Definitivno !!JohnCleese je napisao/la: ↑16 jan 2022, 10:50Odmah poslije prvenstva smijeniti Orbana i postaviti Nikolu za selektora
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Golmani Hrvatske za 60 min imali ukupno 6 odbrana, Pesic 2, Sunjic 4. Da je Buric golman Hrvatske unazad 10 godina sigurno bi imali brdo medalja na svom kontu.JohnCleese je napisao/la: ↑15 jan 2022, 22:03Sunjic odbranio 5 cistih zicer za poluvrijeme, Cupara cirka 7-8 takodjer cistih.
- Bersaga
- Kontakt:
Orban je predsjednik vlade Mađarske.linethreader je napisao/la: ↑16 jan 2022, 13:04Odmah poslije prvenstva smijeniti Orbana i postaviti Nikolu za selektora
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Gledam vijesti i tipkamBersaga je napisao/la: ↑16 jan 2022, 13:15Orban je predsjednik vlade Mađarske.linethreader je napisao/la: ↑16 jan 2022, 13:04Odmah poslije prvenstva smijeniti Orbana i postaviti Nikolu za selektora

Obrvan postade veci lazov od Peteva, koji je slicnim lazima odbacio legendu i najboljeg golmana Begovica.
Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.
Obrvan mi nekako i djeluje da nema motiva da ovo vodi, mozda se covjek i razocarao kada je vidio kakvo je stanje oko saveza i svega pa haj da se odradi to EP kada je vec otisao tamo.
Nekako mi cijela ekipa djeluje daleko od atmosfere koja je nekad krasila ovu reprezetaciju, koja je uvijek odisala pozitivnom energijom.
Obrvan mi nekako i djeluje da nema motiva da ovo vodi, mozda se covjek i razocarao kada je vidio kakvo je stanje oko saveza i svega pa haj da se odradi to EP kada je vec otisao tamo.
Nekako mi cijela ekipa djeluje daleko od atmosfere koja je nekad krasila ovu reprezetaciju, koja je uvijek odisala pozitivnom energijom.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
I meni se cini das ce se Ivica oprostiti zajedno s Nidzom ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Sukob između njega i Obrvana još iz dana u Montpellieru
Mostar u srcu, Velež do groba
Ko da mu je staru zaklo, a bice da mu je zamirisila Srbija...
Vrabac kriminalac
Imamo najlošiji napad na ovom EP od svih repki dosad.Uspjeh je uopšte i što smo otišli na EP sa ovakvom igrom
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Istog sam misljenja. Nikola selektor, Obrva mrs.JohnCleese je napisao/la: ↑16 jan 2022, 11:07Zbog selektora ne igra nam nas najbolji vanjski igrac.
Zbog selektora u prve dvije utakmice nismo igrali sa desnim bekom jer je na prvenstvo dosao sa samo jednim desnim vanjskim u jeku pandemije.
Selektor nije napravio niti jednu akciju za krila..
Tri dovoljna razloga da ga nogiramo sa posljednjim zvukom sirene naseg meca u ponedjeljka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa i otisli smo,zahvaljujuci Prcetu sa Buricem na golu
Gdje, šta?Padovan je napisao/la: ↑16 jan 2022, 17:29Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fascinantno je kad se sad ljudi pocnu pitati gdje je Panic. Ja razumijem da ljudi ne prate rukomet, nego samo kad igra reprezentacije. Takav sam i ja sam manje vise. Ali da ti najbolji igrac fali iskljucivo zbog selektora trebao je ranije upaliti alarm kod nas:
"Reprezentaciji sam stalno bio na raspolaganju. Tu sam bio kad sam igrao i kad nisam igrao, ali jednostavno se neću odazivati dok je ovaj trener tu. To je moja odluka i stav. Reprezentacija može računati na mene u budućnosti, ali ne pod palicom ovog trenera", rekao je ranije Panić.
Nikad nece Obrvan raditi predano kao domaci covjek, i bezpotrebna je bila hajka nad Sumanom, Basicem i Boesenom koji su vec ranije vodili reprezentaciju koja je savladala Cesku:
https://www.eurohandball.com/en/matches ... rzegovina/
"Reprezentaciji sam stalno bio na raspolaganju. Tu sam bio kad sam igrao i kad nisam igrao, ali jednostavno se neću odazivati dok je ovaj trener tu. To je moja odluka i stav. Reprezentacija može računati na mene u budućnosti, ali ne pod palicom ovog trenera", rekao je ranije Panić.
