AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobar start i onda veliko nista, Diaz najgori, Leao mora puno bolje. Nesto mijenjati u drugom, ovako ne ide 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nema sikirancije Leaoa ce Pioli malo povuc za usi na poluvremenu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- OldFashioned
- Kontakt:
Leaou nimalo ne treba ona njegova nonšalancija sa početka karijere kod nas.
Sreća Rebić je zdrav na klupi da ga zamijeni ako bude potrebe.
Za Diaza može bilo ko.. Čovjek samo smeta na terenu.
Sreća Rebić je zdrav na klupi da ga zamijeni ako bude potrebe.
Za Diaza može bilo ko.. Čovjek samo smeta na terenu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Katastrofalan pristup protiv ekipe iz Serie B.
Vjerovatno najlošiji tim u ligama petice i ti ovako pristupiš tom meču. Ovi poluamateri će ovaj ritam izdržati max sat vremena. Ali to nije opravdanje.
Messias osim te fine završnice nema ništa. Diaz ništa noćas. Leao ostao na Instagramu noćas.
Ako se ne dignu odmah od prve sekunde nastavka. Mogla bi bruka pući večeras.
Vjerovatno najlošiji tim u ligama petice i ti ovako pristupiš tom meču. Ovi poluamateri će ovaj ritam izdržati max sat vremena. Ali to nije opravdanje.
Messias osim te fine završnice nema ništa. Diaz ništa noćas. Leao ostao na Instagramu noćas.
Ako se ne dignu odmah od prve sekunde nastavka. Mogla bi bruka pući večeras.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bas lose poluvrijeme,ma nije samo diaz slab,i sandro i benasrr su uzasni vcrs,leao takodjer. Tako da dodjes do toga da Zorinja naprijed kao i da ne postoji jer nema lopti.
U sustni moram reci da su svi losi
U sustni moram reci da su svi losi
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pristup ocajan. Leau ako se ne igra neka to kaze treneru i rijesen problem a ne ovako preko qrca nesto igrati. Puno je poletio u nebo,nadam se da ce ga Pioli urazumiti na poluvremenu.
Sreća pa nisam ni stigao gledati prvo poluvrijeme, valjda bude bolje u nastavku. 
Vidim i po statistici da nije dobro odigrano. Znam da bi Milan morao uvijek dobijati Salernitanu bez obzira na sve, ali kad sam vidio da su promjenili trenera, rekoh kud baš sad u pm pred naš meč.
Dovoljno što oni prolaze kroz pozitivni šok i što je Milan ušao u off mode, i dobiješ to što dobiješ.
Još jedan eurogol protivnika, po koji put više.
Vidim i po statistici da nije dobro odigrano. Znam da bi Milan morao uvijek dobijati Salernitanu bez obzira na sve, ali kad sam vidio da su promjenili trenera, rekoh kud baš sad u pm pred naš meč.
Još jedan eurogol protivnika, po koji put više.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Miriše ovo na još jednu Speziu po prikazanom iz prvog poluvremena... 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Zasto ne probla ovog bezvoljnog na 10ci, a lijevo Rebic.
Mada komotno moze samo Diaza ostaviti pod tusem i bit ce bolje.
Mada mislim da ce do 60te zabiti i 2 gola.
Tonali igra najgore poluvrijeme otkako je u Milanu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
De ba Rope kakav pozitivan šok. To je najveći mit u fudbalu. Pogotovo kad se radi ekipi koja je kvalitetom drugoligaš. Nadtrčali su prvo poluvrijeme Milan, iskoristili užasan pristup skoro pa svih igrača Milana i to je sve. Ako u nastavku Milan odigra onako kako može, završit će 1-3 lagano.
Al' kad komentator reče da Theo ove sezone ne igra ništa posebno, a čovjek ima 4 gola i 9 asistencija.
Al' kad komentator reče da Theo ove sezone ne igra ništa posebno, a čovjek ima 4 gola i 9 asistencija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa očigledno da jest pozitivni šok čim te nadigra ubjedljivo najlošija ekipa u ligi.
Što uopšte nije opravdanje ni za šta, više je Milan loš nego što su oni dobri.
Što uopšte nije opravdanje ni za šta, više je Milan loš nego što su oni dobri.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
On na 10-ci bi bilo isto kao i ja
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
I ovo poluvrijeme je dokaz da Leo igra samo 20tak minuta. U tom periodu je 2 puta zatvorio lijevu stranu, uzeo par lopti, naprijed je koliko toliko bio ozbiljan Ko sto pajdo gore rece, onda se prebaci na Instagram mode i nema ga nidje.
Ako je vec tako, ja sam uvijek da gledam igrace tipa Sale.
Ako je vec tako, ja sam uvijek da gledam igrace tipa Sale.
-
celikmilan
- Kontakt:
Tri puta Ribery gura tu desnu stranu i iz trećeg pokušaja su uspjeli. Sad Bennacer izlazi zbog kartona a možda i Tonali zbog povrede i eto ti belaja.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadtrčali ne nadigrali. Razlika je to. Večeras je Milan se spustio na njihov nivo u prvih 45 minuta. Pressinga nije bilo, u duele ulaze ko na treningu. I kad tako uđeš u meč onda ćeš se namučiti.
Pobogu ovo je ekipa koja je primila skoro 60 golova, nije to slučajnost. Nakon prvog gola vjerovatno su ovi "naši" pomislili lahko ćemo.
I da, svaka čast Zlatanu i Giroudu ali Milan realno treba agilnijeg i bržeg napadača. Ova dvojica ako ostanu mogu biti džokeri s klupe. Jer s njima je tesko igrati pressing. I ako su i dalje majstori fudbala.
- OldFashioned
- Kontakt:
Još mi samo treba da pored totalno indisponiranog Leaoa kao od nekada ranije, Brahima Caspera još gledam i MR.8.5 miliona. Mrš u qurac Pioli, natjeraj ih da ginu a ne da hodaju ko na terminu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nema brige tu su Krunic i Bakayoko
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bennacer je očistio kartone. Vidjet ćemo da li će i Theo večeras to uraditi.
Gol je pao zbog Leaove nonsalancije. Lik sa 20 godina gura loptu. Naravno ona mlako pogadja protivnika na 3metra i slijedi ubitacna kontra. A u toj situaciji Leao je imao i Thea na 10 metara za pas.celikmilan je napisao/la: ↑19 feb 2022, 21:45Tri puta Ribery gura tu desnu stranu i iz trećeg pokušaja su uspjeli. Sad Bennacer izlazi zbog kartona a možda i Tonali zbog povrede i eto ti belaja.
Ide Kessie sad ce pokazat zasto zasluzuje 9 miliona po sezoni
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 5 gostiju.