To svakakomnon46 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:21ma ništa ja nemam protiv njega, volio bih i ja da potpiše, dobre brojke ima, al kažem da počinje krug onih istih igrača što se vazda vrte.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To svakakomnon46 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:21ma ništa ja nemam protiv njega, volio bih i ja da potpiše, dobre brojke ima, al kažem da počinje krug onih istih igrača što se vazda vrte.
U strašnog se igrača razvio tako da neće kod nas sigurno. Baš bi ga morali nekako prevariti ili udariti na emociju, ne vidim drugi način.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:19Catakovic bi bio ekstra pojacanje. Ali to se nece desiti jer ima ugovor do 2023.
Ma kakvi, veoma realan transfer i to za ne velike pareMortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:23U strašnog se igrača razvio tako da neće kod nas sigurno. Baš bi ga morali nekako prevariti ili udariti na emociju, ne vidim drugi način.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:19Catakovic bi bio ekstra pojacanje. Ali to se nece desiti jer ima ugovor do 2023.![]()
Iz tvog posta u božije uši, ako postoji i 1% šanse odmah se baciti na posaokeli je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:25Ma kakvi, veoma realan transfer i to za ne velike pareMortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:23U strašnog se igrača razvio tako da neće kod nas sigurno. Baš bi ga morali nekako prevariti ili udariti na emociju, ne vidim drugi način.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 15:19Catakovic bi bio ekstra pojacanje. Ali to se nece desiti jer ima ugovor do 2023.![]()
Bio sam na onom skupu clanova kluba sa strucnim stabom i Sabrinom.
Siguran sam da klub vidi nam očajnički treba jedan špic poput Hamze koji zna dat gol i može konstantno igrati. Po intervjuu Hadžića može se zaključiti da je htio da dođe ali nije bilo para a sada je situacija drugačija. Riješiti se Ahmetovića i Cmiljanića a dovesti njega bi bio pravi potez.
Eto ti bolje znas od Vasoskog, neki dan rekao bit će jos pojacanja, sta vam je.
Pa nismo još ni gotovi sa transferima, kako si vec nesto zakljucio
Zaključio sam na osnovu zadnje izjave trenera.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2022, 17:00Pa nismo još ni gotovi sa transferima, kako si vec nesto zakljucio![]()
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Benjolos, bhfanatic14, bvsic, enzo1, Google Adsense [Bot], pjankesarajevo i 53 gosta.