Nikad nece Obrvan raditi predano kao domaci covjek, i bezpotrebna je bila hajka nad Sumanom, Basicem i Boesenom koji su vec ranije vodili reprezentaciju koja je savladala Cesku:
https://www.eurohandball.com/en/matches ... rzegovina/
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/rukomet/status-sl ... rce/416699Raonffa je napisao/la: ↑16 jan 2022, 20:05Gdje, šta?Padovan je napisao/la: ↑16 jan 2022, 17:29Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.
Mostar u srcu, Velež do groba
To sam vidio, ali i dalje ne vidim gdje ga je Prce prozvao pa zato upitah... Čak ni ovo što je ss.ba objavio ne mora značiti da je upućeno Obrvanu iako ovi njihovi novinari gađaju tu poentu.RASanticeva je napisao/la: ↑16 jan 2022, 20:18https://sportsport.ba/rukomet/status-sl ... rce/416699Raonffa je napisao/la: ↑16 jan 2022, 20:05Gdje, šta?Padovan je napisao/la: ↑16 jan 2022, 17:29Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ma mi smo bez svoja dva najbolja vanjska igrača Panića i Malinovića velika nula nažalost
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- hule_barca
- Kontakt:
Obrvan definitivno djeluje nezainteresovani za ovaj nivo takmičenja. Možda je čovjek svjestan limita ekipe, naročito nakon gubitka ljevaka u ekipi, ali to svejedno nije alibi da se ne pokaže malo više emocija i energije, a ne da time out zvuči ne dajte da nas nabiju 10 razlike.
Selekcija igrača je očigledno čudna, što je Terzić i rekao na prvom okupljanju, ali kad znamo kakvo je stanje u Savezu, ništa ne iznenađuje.
Čak smo se i dobro držali ove dvije tekme dok smo imali snage, odnosno negdje do 45. minute, kada smo gubili 5, odnosno 2 razlike u prva dva meča. Mislim da to i jest neka razlika u odnosu na ove dvije reprezentacije kada smo mi u najboljoj formi. Trebamo se prvo dignuti da se vratimo na neki svoj nivo, pa tek onda da pokušamo dodatno napredovati, ali budućnost definitivno nije bajna. Kada Terzić ne bude više u odbrani, to će značiti da je stara garda koja je koliko toliko držala nivo ove repke, više nije tu. Ko će biti predvodnik nove generacije, to je veliko pitanje, jer se takav ne nazire.
Selekcija igrača je očigledno čudna, što je Terzić i rekao na prvom okupljanju, ali kad znamo kakvo je stanje u Savezu, ništa ne iznenađuje.
Čak smo se i dobro držali ove dvije tekme dok smo imali snage, odnosno negdje do 45. minute, kada smo gubili 5, odnosno 2 razlike u prva dva meča. Mislim da to i jest neka razlika u odnosu na ove dvije reprezentacije kada smo mi u najboljoj formi. Trebamo se prvo dignuti da se vratimo na neki svoj nivo, pa tek onda da pokušamo dodatno napredovati, ali budućnost definitivno nije bajna. Kada Terzić ne bude više u odbrani, to će značiti da je stara garda koja je koliko toliko držala nivo ove repke, više nije tu. Ko će biti predvodnik nove generacije, to je veliko pitanje, jer se takav ne nazire.
Mes Que Un Club
Pa indirektno ga je prozvao, to je ocigledno iz ove izjave, jer zna Prce vise nega bilo koji novinar.Raonffa je napisao/la: ↑16 jan 2022, 20:05Gdje, šta?Padovan je napisao/la: ↑16 jan 2022, 17:29Ocito da Obrvan nije zadovoljan izjavama igraca, jucer ga je Prce indirektno prozvao, ocito da nije dobro selektirao, ocekivas Panica da zadnjeg dana, a covjek mu je ocito rekao da nece igrati, i na to sve desi da ti opadne Malinovic koji je jedini mogao povuci izvana.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.