Ma frajer zivi od pick and roll-a
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kakve suteve uzima Lillard u momentima kada je svaki poen i posjed bitan
Nije da je jedno hiljadu puta zbog toga izgubio utakmicu.

Dame 

Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
Imas vise od 7 sekundi do kraja utakmice i jednostavno ne postoji mogucnost da neko drugi, iz bolje pozicije uputi sut na kos. Moras ti, bez obzira sto nisi ni vidio kosa. Dejm tajm!
Skola kosarke od strane dr. Chrisa Paula likovima koji cine najgori trojac lige. Ali nema veze, bitan je 31 poen iz isto toliko suteva!
Skola kosarke od strane dr. Chrisa Paula likovima koji cine najgori trojac lige. Ali nema veze, bitan je 31 poen iz isto toliko suteva!
-
- Kontakt:
Jel se meni samo cini il mnogo bolje zavrsava na obrucu zadnje vrijeme?
Lillard srecom nije nogometaš, inace bi svako malo šutirao sa 30-40 metara prema protivnickom golu.
Da, definitivno je bolji, ma to dolazi s vremenom i rutinom, a kako on malo lopti dobija nakon povrede, logicno je da nije konstantan. Solidan u napadu, tacnije dobar izuzev pocetka, no u odbrani je stekao i ispadao na picku i kad kod je izasao kao help defense. To mu nije trebalo, ovako ispade Ayton razvalio, a pola koseva je bilo na missmatch. No hajd... Nikako da covjek nauci da je doslo vrijeme da igra za sebe i svoj novi ugovor.Swanfilter je napisao/la: ↑15 dec 2021, 08:12Jel se meni samo cini il mnogo bolje zavrsava na obrucu zadnje vrijeme?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Lame TimeFederer17 je napisao/la: ↑15 dec 2021, 06:49Imas vise od 7 sekundi do kraja utakmice i jednostavno ne postoji mogucnost da neko drugi, iz bolje pozicije uputi sut na kos. Moras ti, bez obzira sto nisi ni vidio kosa. Dejm tajm!

-
- Kontakt:
Tako fine finte je podvaljivao na ulazu i pri zavrsavanju, da je u prvi mah izgledalo kako ce lopta zavrsiti svugdje osim na tabli i u kosu. Ono, standardno njegovi amaterski potezi, al eto, krenuo ga i taj aspekat igre. Valjda je plod rada na sebi i ne trenutna situacija._dreamer_ je napisao/la: ↑15 dec 2021, 14:49Da, definitivno je bolji, ma to dolazi s vremenom i rutinom, a kako on malo lopti dobija nakon povrede, logicno je da nije konstantan. Solidan u napadu, tacnije dobar izuzev pocetka, no u odbrani je stekao i ispadao na picku i kad kod je izasao kao help defense. To mu nije trebalo, ovako ispade Ayton razvalio, a pola koseva je bilo na missmatch. No hajd... Nikako da covjek nauci da je doslo vrijeme da igra za sebe i svoj novi ugovor.Swanfilter je napisao/la: ↑15 dec 2021, 08:12Jel se meni samo cini il mnogo bolje zavrsava na obrucu zadnje vrijeme?
Mora iz Portlanda jer je tamo atmosfera narusena, vidljivo iz aviona
Ne znam kakve Dallas planove ima, al mislim da bi sa Lukom kliknula suradnja.
Valjda ne zavrsi u nekoj bezze ekipi jer cu jos manje pratiti nakon mucenja u Portlandu zadnje vrijeme ...
Nocas ako izgube ide trade odmah dan poslije za nekog.
Prvi dan Luka bi mu pustio Baju malog i Jusuf bi ga zadavioSwanfilter je napisao/la: ↑15 dec 2021, 18:32Tako fine finte je podvaljivao na ulazu i pri zavrsavanju, da je u prvi mah izgledalo kako ce lopta zavrsiti svugdje osim na tabli i u kosu. Ono, standardno njegovi amaterski potezi, al eto, krenuo ga i taj aspekat igre. Valjda je plod rada na sebi i ne trenutna situacija._dreamer_ je napisao/la: ↑15 dec 2021, 14:49Da, definitivno je bolji, ma to dolazi s vremenom i rutinom, a kako on malo lopti dobija nakon povrede, logicno je da nije konstantan. Solidan u napadu, tacnije dobar izuzev pocetka, no u odbrani je stekao i ispadao na picku i kad kod je izasao kao help defense. To mu nije trebalo, ovako ispade Ayton razvalio, a pola koseva je bilo na missmatch. No hajd... Nikako da covjek nauci da je doslo vrijeme da igra za sebe i svoj novi ugovor.Swanfilter je napisao/la: ↑15 dec 2021, 08:12Jel se meni samo cini il mnogo bolje zavrsava na obrucu zadnje vrijeme?
Mora iz Portlanda jer je tamo atmosfera narusena, vidljivo iz aviona
Ne znam kakve Dallas planove ima, al mislim da bi sa Lukom kliknula suradnja.
Valjda ne zavrsi u nekoj bezze ekipi jer cu jos manje pratiti nakon mucenja u Portlandu zadnje vrijeme ...

