Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Eto to probaj cesce, kreni licem, roling i zavrsnica. top.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
uvijek mi krivo kad fulaju na njegove dobre asiste. dobro se uveo u mec, ovaj roling je fkt top. moglo bi se odgledat poluvrijeme. 

Idi u tri pm, pa kako si izasla?!
Iscuri iz obruca jbg
steta sto mu ova izadje, zasada odlican.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Skoluje Wagnera
Vrhunski dosada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bespotrebne su mu ove reakcije, sitne provokacije ili kako vec to nazvati, prema momcima koji su kulturni i korektni - pogotovo Evropljani i jos mladi.
Odlican zasad, iako je morao imati jos 4 poena.
Odlican zasad, iako je morao imati jos 4 poena.
Koliko Dame pauzira? Milina je gledati kako saradjuje sa Simonsom. Maksimalno dobro koriste jedan drugom.
joj lose su sudije veceras
Ovako ce se Wagneri provesti i na eurobasketu...
samo da ne zaradi trecu do kraja pol....onda vazda postoji opasnost od brza dva u drugom.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 18 jan 2022, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vala i sviraju mu idiotske faulove. Lopez izgubio oslonac i pao, sudija svira faul.... Uzas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
hrani ih loptama, dzaba sve. ne mogu bazen pogoditi
Jbg mogao je imati barem 6asista dosad
Kakvi ciglari 
igraju bolje i bez CJ-a ...lopta kruzi. a momci s makar trude ispostovat rotaciju i grizu u odbrani.
kakav mo wagner..juka i ne osjeti tu nejac na svojim ledjima
kakav mo wagner..juka i ne osjeti tu nejac na svojim ledjima
Ode Simmons nazad u pelene
barem ima muda,Lillard bi se sklonio metar od Harrisa

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 18 jan 2022, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ponovo double-double i ponovo bolji od prosjeka u poenima i skokovima vec nakon poluvremena. Uzivanje ga je gledati ovakvog, samo da ponovo faulovima ne upropasti sve. Nek trejduju Powella i Nancea za Sabonisa da igra cetvorku i imali bi top ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.