AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Za 14ak mil oni prokockase i ovo. J3bo li ti Elliote sam sebi mater prozdrljivu.
Pod kojim uslovima Plizzari ode u Lecce, nova posudba ili tranafer, koja cifra?
Pod kojim uslovima Plizzari ode u Lecce, nova posudba ili tranafer, koja cifra?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
celikmilan
- Kontakt:
Mi smo izgubili Faivrea zbog 2M. Znači, nisu dobili igrača kojeg su željeli, igrača koji je želio samo Milana zbog siće. Ovo su najgori vlasnici bilo kojeg sportskog kolektiva ikad. Dok ne prodaju klub mi nigdje ne idemo nego stagniramo i samo ćemo još i propadati.
Ispisali ste 10 strana, kontam doveli makar trojicu, kad ono ništa mimo lafo novog Vlahovića
Imaš već Robacka/Colomba da mijenja onu bolnicu zvanu Pellegri.
Prije će bit da su ih dobro namagarčili ovim malim, jer evo gledam i ovaj video, i pričam sa rajom iz BG, koji svi kažu da mali ima šlifa. No, svi su se začudili prelazu u veliki Milan, za velike pare - jer dečko nije standardan, niti je nešto wow, prema izvještajima. Sve u svemu, jako čudan transfer, vjerovatno kontaju u najgorem slučaju da će ga negdje tušnut za duple pare, kao Haugea.
Samo da više ne bude povreda, bićemo među top4. Mala je novčana razlika u tim top4 mjestima, a kreditor Elliott samo gleda da vrati pare što im kinezi duguju - ništa više. Njih ne zanimaju titule, kao ni čovjeka zadatka, ćelo Gazidis - ekonomist koji gleda sport isključivo kao biznis, excel sheet i peglanje knjiga. Njegova era u Arsenalu sve govori, zbog toga su ga i doveli - a ovo što Milan radi na mercatu otkad je on tu je copy/paste Arsenala. Samo se dovode djeca uz par provjerenih igrača, peglaju knjige i najbitnije da si vazda u plusu (tj. Top4 plasman/CL, te da manje skršiš nego što zaradiš. Sport je tek u drugom planu).
Pioli čini čuda, aferim - šteta što mu nikad neće dati ekipu da valja, niti će mu povrede/covid dati mira. Vjerovatno bi mogao uzet Scudetto da mu se poklope ove stvari, a i proć CL grupu, da nije turskih parazita i nedostatka iskustva/mozga morona tipa Kessie.
Prije će bit da su ih dobro namagarčili ovim malim, jer evo gledam i ovaj video, i pričam sa rajom iz BG, koji svi kažu da mali ima šlifa. No, svi su se začudili prelazu u veliki Milan, za velike pare - jer dečko nije standardan, niti je nešto wow, prema izvještajima. Sve u svemu, jako čudan transfer, vjerovatno kontaju u najgorem slučaju da će ga negdje tušnut za duple pare, kao Haugea.
Samo da više ne bude povreda, bićemo među top4. Mala je novčana razlika u tim top4 mjestima, a kreditor Elliott samo gleda da vrati pare što im kinezi duguju - ništa više. Njih ne zanimaju titule, kao ni čovjeka zadatka, ćelo Gazidis - ekonomist koji gleda sport isključivo kao biznis, excel sheet i peglanje knjiga. Njegova era u Arsenalu sve govori, zbog toga su ga i doveli - a ovo što Milan radi na mercatu otkad je on tu je copy/paste Arsenala. Samo se dovode djeca uz par provjerenih igrača, peglaju knjige i najbitnije da si vazda u plusu (tj. Top4 plasman/CL, te da manje skršiš nego što zaradiš. Sport je tek u drugom planu).
Pioli čini čuda, aferim - šteta što mu nikad neće dati ekipu da valja, niti će mu povrede/covid dati mira. Vjerovatno bi mogao uzet Scudetto da mu se poklope ove stvari, a i proć CL grupu, da nije turskih parazita i nedostatka iskustva/mozga morona tipa Kessie.
- Beduin
- Kontakt:
5. opcija Crvene Zvezde ne moze biti uopste za Milan, a kamoli za 5,5mil eura.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jan 2022, 21:26Pa nema Milan sta da izgubi na LazeticuBeduin je napisao/la: ↑22 jan 2022, 15:31Meni prvom je glupo davati toliku lovu za takvog igraca iz takve lige i sa takvom statistikom, ali bice da je kvalitetno skautiran i vide buducnost u njemu, ili makar neku zaradu kao na Haugeu, Saletu i mnogim drugim.
Ali isto tako cisto sumnjam da je ista bolji od Robacka, a ujedno bi ustedio pare. A mozda ovog i posalju i Primaveru za pocetak, sto bi bilo preskupo u ovom momentu.
A tu je i pitanje Colomba, koji je vec sad za ovog Ibrahimovic, a godinu samo stariji. Bas nelogicno bacanje para, nadam se da je fake news.![]()
Dovode prvo klinca, mladog igraca. Dolazi iz 11. lige u Evropi, ucesnika grupnih faza LS/LE, ekipom koja je igrala egal sa Milanom prosle zime. Nisu ga doveli iz neke Akademije Pandev ili Lazarevca, Gornjeg Milanovca, Novog Pazara...
