Premijer liga BiH - aktuelno

tersnakvadrat
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tersnakvadrat » 12 feb 2022, 15:29

Ko o cemu, Zrinevci o prvoj ljubavi.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 feb 2022, 15:33

tutankamon1905 je napisao/la:
12 feb 2022, 15:23
Kad ti pijačar kaže da Vico ne smije na pola stadiona doc, ocekujte ga za maksimalno mjesec kao gosta u vrapčićima u loži.
Takvi su, ne mogu protiv sebe..lazi, petljaj, muljaj, jedno obecaj - drugo uradi, naguzi se kome treba i kad treba i oni su sretni
Zna Vico dokle se sa CAS-om došlo zato je i došao u goste. Bjež' te noge posra vas guzica :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 12 feb 2022, 15:42

*p!p!t@* je napisao/la:
12 feb 2022, 15:33
tutankamon1905 je napisao/la:
12 feb 2022, 15:23
Kad ti pijačar kaže da Vico ne smije na pola stadiona doc, ocekujte ga za maksimalno mjesec kao gosta u vrapčićima u loži.
Takvi su, ne mogu protiv sebe..lazi, petljaj, muljaj, jedno obecaj - drugo uradi, naguzi se kome treba i kad treba i oni su sretni
Zna Vico dokle se sa CAS-om došlo zato je i došao u goste. Bjež' te noge posra vas guzica :rol:
Objasni mi molim te. Zelis rec da je Vico doso da se ispriča za neugodnosti i vidi jel moguce povuc tuzbu ako je uopce poslana..? jer ne bi kazem bilo prvi put da jedno pricate, a skroz nesto drugo uradite

Predsjednik saveza se prepao nekih tuzbi veleza? Zaista bi volio znati jel stvarno vjerujete u to ili meni kontru udarate

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 feb 2022, 15:58

Vico nam je došao na noge, a svi znamo šta to znači. Usput je i cvijeće donio.

Usrao se, ali džaba mu se sad vadit, mi smo osvetoljubljivi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 16:06

Ko o čemu kmetovi o dostojanstvu , rekoše i naguzise se Beusu i geju , rekoše i ne platiše porez i struju , rekoše i uzurpirase stadion , rekoše i staviše ratne zločince na tribine , rekoše i promjenise klub , da li ima smisla da idem dalje ?

#prvoporezistruja
#cmaratori
#uzurpatori
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 16:10

Koliko li se sjemena progutalo od strane velezovih predstavnika da se pokusaju vratiti tri boda :lol: vico dosao u antaliju svim klubovima podjelio lopte samo rodjenim maramice :rol:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 16:50

FK Borac FC Resovia 32' Čavić pada, Banjalučani traže penal, no nije se oglasio glavni sudija.
Nema gice , nema penala . FK Penal Banja Luka
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 12 feb 2022, 16:54

@tutankamon @Rigoletto @Antipolitika
Sta je ovo, samo 0-0 protiv Igmana. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 feb 2022, 17:03

Nirton je napisao/la:
12 feb 2022, 16:54
Uvijek neugodni Igman :mrgreen:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 12 feb 2022, 17:06

Antipolitika3 je napisao/la:
12 feb 2022, 17:03
Nirton je napisao/la:
Bit ce jos neugodniji, sljedece sezone po 3 duela. :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2022, 17:07

Balorda je napisao/la:
12 feb 2022, 15:58
Vico nam je došao na noge, a svi znamo šta to znači. Usput je i cvijeće donio.

Usrao se, ali džaba mu se sad vadit, mi smo osvetoljubljivi.
Došao Vico da razradi sa Dzemilom šemu da se pokrije i Mostar,kakav fudbal :kafa:
.Zeljković ima svoju dilersku grupu od tridesetak pripadnika koji drogu prodaju u Banjaluci, a nerijetko je koriste i za tešku zloupotrebu maloljetnih osoba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 17:15

opalaopala je napisao/la:
12 feb 2022, 16:50
FK Borac FC Resovia 32' Čavić pada, Banjalučani traže penal, no nije se oglasio glavni sudija.
Mozemo mi bez penala mekano 2 0.i to druga postava.tako smo i vas dok niste ocajnicki uletili :rol: urnisali vas.sto bi trosili penale na pripremne utakmice?i gico je u antaliji znaci ima gice.ebo ti sebe ti imas potres mozga uzrokovan falusom "znas vec koga" gubis se totalno :lol:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 12 feb 2022, 17:34

