Nadam se da bi jer mislim da je Smart prvi na izlaznim vratima...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
charlotte nikako, ne pate oni napadacki, tu bi nurkic prosao gore nego u portlandu, njihov problem je odbrana
od playoff ekipa, tu vidim jedino mavse kao potencijalno dobar izbor, u ostalim ekipa kojima bi trebao bolji centar, bio bi limitiran, obzirom da te ekipe vec imaju dovoljno napadackih opcija, tako da ce po svemu sudeci biti il limitiran napadacki u playoff ekipi il imati vecu ulogu napadacki, al u ekipi koja ne igra playoff, vidjecemo kakve ponude ce dobiti i sta ce biti njegov prioritet
nije iskljuceno da ostane u portlandu ako nastavi s igrama kao u posljednje vrijeme, al sad za sad, veca je sansa da ce ga portland trejdovati da dobiju bar nesto za njega il ga ostaviti do kraja sezone da pokusaju ostvariti sto bolji rezultat, pa ga pustiti da ide, odnosno, ne ponuditi mu novi ugovor, jer portland ima problem sa salary cap-om i neke igrace prosto nece moci zadrzati
od playoff ekipa, tu vidim jedino mavse kao potencijalno dobar izbor, u ostalim ekipa kojima bi trebao bolji centar, bio bi limitiran, obzirom da te ekipe vec imaju dovoljno napadackih opcija, tako da ce po svemu sudeci biti il limitiran napadacki u playoff ekipi il imati vecu ulogu napadacki, al u ekipi koja ne igra playoff, vidjecemo kakve ponude ce dobiti i sta ce biti njegov prioritet
nije iskljuceno da ostane u portlandu ako nastavi s igrama kao u posljednje vrijeme, al sad za sad, veca je sansa da ce ga portland trejdovati da dobiju bar nesto za njega il ga ostaviti do kraja sezone da pokusaju ostvariti sto bolji rezultat, pa ga pustiti da ide, odnosno, ne ponuditi mu novi ugovor, jer portland ima problem sa salary cap-om i neke igrace prosto nece moci zadrzati
Ovdje se i dalje piše o odlasku Nurkića, nevjerovatno.
Ekipe u koje bi mogao Nurkić biti trejdovan su Toronto, Clippersi ili Charlotte i to ako Portland krene u neki rebuilding.
Ekipe u koje bi mogao Nurkić biti trejdovan su Toronto, Clippersi ili Charlotte i to ako Portland krene u neki rebuilding.
dobra sekvenca, promasi sut, uhvatiti ofanzivni skok, opet promasi i napravi 2+1 na drugom kraju parketa
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Koliko vec promasaja na obrucu 

- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ponekad fakat zazalim sto se probudim da ga gledam.
Faul u napadu
Dva TO cim su ga double team na low postu
Promasena dva zicera iapod kosa
Drugi faul.nakon 6 min - klupa..
Edit - mislio sam da ima dva faula, zaheb..
Faul u napadu
Dva TO cim su ga double team na low postu
Promasena dva zicera iapod kosa
Drugi faul.nakon 6 min - klupa..
Edit - mislio sam da ima dva faula, zaheb..
Zadnja izmjena: AlphonseKauders, dana/u 09 dec 2021, 04:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fauliran min. dva puta
istakao je kandidaturu za najgoru tekmu u karijeri, bar napadacki
U treptaju oka.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Gsw ga mora udvajati i cim smireno odigra idu dva lagana polaganja od saigraca..
Svaki drugi pas prema Juki je ispod pojasa jbt
Kad mu salju lopte u koljeno
Umoran brat kao da je kopao kanal 
Nije najbolja ali nije najlosija tekmay prosjek neki i opet DD
Morao je igrati mnogo bolje.
Mogao je igrati ali nije, nisu dzabe najbolja odbrana lige, proslu tekmu natrpa 2 centra licnim i poenima a ovamo ne mozes Greena. A i ovi faulovi kad gledam tekmu imam osjecaj da se samo njemu sviraju.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ali ovaj zadnji faul - izbaci loptu preplaseno sa 2m daljine isto kao da Wilt ispred njega a ne 20cm nizi covjek i onda kao da je uzme i naskoci na igraca i kraj.
Facit - brzopletost ga fakat unazadjuje i cini da pravi i TO i faulove u napadu a i promasuje zicere pod kosem.
Facit - brzopletost ga fakat unazadjuje i cini da pravi i TO i faulove u napadu a i promasuje zicere pod kosem.
Slusao neki podcast jutros sa Zaxh Loweom, ne čini mi se kao da je nesto na cijeni kao igrač, ne znam misle li ekipe kao i novinari ali po njemu Nurkic nema neku veliku trade vrijednost za Portland.