U Zvezdi je bio 5. opcija u napadu, u Milanu ce takodje biti tu negde, 4/5. opcija, ne znam ni ko je sve na raspolaganju. Ako iskoci, Milan moze samo da profitira na njemu, ako ne, za dve-tri godine ga opet mogu utopiti za te novce, jer ce ga prodavati Milan, a ne Salernitana ili Specija![]()
Sad posto je vec kupljen gotova je prica, samo se nadati da ili sve nas iznenadi ili makar izvuku milion-dva na njemu, kao sto nerijetko Milan radi sa tim mladicima u posljednje vrijeme.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Elliottov stav je od samog početka jasan.
Svesti knjige na nulu, igrati LP svake godine i kupovati mlade talente koje će kasnije prodavati za veće cifre.
Svesti knjige na nulu, igrati LP svake godine i kupovati mlade talente koje će kasnije prodavati za veće cifre.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Da je toj 5. opciji 28 godina, slazem se, ne b mogla. Ali decku je - 18 godina! Ne dolazi u Milan da bude sada prvi spic, niti je placen toliko.Beduin je napisao/la: ↑29 jan 2022, 22:255. opcija Crvene Zvezde ne moze biti uopste za Milan, a kamoli za 5,5mil eura.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jan 2022, 21:26Pa nema Milan sta da izgubi na LazeticuBeduin je napisao/la: ↑22 jan 2022, 15:31Meni prvom je glupo davati toliku lovu za takvog igraca iz takve lige i sa takvom statistikom, ali bice da je kvalitetno skautiran i vide buducnost u njemu, ili makar neku zaradu kao na Haugeu, Saletu i mnogim drugim.
Ali isto tako cisto sumnjam da je ista bolji od Robacka, a ujedno bi ustedio pare. A mozda ovog i posalju i Primaveru za pocetak, sto bi bilo preskupo u ovom momentu.
A tu je i pitanje Colomba, koji je vec sad za ovog Ibrahimovic, a godinu samo stariji. Bas nelogicno bacanje para, nadam se da je fake news.![]()
Dovode prvo klinca, mladog igraca. Dolazi iz 11. lige u Evropi, ucesnika grupnih faza LS/LE, ekipom koja je igrala egal sa Milanom prosle zime. Nisu ga doveli iz neke Akademije Pandev ili Lazarevca, Gornjeg Milanovca, Novog Pazara...
U Zvezdi je bio 5. opcija u napadu, u Milanu ce takodje biti tu negde, 4/5. opcija, ne znam ni ko je sve na raspolaganju. Ako iskoci, Milan moze samo da profitira na njemu, ako ne, za dve-tri godine ga opet mogu utopiti za te novce, jer ce ga prodavati Milan, a ne Salernitana ili Specija![]()
Sad posto je vec kupljen gotova je prica, samo se nadati da ili sve nas iznenadi ili makar izvuku milion-dva na njemu, kao sto nerijetko Milan radi sa tim mladicima u posljednje vrijeme.
Doveden je potencijal, prospekt. Ugovor na 4 i po godine. Nije na 2-3. Ne moze tu Milan nista finansijski da izgubi.
I Vlahovic je dosao u Fiorentinu kao tada 4/5. napadacka opcija u Partizanu. Pola decenije kasnije je prodat Juventusu znamo za koju cifru. Zarada u hiljadama procenata.
Fiorentina je dovodila iz Partizana igraca koji je odigrao 0 utakmica u Partizanu u sadasnjoj Lazeticevoj zivotnoj dobi, pa ga je kasnije utopila za 15 miliona € Mancester sitiju i imala 600% zaradu od tog transfera.
Fiorentina je dovela dakle Vlahovica i Nastasica sa margine Partizanovog kadra, te Jovetica nakon sto je ovaj odigrao pet meseci ozbiljnog fudbala u Partizanu i na svima je zaradila ogroman novac. Profit joj je bio na njima trojici negde oko 120 miliona €.
Isto to sada radi i Milan. Bukvalno isto! I ocekujem da klubovi iz Serije A ubuduce jos cesce pazare u Beogradu tinejdzere. Poceli su Fiorentina i Lacio, sada je i Milan dugo skautirao mladog igraca sa tog podrucja, Roma je takodje pokusavala u ranijim godinama. Ove ekipe tipa Udineze, Verona, Kaljari, Torino, Djenova, Sampdorija koje cesto pazare u Beogradu ni ne racunam.
@ Zenga
Evo da ti kaze jedan Zemunac, Lazetic trenutno ne moze igrati ni u Zvezdi, ni u Milanu kao ozbiljna opcija. Trenutno. I znaju to i u Zvezdi i u Milanu. Milan ga je uzeo i sada ce ga "klesati", dokle ce dogurati, pokazace vreme. Ocekivati novog Vlahovica je besmisleno nabijanje pritiska, mlad igrac, balavac jos uvek, ni Vlahovic nije preko noci "nadosao". Ako bude disciplinovan, ima sanse, ako bude blesav i neozbiljan na strica i bude jurio sojke umesto lopte zavrsice na kraju u nekom Empoliju, Bolonji, Udinezeu... Ako bude ozbiljan i posvecen bice u dogledno vreme i od koristi Milanu i prihodovace od njega.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je dao Zvezdi skoro 6M a da prije toga nisu pratili igrača mjesecima, kako da ne.