VelikanizPlatonove je napisao/la:
12 feb 2022, 17:15
Mozemo mi bez penala mekano 2 0.i to druga postava.tako smo i vas dok niste ocajnicki uletili :rol: urnisali vas.sto bi trosili penale na pripremne utakmice?i gico je u antaliji znaci ima gice.ebo ti sebe ti imas potres mozga uzrokovan falusom "znas vec koga" gubis se totalno :lol:
Ti kralju nisi pismen čovjek , treba neko da desifruje šta ti napišeš . Potpuno nepismen
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 feb 2022, 17:44

itatabisine je napisao/la:
12 feb 2022, 16:34
U cemu je razlika ako se ode u Antaliju i igra protiv nekih lijevih ekipa iz Uzbekistana, Rusije i slicno.

Vecina ekipa ide u Antaliju ne bi li prodala u tim pripremnim utakmicama nekog igraca, pustite se suplje price, klima ovo ono. Sad je dole na stotine menadjera i to je prava trzisna pijaca.

Da imamo uslove ja bih pripreme odradio po starinski 15 dana planina i kondicija a 15 dana Medjugorje ili negdje juznije i tu odigrao 4-5 utakmica i mjera. Nasi samo trebaju naci nekog prvoligasa za zavrsni dio pripremnih utakmica tipa Posusja, Sirokog, Radnika i slicno jer to je nas trenutni kvalitet ekipa. Ne mozemo se mi igracki nositi sa Zrinjskim Tuzlom i pitarima
Sta Sarajevu, Velezu, Borcu eto i famoznoj Stupcanici znaci kada se vrate iz Antalije opet idu na nase LIVADE gdje nemas uslova za igru do aprila. Sve sto si dole uigravao i trenirao pada ti u vodu kada odes u Bijeljinu ili Tuzlu na teren, ali si zato kraci za najmanje 30 000 KM koliko minimalno kostaju pripreme sa svim.
Evo da ti odgovorim, ali ti to svejedno neces shvatiti opet. Dio cu samo, jer nemam vremena da nekome objasnjavam sto ne razumije
Prvo to nije 30.000 nego od 70.000-200.000 KM sto je neki susjedni portal istrazivao i objavio prije nekoliko godina.
Nisu to lijeve ekipe kao sto si naveo, to su vrlo profesionalne ekipe i ekipe koje igraju u najvisim rangovima svojih zemalja, ili ako su jace lige onda u drugim ligama. Takve ekipe prema TM kostaju kao nase najskuplje momcadi i u samom su vrhu po profesionalizmu i kvaliteti uporedjujuci ih sa nama, to sto ih mi ne znamo jer ne pratimo, ne znaci da nemaju kvalitet.

Najljepse bi bilo da smo svi pogotovo u doba pandemije u nasoj zemlji, negdje u Hercegovini, ali gdje kada su oskudni uslovi onda nema neke posebne alternative, ko ima mogucnost, on ce svakako ici tamo gdje je bolje, manji je rizik od povreda, igraci su zadovoljniji, bolje ce se spremiti, a i danas sutra kad trebas dovesti igraca, razlika je hoces li ga voditi na pripreme po nekim selima ili tamo gdje idu i puno puno jaci i veci klubovi od nasih. Nije da su svi budale i da se qurce, razloga ima i puno vise od ovih mojih nabrojanih. Lp
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 12 feb 2022, 17:49

Nirton je napisao/la:
12 feb 2022, 17:06
Nirton je napisao/la:
Ako burazeru ako :rol:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 12 feb 2022, 17:55

12 feb 2022, 17:34
VelikanizPlatonove je napisao/la:
12 feb 2022, 17:15
Ti kralju nisi pismen čovjek , treba neko da desifruje šta ti napišeš . Potpuno nepismen
Stalno mi bjezis i mjenjas temu a uvijek to radis kad postanes glup. :lol: A sad da mi pojasnis, znaci rekao si nema penala u Antaliji, ja te pitam zasto bi nam trebali penali na pripremnim utakmicama? One se ne pikaju prema tome nema potrebe da stelimo penale sebi, to cemo kad krene liga. Druga stvar napisao si nema Gice? Ali Gico je u Antaliji u svim medijima pise zar ne? Cak mu je i vasa uprava poflautala falus u zamjenu za ona oduzeta 3 boda. Prema tome pojasni mi zasto ne uzimas terapiju i zasto pises nebuloze? :lol:

