vani, al svejedno mislim da je dobro izabrao (ako je birao gdje ce).
Mislim da je bio odlican, borben, uvijek davao 100% Slobodas 1/1.
Kolko je ovaj transfer dobar za njega, tolko je isto tako dobar za klub, a pogotovo za mladog Osmica koji vjerujem da ce ga dostojno naslijedit i bit nas sljedeci desni bek poslije Todorovica i Beganovica kojeg cemo unovcit
Mislim da je bio odlican, borben, uvijek davao 100% Slobodas 1/1.
Kolko je ovaj transfer dobar za njega, tolko je isto tako dobar za klub, a pogotovo za mladog Osmica koji vjerujem da ce ga dostojno naslijedit i bit nas sljedeci desni bek poslije Todorovica i Beganovica kojeg cemo unovcit
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu. Kakav je ovaj vaš bek, Jasmin Osmić ? Je li obećava ? Vidi ima 20 god, pa ako neko zna da kaže nešto više.. Pozdrav 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako je Amar otisao otvorit ce mu se jos vise sansa da zaigra na svojoj poziciji, mada je po meni u ovoj sezoni u dosta navrata bio bolji od njeg. Talenat jeste samo da radi na sebi i mogao bih se progurat. Brz, ima solidan centarsut u odbrani također solidan. Mislim da nece biti problema nakon odlaska Amara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:18Izvinjavam se na upadu. Kakav je ovaj vaš bek, Jasmin Osmić ? Je li obećava ? Vidi ima 20 god, pa ako neko zna da kaže nešto više.. Pozdrav![]()
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ovaj cilja da će Osmić kod njih... To bi bila katastrofa za nas, jednom riječju.Pashoni je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:24Kako je Amar otisao otvorit ce mu se jos vise sansa da zaigra na svojoj poziciji, mada je po meni u ovoj sezoni u dosta navrata bio bolji od njeg. Talenat jeste samo da radi na sebi i mogao bih se progurat. Brz, ima solidan centarsut u odbrani također solidan. Mislim da nece biti problema nakon odlaska Amara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:18Izvinjavam se na upadu. Kakav je ovaj vaš bek, Jasmin Osmić ? Je li obećava ? Vidi ima 20 god, pa ako neko zna da kaže nešto više.. Pozdrav![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Stabilizoni
- Kontakt:
Shvatio sam haha, al nema nista od togSky9 je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:26Ovaj cilja da će Osmić kod njih... To bi bila katastrofa za nas, jednom riječju.Pashoni je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:24Kako je Amar otisao otvorit ce mu se jos vise sansa da zaigra na svojoj poziciji, mada je po meni u ovoj sezoni u dosta navrata bio bolji od njeg. Talenat jeste samo da radi na sebi i mogao bih se progurat. Brz, ima solidan centarsut u odbrani također solidan. Mislim da nece biti problema nakon odlaska Amara.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jan 2022, 23:18Izvinjavam se na upadu. Kakav je ovaj vaš bek, Jasmin Osmić ? Je li obećava ? Vidi ima 20 god, pa ako neko zna da kaže nešto više.. Pozdrav![]()
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.