Upravo to, još ih ti eto ne voliš a meni svejedno. Da im se sad dodijeli ne bi bilo nezasluženo.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:44Nije 90 vec 99.99% , ovaj 0.01 je opalaMortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:39Nigdje veze, sigurno 90% ljudi se slaže da Zrinjski treba biti prvak sa ovakvom igrom jer su apsolutno to zaslužili.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:31
Pa kukaju svi na sampiona.i sad je teorija da je zrinjski jak zbog beusa a ljudi jedu malu djecu![]()
Ljudi zgazili sve redom, dok se jadnom borcu namjestalo od dijeljenja trecih kartona najbitnijim igracima protivnika, penali slobodnjaci ofsajdi itd..
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trebali bi Sarajevo i Zrinjski kao dva najveca kluba u drzavi zatraziti od saveza da se ova seljadija odmah izbaci iz lige. Nasi nek momentalno ugoste Vicu i iznabijaju ga nogama u Antaliji.
Ovaj želješčar ne može bez štimanja i na prijateljskim utakmicama. Penali, golovi iz ofsajda, samo sadaka.
@opalaopala javi se, ovi Pitari zamislili da su medju 2 najveca kluba u drzavu
Zadnja izmjena: User14, dana/u 11 feb 2022, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Baš, kmečimo zato što skupljaju pare klubu jer je isti na ivici ponora.

Je li bi radije potpisao trenutno, proljetno (PLBiH) i ljetno (evropska takmičenja) izdanje Veleža i broj članova kakav je trenutno ili bi radije poželio željezničarevo stanje Veležu i 20 hiljada članova? Ja znam šta bih ja.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Koliko ste ono dobili od Federacije narodnog novca ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
-
- Kontakt:
Ma ništa ja samo upadnem malo , pitam jesu li komšije platite porez , struju , i kiriju za stadion , a isto bi to mogli pitat ove iz lavora . Busaju se nečim a dugova ko salate , ne ide to tako ljudi mojiOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:14@opalaopala javi se, ovi Pitari zamislili da su medju 2 najveca kluba u drzavu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković bio je gost na utakmici te je gledao susret u društvu prvog čovjeka FK Sarajeva Ismira Mirvića.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Valjda kao najveći klub u državi , red je da dobijemo najviše . Tako ide raspodjela , vi kad narastete dobit će te nešto , al prije toga porez i kiriju platit . Samo kažem šta ste se uspalili odmafks74 je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:17Koliko ste ono dobili od Federacije narodnog novca ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ja ne bih ništa potpisivao, boli me qrko za Željezničar.Miljacka je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:16Baš, kmečimo zato što skupljaju pare klubu jer je isti na ivici ponora.Ima logike.
Je li bi radije potpisao trenutno, proljetno (PLBiH) i ljetno (evropska takmičenja) izdanje Veleža i broj članova kakav je trenutno ili bi radije poželio željezničarevo stanje Veležu i 20 hiljada članova? Ja znam šta bih ja.![]()
Bore se kako znaju i umiju da nešto naprave i poprave, a vi kosu čupate zbog toga

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sve si mi rek'o između redovaBalorda je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:19Ja ne bih ništa potpisivao, boli me qrko za Željezničar.Miljacka je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:16Baš, kmečimo zato što skupljaju pare klubu jer je isti na ivici ponora.Ima logike.
Je li bi radije potpisao trenutno, proljetno (PLBiH) i ljetno (evropska takmičenja) izdanje Veleža i broj članova kakav je trenutno ili bi radije poželio željezničarevo stanje Veležu i 20 hiljada članova? Ja znam šta bih ja.![]()
Bore se kako znaju i umiju da nešto naprave i poprave, a vi kosu čupate zbog toga![]()

Tebi ako je lakše misliti da čupamo kosu, samo naprijed. Boli nas qrko šta misliš

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Sve njih boli i kao ne interesuje a polomise se hudnici na ovoj temi.
Kaze mi mitomani, oni pokusali podvaliti da treba maticni za clansku! Hahahaha!

-
- Kontakt:
Nema se sta ko slagati kad su ljudi ovoliko odmakli.MortemHz je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:39Nigdje veze, sigurno 90% ljudi se slaže da Zrinjski treba biti prvak sa ovakvom igrom jer su apsolutno to zaslužili.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 feb 2022, 15:31Pa kukaju svi na sampiona.i sad je teorija da je zrinjski jak zbog beusa a ljudi jedu malu djecu

Naravno da me interesuje kad ste u ovakvom stanju, prisjedam na muku i uživam. Nek' potrajeNotOccasionalFan je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:31Sve njih boli i kao ne interesuje a polomise se hudnici na ovoj temi.![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Treba li medalja iz binga i jedan trofej ? Pitam za druga ?opalaopala je napisao/la: ↑11 feb 2022, 16:15Izvinite na upadu , došao sam samo da pitam da li su kmetovi platili porez i struju i naravno kiriju za stadion ? Isto se odnosi na ove iz lavora , hocel taj porez i kolko bi kirija na kraju , jel ne može markica ? Samo pitam , no hate nemojte se uspalit bezveze
#platipapametuj
#navikisveuzurpirati
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
FK Velež i predsjednik nsbih usuglasili kako istupanja za sada neće biti...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jedan klub je izdao "specijalne" majice nakon pobjede protiv gradskog rivala. Pogodite koji.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: boki86, club21, Combattente87, hurem, itatabisine, MaroonBjelave, Pantelija, PapakIzSa, Paromlinac, PeppermintSA, ronaldo99 i 61 gost.