Dejan ''Bugizmo'' Janković

Dino ''Nodyy'' Turkić

Ivan ''Kani'' Žigolić

Mile ''Lemyyyy'' Draganović

Njegoš ''DrobeeN'' Drobić

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igrače sam zato i naveo ali ne znaš jer ne pratiš ništa vezano za ovo, zato ti je i bezveze. Bit će i to ali je fokus sadašnjost a to je trenutno cs:go. Rekli su da sa vremenom planiraju proširiti organizaciju na sve popularnije igre.Zagor je napisao/la: ↑14 feb 2022, 23:01Malo je, po meni, bezveze anketa. Ja recimo ne znam šta da glasam, jer nemam pojma za igrače, a s druge strane nemam blage veze o ovom novom kanteru. Znam za onaj 1.6 (jel se tako zove?) Legendarni. Bolje da je anketa postavljena u smislu u kojoj bi igrici voljeli vidjeti da se jos takmici Sarajevo esport. Bubam. Ne znam ni koliko ima jos takmicenja i da li se nas klub sprema za to...
To i kazem. Bas sam noob za taj kanter, al vjerujem i da vecina raje ne zna za te igrace. Recimo vise se razumijem u ove sto igraju pes i fifu, jer sam i gledao meceve, tj.takmičenja na yt. U svakom slucaju necu ni da glasam jer stvarno nemam pojma. Al svakako velikiMortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2022, 23:09Igrače sam zato i naveo ali ne znaš jer ne pratiš ništa vezano za ovo, zato ti je i bezveze. Bit će i to ali je fokus sadašnjost a to je trenutno cs:go. Rekli su da sa vremenom planiraju proširiti organizaciju na sve popularnije igre.Zagor je napisao/la: ↑14 feb 2022, 23:01Malo je, po meni, bezveze anketa. Ja recimo ne znam šta da glasam, jer nemam pojma za igrače, a s druge strane nemam blage veze o ovom novom kanteru. Znam za onaj 1.6 (jel se tako zove?) Legendarni. Bolje da je anketa postavljena u smislu u kojoj bi igrici voljeli vidjeti da se jos takmici Sarajevo esport. Bubam. Ne znam ni koliko ima jos takmicenja i da li se nas klub sprema za to...
Nikakav info za DF nigdje nema, šta li su zglajzali
Pobijedili naše a to nisu smjeli pa su ih udaljili.
ovo fakat obećava, dvojica iz Defusera su poluprofesionalni igrači, Drobeen je Čataković kantera
Onaj Mangula razvaljuje, vjerovatno je on
on i shabalaba, mislio sam da će nas polupat, kad ono 8-18 skor.
Jesi siguran? Brat ne bi ovako u goldu mogao igrati
imao je par fpl mečeva sa pro igračima, doduše prije godinu dvije, al **** pika se haha
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.