Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Pa ocekivan raspad nakon povrede CJ-a koji im je bio najbolji igrac ove godine. Malo koja nba ekipa bi nizala pobjede u takvoj situaciji.
Kad se on vrati i ako se Lillard ne raspadne do tada, treba Powell otici na klupu. Dame-CJ-Little-Nance-Nurkic sa Powellom i Covingtonom sa klupe bi morala do playoffa na nikad slabijem zapadu.
Kad se on vrati i ako se Lillard ne raspadne do tada, treba Powell otici na klupu. Dame-CJ-Little-Nance-Nurkic sa Powellom i Covingtonom sa klupe bi morala do playoffa na nikad slabijem zapadu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
CJ im nije bio najbolji igrač ni u ludilu, a raspad je poceo dok je on i igrao. Ne znam zasto iznosis toliko laži na temi gdje su ljudi koji su pogledali 90 posto tekmi Portlanda.
Najveci krivac ovog odrona od sezone je Dame Lillard, koji je do prine 3 utakmice igrao ocajnu sezonu zbog povrede.
Najveci krivac ovog odrona od sezone je Dame Lillard, koji je do prine 3 utakmice igrao ocajnu sezonu zbog povrede.
Pa ko je bio najbolji ako ne CJ? Eto i sam kazes da je Dame bio ocajan.nerkolfc je napisao/la: ↑22 dec 2021, 20:39CJ im nije bio najbolji igrač ni u ludilu, a raspad je poceo dok je on i igrao. Ne znam zasto iznosis toliko laži na temi gdje su ljudi koji su pogledali 90 posto tekmi Portlanda.
Da nije mozda Nurkic? Powell?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ne zna rasporediti snagu. Imam osjecam da crken nakon jedne i po cetvrtine.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Aktivirali su se opet trade rumouri po twitteru da ga Dallas traži, ali da im je minus sto su mu noge spore i sto bi trazili centra sa brzim nogama
p.s portland je stavio njega i RoCa "available" za trejd
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
E ako su njemu noge spore...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:50Aktivirali su se opet trade rumouri po twitteru da ga Dallas traži, ali da im je minus sto su mu noge spore i sto bi trazili centra sa brzim nogama
Vece je pitanje sta ima dalas da ponudi, bobija? 

Uzeo si rijeci iz usta mi.Federer17 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 10:32E ako su njemu noge spore...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 dec 2021, 09:50Aktivirali su se opet trade rumouri po twitteru da ga Dallas traži, ali da im je minus sto su mu noge spore i sto bi trazili centra sa brzim nogama

@igrajlopte 🐦
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Eto ga, pozitivan na covid.. naredne bar 4 utakmice se ne brinem za ustajanje
Cuj pozitivan? A trecu primio prije mjesec dana i jos zarazan. AufffAlphonseKauders je napisao/la: ↑27 dec 2021, 07:10Eto ga, pozitivan na covid.. naredne bar 4 utakmice se ne brinem za ustajanje![]()
bilo je pitanje dana....nema igraca kojeg ce mimoic virus. za sada svi prodju sa blazim simptomima, pa se razmatra skracenje obaveznog odsustva.
hz1987 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 07:42Cuj pozitivan? A trecu primio prije mjesec dana i jos zarazan. AufffAlphonseKauders je napisao/la: ↑27 dec 2021, 07:10Eto ga, pozitivan na covid.. naredne bar 4 utakmice se ne brinem za ustajanje![]()

bolan ne bio vakcina nije garancija da se ne mozes zarazit. pa o tome se vazi najmanje godinu dana.
Vakcina nije garancija bilo cemu
Osim profitu
Nadam se da ce sto prije pobjeći iz Portlanda a Dallas bi bio bas top opcija...
Osim profitu
Nadam se da ce sto prije pobjeći iz Portlanda a Dallas bi bio bas top opcija...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Svaka mu čast što je ponudio pomoć Lani Pudar direktno, bez pompe. Vidi se koliko mu znači Bosna.
Drz' se Juka
Cuj? Prije najmanje godinu je bilo da jedna doza stiti snazno a dvije dozivotno. Pa je prije pola godine bilo, 60% vakcinisati i steci ce se imunitet krda,a odnedavno se treba bosti kao narkomani svaka 3 mjeseca. Neka ba. Po definiciji vakcina sprijecava sirenje zaraze, otkud sad ta teorija. To nesto novo zadnjih godinu dana. Sportase nikad vise nije kosio srcani kao zadnjih 6mj. O tome niko ne vazi.RoninX je napisao/la: ↑27 dec 2021, 08:58hz1987 je napisao/la: ↑27 dec 2021, 07:42Cuj pozitivan? A trecu primio prije mjesec dana i jos zarazan. AufffAlphonseKauders je napisao/la: ↑27 dec 2021, 07:10Eto ga, pozitivan na covid.. naredne bar 4 utakmice se ne brinem za ustajanje![]()
![]()
bolan ne bio vakcina nije garancija da se ne mozes zarazit. pa o tome se vazi najmanje godinu dana.
-
- Kontakt:
Ajd, jos jednom ti istrazi o djelovanju vakcina. Cak i o onim za gripu.
Za tvoju info. Cak i protiv gripe je savjet da se vakcinisemo svake godine ...
Mislis, svaka 3 mjesecaSwanfilter je napisao/la: ↑28 dec 2021, 09:16Ajd, jos jednom ti istrazi o djelovanju vakcina. Cak i o onim za gripu.
Nema najvece stetocine Nrka i svi problemi se rijesise. Do 150 brojimo zasad 

Dame prevara
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 8 gostiju.