Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Toronto za prvih 16+ minuta postigao samo 15 poena.
steta pa ce izgleda biti blowout pa bi mogao ostati par poena ispod svog prosjeka. a mogao bi hladno na 30 da forsira, jer Toronto i nema postenog centra. mora vise gledati sebe i misliti na statse. smecar CJ je uvijek gladan lopte i suteva, makar imali +50...dok Juka gleda da pogura ove momke kojima se lomi da li ce ostati u ligi...
drugo poluvrijeme ne gledao
drugo poluvrijeme ne gledao
Ljudi im za par minuta dodjose sa -30 na -14.
Haman nema ko da kaze Simonsu da ne jede g.... 3 od 14 sut uz 5 izgubljenih lopti.
Edit: -8 na 3:09 do kraja...e svasta.
-4 na 1:25 do kraja.
Haman nema ko da kaze Simonsu da ne jede g.... 3 od 14 sut uz 5 izgubljenih lopti.
Edit: -8 na 3:09 do kraja...e svasta.
-4 na 1:25 do kraja.

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 jan 2022, 02:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Haha sta ubaci
- Felixians4
- Kontakt:
Nurse ih izneredio zonskim pressingom,trap D na centru,stavio Barnesa na 5. Nurk se nije snašao u kaosu ni oni ostali sem Cova,no ipak su imali preveliku prednost. HRV-ARG u Riju 2016. je imalo sličan finish. Anfernne 2 catch and shoot dagger 3 i ciao,Kanada.
Ide im dobro i na turneji,CJ sindikalno. Ne šerifuje,obiteljski man,shvaća da je njegovo carinjenje prošlo svršeno vrijeme,za razliku od brata mu Ericka koji rekorde ruši u Eurocupu.
Ide im dobro i na turneji,CJ sindikalno. Ne šerifuje,obiteljski man,shvaća da je njegovo carinjenje prošlo svršeno vrijeme,za razliku od brata mu Ericka koji rekorde ruši u Eurocupu.
Ocekujem da CJ-a ubrzo iskljuce kao sto su i Lillarda. Predobar je i kvari tank planove.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
veceras se vraca powell i mislim da se nurkic ponovo vraca na staru ulogu, osim ako billups ne kaze da ne smije biti ispucavanja i da lopta mora kruziti, odnosno, da se mora igrati timska kosarka, a idealno bi bilo da powell bude klupiran, a da little ostane u startnoj petorci
nije slucajno da su nurkic, simons, little i roco zaigrali bolje kad su dame, cj mccollum i powell bili out, jednim dijelom zato sto su svi bili involirani u napad, a samim time su bili zadovoljni i davali sve od sebe na oba kraja parketa, a drugim dijelom jer su bolji fit
mislim, ako billups to nije shvatio gledajuci ekipu u posljednje vrijeme, onda jbg
nije slucajno da su nurkic, simons, little i roco zaigrali bolje kad su dame, cj mccollum i powell bili out, jednim dijelom zato sto su svi bili involirani u napad, a samim time su bili zadovoljni i davali sve od sebe na oba kraja parketa, a drugim dijelom jer su bolji fit
mislim, ako billups to nije shvatio gledajuci ekipu u posljednje vrijeme, onda jbg
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
imao je dvije situacije kad je silio i lose je zavrsilo
kad moze, moze, kad ne moze, ne treba siliti, proslijedi loptu dalje i to je to
kad moze, moze, kad ne moze, ne treba siliti, proslijedi loptu dalje i to je to
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakva proigravanja 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Uhh kakav pas
Fino Juka nema šta 

ima dvije licne, nadam se da ce pametno u 2/4
ima luksuz da napravi jos jednu, ali, bolje da s dvije udje u drugo pol
ima luksuz da napravi jos jednu, ali, bolje da s dvije udje u drugo pol
Dobro igra, fg% opet izgleda srednja zalost ali dobro je ovo.
Lijepe ga ko malo dijete.
Unisti Townsa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nikad neće biti elitan strijelac, ali svakako mi se više svidja što je organizaciono alfa i omega ovih Blazersa bez Damea na oba kraja bez njega su kao raspuštena banda
#Punoljetstvo
Njega neko mora upucati da bi dobio faul, nema druge.
Juka je napokon ono sto smo svi tvrdili da moze biti, DD igrac svaku tekmu bez problema,cak sam ubjedjen da moze svaku imati 20p i 10+s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.