Longo: Thiaw definitely skipped but the #Milan market could give a surprise.
Longo: Milan are working on a midfielder.
Potpuno nejasan merkato. Najveći cilj cijeli januar je bio upravo stoper, sad odjednom vezni igrač. Mediji izgubljeni kao i mi.
Još je Longo jedan od onih kojima se kao može vjerovati.
Longo: Thiaw definitely skipped but the #Milan market could give a surprise.
Longo: Milan are working on a midfielder.
Potpuno nejasan merkato. Najveći cilj cijeli januar je bio upravo stoper, sad odjednom vezni igrač. Mediji izgubljeni kao i mi.
Još je Longo jedan od onih kojima se kao može vjerovati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Citam iz nekih izvora da žele Cherkija iz Lyona kako su Faivrea oni uzeli. Talent samo takav, pa cemo vidjeti imali nesto od toga
Pozdrav i hvala na odg Zemunac, pišeš gotov isto kao i ostali iz BG, sasvim objektivno. Sve je to za pet, ali ovome Milanu je tih 6M relativno ozbiljna cifra, pored živih i spremnih opcija u vidu Robacka i Colomba. Ovom zadnjem je ćaća bivši igrač zlatne ere 80-ih, me's čini da i sada ima neku trenersku ulogu u klubu, Colombo Sr.
Bilo kako bilo, svi ti mladići nisu mogli imati bolje mentore od Ibre i Girouda, tako da je sve na njima. Jer u Milanu (zadnjih godina) mladići imaju ozbiljne minutaže, još otkad su Cutrone, Locatelli, Dollarumma i klapa probili led.
Bilo kako bilo, svi ti mladići nisu mogli imati bolje mentore od Ibre i Girouda, tako da je sve na njima. Jer u Milanu (zadnjih godina) mladići imaju ozbiljne minutaže, još otkad su Cutrone, Locatelli, Dollarumma i klapa probili led.
- Romagnoli13
- Kontakt:
6M eura ova uprava ne bi dala za nekoga, ko nije bio pod njihovim promatranjem par mjeseci. Lazetić ima talenat, sad je sve do njega. Mentore bolje teško da je mogao naći gdje drugo. Rad, rad i samo rad.
Još dva dana do kraja merkata. Dovoljno vremena za transfer ili dva. Ali zaista mediji opet pišu sve i svašta, q uprava radi po svom i daleko od očiju javnosti izgleda.
4 sedmice se piše samo o stoperu, sad odjednom i o veznom igraču.
Još dva dana do kraja merkata. Dovoljno vremena za transfer ili dva. Ali zaista mediji opet pišu sve i svašta, q uprava radi po svom i daleko od očiju javnosti izgleda.
4 sedmice se piše samo o stoperu, sad odjednom i o veznom igraču.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Cijena sigurno oko 15-20M. Možda i više ako ima ugovor još na par godina. Ali kao što se može desiti da ne dođe niko, tako isto ne bi me čudilo da dovedu dva igrača do ponedjeljka.nextterrain je napisao/la: ↑29 jan 2022, 23:43Citam iz nekih izvora da žele Cherkija iz Lyona kako su Faivrea oni uzeli. Talent samo takav, pa cemo vidjeti imali nesto od toga
- Beduin
- Kontakt:
Nek makar dovedu novi medicinski tim, barem to nije skupo i sigurno bismo imali zdravijih igraca u rosteru tokom sezone, hhh.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
To sigurno.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Posudba do ljeta kolega
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Longo prenosi da je Lo Celso taj igrač s kojim Milan pregovara i oko kojeg pregovara.
Ma neće doći niko, što se prije pomirimo s tim, to bolje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko nije napisao da će doći. Već samo s kim se kao pregovara. Niti će đe začuditi ako niko ne dođe niti ako dođe.
Ja sam pisao još ljetos, postajemo novi Arsenal i to dokazujemo iz mercata u mercato, što ne mora biti nužno loše ako uspijemo zadržati sve ove mlade igrače, a eto za sada neke bitne jesmo, neke nismo, mada ovi što su došli od kada je Maldini tu potpisuju nove ugovore.
Otišli su ili će otići neki igrači koji su u Milanu bili prije nego što je došao Paolo, Gazidis i ostala ekipica.
Otišli su ili će otići neki igrači koji su u Milanu bili prije nego što je došao Paolo, Gazidis i ostala ekipica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cork City FC 17-year-old defender Cathal Heffernan is set to sign for Milan on loan with the option to buy after a deal was struck this afternoon
Samo neke talente ganjaju
Samo neke talente ganjaju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Hoće li ovaj Lazetić biti u prvom timu ili ga kontaju u Primaveru baciti? Mislim glupo mi je davati 5-6 miliona za igrača koji će ići u Primaveru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.