Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Spominje se kao zelja navijaca Blazersa, ali nista od toga. Njemu je svejedno gdje presao jer na ljeto postaje slobodan igrac.
Lakersima treba centar 

-
- Kontakt:
Jel Nurkic slobodan vec ovo ljeto? U tom slucaju ni opcija gdje god nije slaba. Neka na ljeto gleda sta ce.
Portland ako se ne trgnu, to ce do kraja sezone biti uzas za pamcenje ...
Portland ako se ne trgnu, to ce do kraja sezone biti uzas za pamcenje ...
Jeste Nedeljka Bajica Baju,ne Baju malog KnindzetaSwanfilter je napisao/la: ↑15 dec 2021, 20:24Zar ga ovaj nas nije slusao po USA dvoranama prije nego je Luka krocio na NBA parkete?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Malo ko to pise, ali su svjesni da ga nece moci zadrzati pa zato smatraju da ga je bolje tradeovati sada nego da ode nizasto. Ne mozes ih kriviti sto tako mislenerkolfc je napisao/la: ↑15 dec 2021, 19:53Fazon je sto za njega navijači Portlanda kažu da je smeće a hoće zauzvrat M. Turnera. Neb oni nikog osim najbolje da dobiju za njega.
Vidio sam naravno da je Roco klupiran ali poceo je bolje igrati otkad ulazi sa klupe. Ima on neki value ali ne vjerujem da im moze donijeti Granta kojeg oni žele, mozda Ant + Roco za Granta, ne znam kakve su plate može li se to iskombinirati.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Upadnem na reddit, napisem jedno 10 postova o tome kako Nurk nije najveći problem Portlandu i sad ode odspavati do tekme, mislim da cu imati sta čitati za par sati 

Odlicno skace
Stream?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- marlostanf1eld
- Kontakt:
2 promasena zicera vec, standardna prica.
Koliko izgubljenih lopti... 

decko uzeo tri mid range suta, mislim, koji ****, nisi suter druze
niti jednom nije igrao ledjima, nije trazio loptu, a nisu ni imali namjeru da mu je spuste
niti jednom nije igrao ledjima, nije trazio loptu, a nisu ni imali namjeru da mu je spuste
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Naskakao se dobro, ali ziceri pod kosem i duge dvojke (najgori sut u kosarci)
Portland odlicno krenuo ali onda letargija odjednom, Memphis kulturno vodi na timsku igru..
Portland odlicno krenuo ali onda letargija odjednom, Memphis kulturno vodi na timsku igru..
Hahaha kakav raspad sistema 

- marlostanf1eld
- Kontakt:
A krkana hahaha ko Mirza na Lebronu
sine, ajde na klupu, veceras osim skakanja, nista ne radis dobro
Gledaj ovog padavicara hahaha
Bit će opet double-double, okej je to za podizanje tržišne vrijednosti. Općenito igra bolje u posljednje vrijeme.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Oooj dakle od 3 faula, dva su totalno nepotrebna. Prvo je bez ikakve potrebe bio preblizu bio na onom Tillmanu, covjek ga prosao lagano i onda ga morao faulirafi.
I onda treci faul - visoki blok, njevov specijalitet (jedan faul po tekmi zagarantovan).
Kako sam sebe shebe, cudo..
I onda treci faul - visoki blok, njevov specijalitet (jedan faul po tekmi zagarantovan).
Kako sam sebe shebe, cudo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.