Citizen-X je napisao/la:doticna osoba - pa eto ako je prepoznajete da znate sa kakvom budaletinom imate poslaCitizen-X je napisao/la:Eto moderatori fina materijala za policije.nanake je napisao/la:
**** LI TI MAJKU U USTA DA TI ****, MOLI BOGA DA TI NE PIŠE IME U MAILU KAD SI SE REGISTROVAO OVDJE. **** ĆU TI ČITAVU PORODICU.
NAZOVI ME 062 105 324 DA TI **** SVE MRTVO
http://www.facebook.com/profile.php?id=1152343251
Forum
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Forum
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
[/quote]Citizen-X je napisao/la:doticna osoba - pa eto ako je prepoznajete da znate sa kakvom budaletinom imate poslaCitizen-X je napisao/la:Eto moderatori fina materijala za policije.nanake je napisao/la:
**** LI TI MAJKU U USTA DA TI ****, MOLI BOGA DA TI NE PIŠE IME U MAILU KAD SI SE REGISTROVAO OVDJE. **** ĆU TI ČITAVU PORODICU.
to ovaj @nanake?
nemoj zajebavatiCitizen-X je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:doticna osoba - pa eto ako je prepoznajete da znate sa kakvom budaletinom imate poslananake je napisao/la:
pesko ara
Samo da javim adminu da se ovaj lik ponovo javio,ovaj put pod nickom @Div.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
bivši.
- Megamon
- Kontakt:
Je li samo ja imam osjecaj ili u vecernjim satima pocinje forum pomalo da trokira.VAajda zvog opterecenosti 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
pozz ja sam novi ovde
imam jedan prijedlog ...mogli bi mozda ako se slazte napraviti neke nove teme ili nesto u vezi klupskog evropskog rukometa ... ovih jacih liga ... Njemacka,Spanija,Francuska..i da u toj novoj temi diskutujemo o tim ligama,o igracima, statistikama,itd... ??
Ovu poruku sam poslao jednom od moderatora,ali nije mi jos niko odgovorio .. ovo je samo prijedlog ... novi sam ovde i ne mogu odlucivati nista,samo sam predlozio .. bila bi ovo prava stvar
imam jedan prijedlog ...mogli bi mozda ako se slazte napraviti neke nove teme ili nesto u vezi klupskog evropskog rukometa ... ovih jacih liga ... Njemacka,Spanija,Francuska..i da u toj novoj temi diskutujemo o tim ligama,o igracima, statistikama,itd... ??
Ovu poruku sam poslao jednom od moderatora,ali nije mi jos niko odgovorio .. ovo je samo prijedlog ... novi sam ovde i ne mogu odlucivati nista,samo sam predlozio .. bila bi ovo prava stvar
-
Mr Plummer
- Kontakt:
slobodno otvori temu, svaka kvalitetna tema je dobrodosladulet je napisao/la:pozz ja sam novi ovde
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Hvala .. otvorio sam teme ...Mr Plummer je napisao/la:slobodno otvori temu, svaka kvalitetna tema je dobrodosladulet je napisao/la:pozz ja sam novi ovde
Da li bi mi admin dozvolio da otvorim temu o PSG,sad sam ispao fin,i pitao sam prije nego sto otvorim,pa bi volio vase odobrenje za otvaranje teme .

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Ti nisi novi i znas mogu li, i kako se otvaraju temeharry_90 je napisao/la:Da li bi mi admin dozvolio da otvorim temu o PSG,sad sam ispao fin,i pitao sam prije nego sto otvorim,pa bi volio vase odobrenje za otvaranje teme .
Ordem e progresso
- Megamon
- Kontakt:
Ogorcen sam na adminstraciju foruma,psuju,vrijedjaju,omalovazavaju i opet ne dobiju nista.Djaba prijavljivati post oni ne dobijaju nikakvu kaznu.
Ja kada kazem iz zahebancije liku(a i sam on zna da je zahebancija) da "nema muda" dobijem sedam dana u lijepim Banovicima...
Hocemo se vrijedjati????
hocemo
Ja kada kazem iz zahebancije liku(a i sam on zna da je zahebancija) da "nema muda" dobijem sedam dana u lijepim Banovicima...
