Kad all star trojac bude na okupu, 7 suteva je njemu maksimum.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Samo nek je isao 20+ 20+ i taman 
4 ukradene lopte 
Opet je brutalno popunio statistiku.
Opet je brutalno popunio statistiku.
- Felixians4
- Kontakt:
Uživajte. Lillard ionako je OUT do trade deadlinea,a nakon tog će biti puno jasnija situacija po Jusufa i koji su planovi POR
hvala ti jusufe, bilo je lijepo gledati te večeras
Mislim da je i Billups konacno shvatio da je Juka itekako upotrebljiv u napadu i da zasluzuje vise suteva. Nije mu se nikad ovoliko lopti spustalo, kao u ovih zadnjih nekoliko meceva otkako je mali Simons organizator njihove igre.
Konačno se i Juki nešto poklopilo u karijeri a to je izostanak dvojca dame-cj u godini ugovora. Kad mi uspjeli trejdati cj-a ne bi ni ostanak do kraja sezone u portlandu bio više loša opcija, damea svakako nema do doigravanja.
U svakom slučaju igrač koji suta može i postići kos, samo nek Juka nastavi u ovom ritmu a brojke će aBd rasti (što statistika što bankovne na sljedećem ugovoru
U svakom slučaju igrač koji suta može i postići kos, samo nek Juka nastavi u ovom ritmu a brojke će aBd rasti (što statistika što bankovne na sljedećem ugovoru
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
meni je smijesno kad navijaci Portlanda zele Turnera umjesto Juke. nema tog centra koji ce pokriti Damea i CJ u odbrani. pritom ovaj Turner je los skakac i nikad nece znati proigrat saigraca. njegova trica ne moze nikakvu prevagu donijeti.
Gledao sam a ne znam kojeg je nadigrao
Ma nije Orlando toliko relevantan, imaju mozda najlošiju ekipu u ligi. Vidjecemo ga sutra protiv Adebayora.
zamisli izvalis da je Moritz Wagner trojka-cetvorka
https://www.basketball-reference.com/pl ... emo01.html
a i Theiss i Kleber ce drzati Juku 1 na 1, jer su poznati po tome.
Istina...Kleber je solidan pnr defanzivac.
RoninX je napisao/la: ↑18 jan 2022, 12:45zamisli izvalis da je Moritz Wagner trojka-cetvorka![]()
Mislim na Franza ,na onog boljeg...Neka je Juka bolji i jeste bolji...a tko ce cuvati Franza , Denisa
Zasto u zadnje vrijeme, pa ima par sedmica, nijedan portal vise ne stavlja highlightse Nurkica? Prije je uvijek bilo na reprezentaciji, SS, kliksu itd.. Jest da jedni lijepe od drugih ali ipak, barem se moglo pogledati 
@igrajlopte 🐦
- NerminFatic
- Kontakt:
Zar stvarno sedmicama nema vise? Kontam zaboravio pogledati...
sve to sto ti pises znaci da su jaci po zvucnosti i na papiru. na stranu sto se dosta njih preklapa sa pozicijom pa nece biti zajedno na parketu. protiv svaba probat zonom. pa ako nas denis, franz i kompanija dobiju sutem za tri, nema veze. ovaj mladji wagner samo napada reket, sinoc je par puta fulio zicer samo vidjevsi Juku. a buraz mu pokusava prezivjeti u ligi kao stretch petica.
Laza, Gega, Atic...imamo mi igrace za baciti na svakoga. nikome nece biti svejedno sa ovim atleticnim dugajlijama.
mada kao sto to obicno biva, nije iskljuceno da ih bas protiv nas usere sut, kao sto Denis ima par utakmica godisnje.
Laza, Gega, Atic...imamo mi igrace za baciti na svakoga. nikome nece biti svejedno sa ovim atleticnim dugajlijama.
mada kao sto to obicno biva, nije iskljuceno da ih bas protiv nas usere sut, kao sto Denis ima par utakmica godisnje.
RoninX je napisao/la: ↑18 jan 2022, 13:08sve to sto ti pises znaci da su jaci po zvucnosti i na papiru. na stranu sto se dosta njih preklapa sa pozicijom pa nece biti zajedno na parketu. protiv svaba probat zonom. pa ako nas denis, franz i kompanija dobiju sutem za tri, nema veze. ovaj mladji wagner samo napada reket, sinoc je par puta fulio zicer samo vidjevsi Juku. a buraz mu pokusava prezivjeti u ligi kao stretch petica.
Laza,Gegic,Atic ima da se izgube ,kada vide igrace koji mogu 2 puta vise da skoce....Denisa nece moci niko na e.p zaustaviti....imaju oni i shutera ....opasni su...Ali sacekajmo da vidimo sta ce Covid napraviti ,mozda mi 350€ ode U p.m.
- Shategabri
- Kontakt:
Smanji malo, čuj dva puta, reko bi da su u ekipi dva MJ i tri prime Vince Cartera.
Koševo Zapad
Ja mislim da je najbolje da se mi ne pojavimo na tom EP, ipak je (po kvalitetu) u pitanju sama zavrsnica PO u NBA i bolje sjedit kuci nego se sklanjati ovim zivotinjama sto skacu po 3 metra.
Jbg ja kazem Ono Sto vidim...momci Lete i kucaju U nba bez straha...da ne idem dalje.Shategabri je napisao/la: ↑18 jan 2022, 13:27Smanji malo, čuj dva puta, reko bi da su u ekipi dva MJ i tri prime Vince Cartera.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 18 jan 2022, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.