Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Hahaha kakav skok
Uhh kako igra sad, steta bi bilo da izgube na kraju.
E moj ant gdje si poletio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Simons usra dva napada
Zasto su mu obrisali asist CJ-u? Taj mu je bio sedmi i upisan je bio, a sad ponovo ima 6.
Nije vidjelo foula fujj
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Polovinom cetvrtine je imao 3 napada gdje se zaletio bezveze. Bas ih je syebo ovu cetvrtinu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hajmo u OT po 30/20 partiju.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pobjeda ili poraz, koga briga. I tako je tim jedno veliko nista, neka igra za sebe i uziva.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Roco 

Jooj sta uradi brate
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
kako dobra zadnja četvrtina
nurk najbolji igrač portlanda
nurk najbolji igrač portlanda
Je li realno koliko glup faul je napravio... 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Izvadi se sad 
Auuuu sta pogodi 

Bravo 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
NURKIC the Bucket, što volim ove Američke komentatore.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024