Hocemo se vrijedjati????
hocemo
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
niko od mod-ova u trecoj smjeni
alfa razvaljuje forum...zbog njega treba uvesti pravilo da izmedju 2 posta moras cekat min. 10 minuta, da bi napisao taj drugi...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:niko od mod-ova u trecoj smjenialfa razvaljuje forum...zbog njega treba uvesti pravilo da izmedju 2 posta moras cekat min. 10 minuta, da bi napisao taj drugi...
sine ko prvo ja te ne vredjam, i bolje se zajebavati, nego vredjati... i msm da forum a pogotovo stranica druzenje i jeste za zajebanciju... Pogledaj samo likove koji vredjaju i ja posle trebam da budem banovan
Imam jedan prijedlog za forum, a to je da se malo "počisti", jer ima previše tema o kojima je napisano jedan,dva posta i gotovo, pogotova gore za klubove. Pa ima klubova nikad čuo, ali haj dobro to, ali gore niko ništa ne piše, post nije napisan kako je tema otvorena ili zaključanih tema.
Ima tema ovamo u diskusiji isti ili virtuelni sport, pa da se to malo sredi. Ako treba pomoć, evo ja ću se potruditi da pronađem te topice o kojima sam govorio, proslijedim vama ovdje ili na pp pa da vi odlučite šta će te uraditi, naravno ako treba pomoć i ako se ovaj moj prijedlog uvaži.
Također, svaka čast za ovo što ste uradili za ino-fudbal prava stvar, koliko je sad lakše pratit ono što te zanima, jes da je prošlo mnogo vremena kako je to urađeno, ali nikad nije kasno pohvaliti
.
Ima tema ovamo u diskusiji isti ili virtuelni sport, pa da se to malo sredi. Ako treba pomoć, evo ja ću se potruditi da pronađem te topice o kojima sam govorio, proslijedim vama ovdje ili na pp pa da vi odlučite šta će te uraditi, naravno ako treba pomoć i ako se ovaj moj prijedlog uvaži.
Također, svaka čast za ovo što ste uradili za ino-fudbal prava stvar, koliko je sad lakše pratit ono što te zanima, jes da je prošlo mnogo vremena kako je to urađeno, ali nikad nije kasno pohvaliti
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Nemoj više, molim tealfarouqaminu je napisao/la: sine ko prvo ja te ne vredjam, i bolje se zajebavati, nego vredjati... i msm da forum a pogotovo stranica druzenje i jeste za zajebanciju... Pogledaj samo likove koji vredjaju i ja posle trebam da budem banovan
'fala Bogu pa ne vrijeđaš, al brate što znaš us*at (spamat) temu, to je čudo jedno
alfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:koje to Balić i Karabatić imaju sličnosti ,moj alfa ,nemaš ti pojma![]()
alfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:pa šta se čudiš ,skroz dva različita tipa igrača ,po svemu![]()
Ovo tebi liči na normalne postove, normalnu diskusiju i slično tome?alfarouqaminu je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:hvala neno
najobjektivniji forumas sto se kosarke tice..
Meni barem, ovo izgleda na ofirni spam a.k.a nabijanje postova (izgLeda to ti je ciLj)...
P.S. To je samo dio od tvojih famoznih postova, mrsko mi tražit'...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa da li ja samo pisem ovakve postove? Da li si se zapitao malo?mandraX je napisao/la:Nemoj više, molim tealfarouqaminu je napisao/la: sine ko prvo ja te ne vredjam, i bolje se zajebavati, nego vredjati... i msm da forum a pogotovo stranica druzenje i jeste za zajebanciju... Pogledaj samo likove koji vredjaju i ja posle trebam da budem banovan![]()
'fala Bogu pa ne vrijeđaš, al brate što znaš us*at (spamat) temu, to je čudo jedno![]()
alfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:koje to Balić i Karabatić imaju sličnosti ,moj alfa ,nemaš ti pojma
alfarouqaminu je napisao/la:legenda reala je napisao/la:pa šta se čudiš ,skroz dva različita tipa igrača ,po svemu
Ovo tebi liči na normalne postove, normalnu diskusiju i slično tome?alfarouqaminu je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:hvala neno
najobjektivniji forumas sto se kosarke tice..
Meni barem, ovo izgleda na ofirni spam a.k.a nabijanje postova (izgLeda to ti je ciLj)...
P.S. To je samo dio od tvojih famoznih postova, mrsko mi tražit'...
Ned'o Bog da pišeš, al' ti je 70% postova u tom smisLu
Pozdrav!
Pozdrav!
Zašto mi je ukLonjen avatar?
zato što je propagirao nedozvoljene radnje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.