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 12 feb 2022, 17:57

JavierBosnia je napisao/la:
12 feb 2022, 17:44
U cemu je razlika ako se ode u Antaliju i igra protiv nekih lijevih ekipa iz Uzbekistana, Rusije i slicno.

Vecina ekipa ide u Antaliju ne bi li prodala u tim pripremnim utakmicama nekog igraca, pustite se suplje price, klima ovo ono. Sad je dole na stotine menadjera i to je prava trzisna pijaca.

Da imamo uslove ja bih pripreme odradio po starinski 15 dana planina i kondicija a 15 dana Medjugorje ili negdje juznije i tu odigrao 4-5 utakmica i mjera. Nasi samo trebaju naci nekog prvoligasa za zavrsni dio pripremnih utakmica tipa Posusja, Sirokog, Radnika i slicno jer to je nas trenutni kvalitet ekipa. Ne mozemo se mi igracki nositi sa Zrinjskim Tuzlom i pitarima
Sta Sarajevu, Velezu, Borcu eto i famoznoj Stupcanici znaci kada se vrate iz Antalije opet idu na nase LIVADE gdje nemas uslova za igru do aprila. Sve sto si dole uigravao i trenirao pada ti u vodu kada odes u Bijeljinu ili Tuzlu na teren, ali si zato kraci za najmanje 30 000 KM koliko minimalno kostaju pripreme sa svim.
Evo da ti odgovorim, ali ti to svejedno neces shvatiti opet. Dio cu samo, jer nemam vremena da nekome objasnjavam sto ne razumije
Prvo to nije 30.000 nego od 70.000-200.000 KM sto je neki susjedni portal istrazivao i objavio prije nekoliko godina.
Nisu to lijeve ekipe kao sto si naveo, to su vrlo profesionalne ekipe i ekipe koje igraju u najvisim rangovima svojih zemalja, ili ako su jace lige onda u drugim ligama. Takve ekipe prema TM kostaju kao nase najskuplje momcadi i u samom su vrhu po profesionalizmu i kvaliteti uporedjujuci ih sa nama, to sto ih mi ne znamo jer ne pratimo, ne znaci da nemaju kvalitet.

Najljepse bi bilo da smo svi pogotovo u doba pandemije u nasoj zemlji, negdje u Hercegovini, ali gdje kada su oskudni uslovi onda nema neke posebne alternative, ko ima mogucnost, on ce svakako ici tamo gdje je bolje, manji je rizik od povreda, igraci su zadovoljniji, bolje ce se spremiti, a i danas sutra kad trebas dovesti igraca, razlika je hoces li ga voditi na pripreme po nekim selima ili tamo gdje idu i puno puno jaci i veci klubovi od nasih. Nije da su svi budale i da se qurce, razloga ima i puno vise od ovih mojih nabrojanih. Lp
Istina.
1921!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 feb 2022, 18:03

JavierBosnia je napisao/la:
12 feb 2022, 17:44

:rol: :rol:
Ne znam otkud ti volja da autoru ovakvog posta nesto objasnjavas... :wtf:
Cim ga procitas jasno ti je da zaista nema potrebe bilo sta pokusati pojasniti...

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 12 feb 2022, 18:39

Foux87 je napisao/la:
12 feb 2022, 17:49
Nirton je napisao/la:
12 feb 2022, 17:06

Ako burazeru ako :rol:
Bit će borbe sa Goškom, ali vjerujem da će se sljedeće sezone Premijer Liga igrati na sjeveru Hercegovine. :bih:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 feb 2022, 18:44

Gdje mi je @tuta je li zdravo? Pa niste izgubili bolan šta se gubiš? :rol:

Znaće se sve sa Vicom uskoro, samo ću ti reći da je Husnić luđi nego Hasić. Uostalom vidi mu se na faci. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, jurisicduska, Pact1921 i 9 gostiju.