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
Powell,Kleber,Moses,WCS,Porz - imaju centara na izvoz. Luki treba centar koji gađa za 3,koji je lob opcija u picku i koji u obrani pokriva čistinu i može preuzimati. Nurk tome ne odgovara,a i nije jeftin.
Fazon je sto za njega navijači Portlanda kažu da je smeće a hoće zauzvrat M. Turnera. Neb oni nikog osim najbolje da dobiju za njega.
Vidio sam naravno da je Roco klupiran ali poceo je bolje igrati otkad ulazi sa klupe. Ima on neki value ali ne vjerujem da im moze donijeti Granta kojeg oni žele, mozda Ant + Roco za Granta, ne znam kakve su plate može li se to iskombinirati.
- Felixians4
- Kontakt:
To niej fazon,to je nebitno,pa neće navijači uraditi trade niti je Nurk bitna figura,sve ovisi o Lillardu. To s J.Grantom je izvedivo i bilo bi fino,zadnji pravi pokušaj,sve ili ništa.nerkolfc je napisao/la: ↑15 dec 2021, 19:53Fazon je sto za njega navijači Portlanda kažu da je smeće a hoće zauzvrat M. Turnera. Neb oni nikog osim najbolje da dobiju za njega.
Vidio sam naravno da je Roco klupiran ali poceo je bolje igrati otkad ulazi sa klupe. Ima on neki value ali ne vjerujem da im moze donijeti Granta kojeg oni žele, mozda Ant + Roco za Granta, ne znam kakve su plate može li se to iskombinirati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moze Juka biti dobar i svim tim segmentima u ekipi koja je poslozena i igra kako treba.Felixians4 je napisao/la: ↑15 dec 2021, 19:50Powell,Kleber,Moses,WCS,Porz - imaju centara na izvoz. Luki treba centar koji gađa za 3,koji je lob opcija u picku i koji u obrani pokriva čistinu i može preuzimati. Nurk tome ne odgovara,a i nije jeftin.
Gledajuci ga sad u Por, on osim blokova nista drugo i ne zna ....
- Felixians4
- Kontakt:
ne može u 28.godini postati skroz drugačiji profil. može napredovati u šutu,može i u 1 v 1 igri,može popraviti kondiciju,al neće zakucavati sve nad obručem,neće moći braniti vanjskog.Swanfilter je napisao/la: ↑15 dec 2021, 20:27Moze Juka biti dobar i svim tim segmentima u ekipi koja je poslozena i igra kako treba.Felixians4 je napisao/la: ↑15 dec 2021, 19:50Powell,Kleber,Moses,WCS,Porz - imaju centara na izvoz. Luki treba centar koji gađa za 3,koji je lob opcija u picku i koji u obrani pokriva čistinu i može preuzimati. Nurk tome ne odgovara,a i nije jeftin.
Gledajuci ga sad u Por, on osim blokova nista drugo i ne zna ....
Jel istina da se spominje u trejdu sa Sabonisom ? Kakva je opcija Indijana ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.