Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
ko drogiran
7 izgubljenih lopti jbt
Covjek ima 7 TO, bolje mu je da sam izadje nego da se dalje sramoti. Ja bih ga klupirao do kraja utakmice, koji levat.
Ako zabije jos koji poen mogao bi na triple double
Ako zabije jos koji poen mogao bi na triple double
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jos 2 skoka i 3 izgubljene i dabl-dabl. 

- AlphonseKauders
- Kontakt:
Nestvarmo letargican i nefokusiran veceras.. jbt kyle anderson protiv.njega na post upu k'o da je Olajuwon..
Izuzev one utakmice 1/14 mislim da mu je ovo jedna od najgorih tekmi u NBA, ovo je strasno kako veceras nema svoj dan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bijeli Westbrook 

Joj Allaha mi sta fula lik.
kad vidim da neko napise da ima mekanu ruku
druze, ovo je drvena ruka, frajer nema osjecaja, ko da nije njegova jebote
druze, ovo je drvena ruka, frajer nema osjecaja, ko da nije njegova jebote
Mislim da ima problem sa malim prstom
Nurkic was a late addition to Friday's injury report due to a right finger sprain but will be able to play through the issue
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 20 dec 2021, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
7 izgubljeni za 3 čet, pa toliko nema Play kad ima lošu noć.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako je tako onda ima "pass" od mene za ovu uzasnu tekmu.
Jako bitan kos u clutchu 
Dame

Dame

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 20 dec 2021, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.
Wow kako je Dame glup sad ispao s ovim faulom
- AlphonseKauders
- Kontakt:
gledam ove postove i pomislim "uvijek isti pacijenti prate uzivo" (ukljucujujem tu i sebe)
Sinoć baš potanko, postavio je jedno 100 blokova, tu je šampion, ali tanka završnica i nonšalantnost sa loptom u rukama - super je prošao sa minutažom kako je zaslužio.
Inače - Covington je po mom mišljenju najviše povukao ovu utakmicu. Lillard je bio sjajan, ali mogao je na kraju forsiranjem lako da zijani tekmu.

Sinoć baš potanko, postavio je jedno 100 blokova, tu je šampion, ali tanka završnica i nonšalantnost sa loptom u rukama - super je prošao sa minutažom kako je zaslužio.
Inače - Covington je po mom mišljenju najviše povukao ovu utakmicu. Lillard je bio sjajan, ali mogao je na kraju forsiranjem lako da zijani tekmu.
i ja sam isto primjetio, ista ekipa je tu uvijekAlphonseKauders je napisao/la: ↑20 dec 2021, 10:26gledam ove postove i pomislim "uvijek isti pacijenti prate uzivo" (ukljucujujem tu i sebe)![]()
![]()
ja svaku pratim, al nekad mi bude muka da komentarišem, pogotovo kad igra kao sinoć
Ne treba igrati povrijeđen za njih.
Lanin otac u komentarima na Jukinoj fb stranici:
Sta reci osim: aferim, ljudino!Juka se do sada mnogo puta ponudio da pomogne Lani, privatnim porukama, i na tome mu hvala do neba....Lanu i mnogo drugih BiH "Lana", mladih izvanrednih sportista treba da podrži država a ne pojedinci
ja mu jednom uputio dobronamjernu kritiku kad me frajer blokira. a evo ljudi su svjedoci da sam dobio par banova braneci Juku zbog neosonovanih optuzbi da izbjegaje igrati za reprezentaciju. to me vrijedjalo jer sam dobro upoznat sa hronologijom njegovih povreda odnosno tajmingom operacija i oporavka od istih.
u nedelju se kretao kao mahmuran i to nema veze sa prstom. ja taman poceo pisati da se ubrzao 40% u odnosu na start sezone i onda ga vidis u nedelju kako se krece ko usporen snimak...JJJ mu zavali bananu samo zato sto je bio prespor
kritikovacu i hvalit svakog prema zaslugama
samo onaj musin rodjo ne moze podnijeti ni najmanju kritiku, pa cak to bilo i kritikovanje sto ne uzima vise suteva pored lukovica, kalinovskog i malog amerikanca
u nedelju se kretao kao mahmuran i to nema veze sa prstom. ja taman poceo pisati da se ubrzao 40% u odnosu na start sezone i onda ga vidis u nedelju kako se krece ko usporen snimak...JJJ mu zavali bananu samo zato sto je bio prespor
kritikovacu i hvalit svakog prema zaslugama
samo onaj musin rodjo ne moze podnijeti ni najmanju kritiku, pa cak to bilo i kritikovanje sto ne uzima vise suteva pored lukovica, kalinovskog i malog amerikanca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.