Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nemaju oni visine ovdje. Ne mora ni ulaziti više.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Kako je samo prelose poslozena ekipa sa milion bekova.. powell je najveci indijanac od svih, zahebao je i CJa
Za Centra, meni je nevjerovatno da je njegov svaki sut u opasnosti da bude blokiran.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odličan zasad, da nije napravio one 2 glupe izgubljene na pocetku rekao bih i perfektno
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 27 jan 2022, 05:06, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vrati Blazerse u utakmicu
Kad bi Cj barem malo zapeo u odbrani mozda i okrenu,Ntilikina mu jbt daje trojke u lice 

Odlično na kraju, opet popunip statistiku. Porzingis mu ne može nista u odbrani.
Strasno jak covjek - ne znas je li jaci gornji ili donji dio tijela. Steta sto to malo bolje ne koristi, jer mu fakat treba par poteza na niskom postu da bez problema materijalizuje tu prednost u snazi. Vjerujem da mu osim 2-3 centra u ligi u tom segmentu ne mogu parirati.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Goni se Powell u p.m. i ti i tvoje forsiranje...
Koji odron od ekipe.
Zali boze dobrog ritma i pobjeda,sve ce to Powell i CJ ponistiti.Cova ne moze slobodno da pogodi,a opalio je 7 trojki 

Izisao i odmah raspad sistema. Nit znaju rotirati u odbrani nit znaju ofraditi kakvu akciju u napadu bez njega.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam kako nema želje da štocira CJa
#Punoljetstvo
Blazerse vazda trpa neki anonimus
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Porzingis na poluvremenu imao 3 faula.. i mislis da je ovim indijancima palo na pamet da pokusaju isforsirati cetvrti.. nee, daaj kontre 1 na 4, daj trice preko ruke... uzasno je ovo bez Covingtona i Littlea
Cuj "hostile act" 

Zbog ovog ljudi flopaju, jer se nagradi.
CJ i Powell 

cj brat!!!!
dobije blokadu lik pored njega trci kontru on gledaa hahahahhah
dobije blokadu lik pored njega trci kontru on gledaa hahahahhah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Neumoljivi Powell, 17 poena na 15 suteva i 12 bacanja. Ponovo igraju divlju kosarku i to je neminovno osudjeno na propast.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.