O Alau oprosti im, to što pišu valjda ne znajuCeltic je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:42Plus što imaju problema sa izostancima i opet ljudi ne traže odgode utakmica kao neki klubovi što imaju i manje odsutnih igrača, pa su tražili tu odgodu utakmice i dobili je.Rajaz je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:40Glupa taktika Bielse i cijela filozofija Bielse
koji je dojučerašnjeg drugoligaša uveo u Premierligu, u prvoj sezoni završio 9.i sada je u komfornoj zoni, daleko od zone ispadanja.
Uz sve to igrajući jako dopadljiv fudbal, za razliku od pojedinih koji ulažu milijarde, ali nikako da ih krene.
Zamisli izjaviti ovakvo što![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
U pavu si, ne znam kako će Tottenham, Leicester, Burnley stići sve odigrati.Celtic je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:42Plus što imaju problema sa izostancima i opet ljudi ne traže odgode utakmica kao neki klubovi što imaju i manje odsutnih igrača, pa su tražili tu odgodu utakmice i dobili je.Rajaz je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:40Glupa taktika Bielse i cijela filozofija Bielse
koji je dojučerašnjeg drugoligaša uveo u Premierligu, u prvoj sezoni završio 9.i sada je u komfornoj zoni, daleko od zone ispadanja.
Uz sve to igrajući jako dopadljiv fudbal, za razliku od pojedinih koji ulažu milijarde, ali nikako da ih krene.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
anell je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:49U pavu si, ne znam kako će Tottenham, Leicester, Burnley stići sve odigrati.Celtic je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:42Plus što imaju problema sa izostancima i opet ljudi ne traže odgode utakmica kao neki klubovi što imaju i manje odsutnih igrača, pa su tražili tu odgodu utakmice i dobili je.Rajaz je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:40
Glupa taktika Bielse i cijela filozofija Bielse
Koliko bodova ovdje uzimate?Arsenal's next six Premier League fixtures:
Burnley (H)
Wolves (A)
Chelsea (A)
Brentford (H)
Liverpool (H)
Watford (A)
Ne znam otkad pratis ligu ali vidi se da si neznalica.Rajaz je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:40Glupa taktika Bielse i cijela filozofija Bielse
Proguglaj Shefild...slabija ekipa,slabija baza,budzet itd itd i jos dosta primjera klubova koji su po ulazu odradili dobru sezonu a bili su tu negdje ili slabiji od leedsa.
Ne radi čovjek nista bolji poso od npr Brightona tj radi duplo gori s obzirom koliko su ulozili u ekipu koja je pola sezone bila ispred zone ispadanja.
Logicno da je neznalica.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Kad se u prvoj Pepovoj sezoni pisalo da je glupa njegova taktika 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ali im je filozofija slicna?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Po čemu?
Da je slična i da je toliko dobar dobio bi šansu u ozbiljnoj ekipi da se bori sa Pepom za titulu

Social Media FC
Da mi je biti Rafa Benitez. Došao, vratio Everton gdje mu je mjesto, zaradio milione onda se oprostio od kluba preko službene web stranice: http://www.rafabenitez.com/web/in/whats ... -from/268/
I završio poruku sa:

Tolika količina kurcobolje da nije mogao ni "Everton" u čitavoj poruci napisati niti jednom
I završio poruku sa:
My best wishes for EFC.
Rafa Benítez.
Tolika količina kurcobolje da nije mogao ni "Everton" u čitavoj poruci napisati niti jednom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Segment koji je vec duze vrijeme skopcan na ecmo haparat.105 corners...0 goals...Manchester United FC
A smooth sea never made a skilled sailor.
A neko je negdje ismijavao taj Shefield kao ti Leeds danas ?Rosicky je napisao/la: ↑17 jan 2022, 01:20Ne znam otkad pratis ligu ali vidi se da si neznalica.Rajaz je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:40Glupa taktika Bielse i cijela filozofija Bielse
Proguglaj Shefild...slabija ekipa,slabija baza,budzet itd itd i jos dosta primjera klubova koji su po ulazu odradili dobru sezonu a bili su tu negdje ili slabiji od leedsa.
Ne radi čovjek nista bolji poso od npr Brightona tj radi duplo gori s obzirom koliko su ulozili u ekipu koja je pola sezone bila ispred zone ispadanja.
Na kraju krajeva nakon 9. pozicije već naredne su bili ubjedljivo zadnji na tabeli i ekspresno ispali nazad u Championship. S Leedsom to, kao što vidimo, nije slučaj.
Brighton u skorije vrijeme nije mogao ispod 15. mjesta na tabeli ( ova sezona još traje) a ima ekipu jednake vrijednosti kao i Leeds.
Dakle jedina neznalica ovdje si ti korisniče @Rosicky.
Pa sad sam ti reko..da nisu ulozili toliko to su taman tih par mjesta dole..Rajaz je napisao/la: ↑17 jan 2022, 12:51A neko je negdje ismijavao taj Shefield kao ti Leeds danas ?Rosicky je napisao/la: ↑17 jan 2022, 01:20Ne znam otkad pratis ligu ali vidi se da si neznalica.Rajaz je napisao/la: ↑16 jan 2022, 23:40
Glupa taktika Bielse i cijela filozofija Bielse
Na kraju krajeva nakon 9. pozicije već naredne su bili ubjedljivo zadnji na tabeli i ekspresno ispali nazad u Championship. S Leedsom to, kao što vidimo, nije slučaj.
Brighton u skorije vrijeme nije mogao ispod 15. mjesta na tabeli ( ova sezona još traje) a ima ekipu jednake vrijednosti kao i Leeds.
Dakle jedina neznalica ovdje si ti korisniče @Rosicky.
Hahahha pa šta je onda Dyche koji ovakav Burnley, koji već x godina unazad nema ekipu za PL, skoro bez ikakvih ulaganja drži u ligi?
Skršio 150+miliona evra i kae uspjeh je biti 15ti na tabeli. Jeste jeste ali u glavama koji misle da je Bielsa neka trenerčina. Trenerčina kome je najveći uspjeh u karijeri što je dobio United u kup uefa.
Skršio 150+miliona evra i kae uspjeh je biti 15ti na tabeli. Jeste jeste ali u glavama koji misle da je Bielsa neka trenerčina. Trenerčina kome je najveći uspjeh u karijeri što je dobio United u kup uefa.
41:34
Onaj DT sa AFTVa u zatvoru 3 godine 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.