FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fino to Dragan odradjuje za Borac.
-
- Kontakt:
Ovo je kriminalno majke mi
Kad porastem bicu sudija Petrovic
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Yebo me pas kad ikad rekoh: "Samo neka se bore i igraju ok pa neka i izgube nemam sta zamjeriti" eto. I fudbal i papiri i sve u tri lijepe neka ide.
Da sam Mulalic pljunuo bih prvo sam sebe pa komplet administraciju i Upravu nakon utakmice.
Da sam Mulalic pljunuo bih prvo sam sebe pa komplet administraciju i Upravu nakon utakmice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta čovjek da kaže nakon svega? Ne vrijedi ovo ni gledati, zbog čega da gledamo ovu ligu?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Iskreno, šta ste očekivali ?
Svi na derbi ! **** malo saraj`voooo, oo ooo
Svi na derbi ! **** malo saraj`voooo, oo ooo

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
SAD PITARE KARAT
-
- Kontakt:
Kakav sudija covjek imao par gresaka, ali nista "nenormalno". Hronicni problem je dodati i primiti loptu, okrugla khurva pa se odbija mamu joj
Šteta, bez napadača.
Sudija, kriminalan. Umjesto njima crveni, nama crveni.
Bit će bolje.
Sudija, kriminalan. Umjesto njima crveni, nama crveni.
Bit će bolje.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Fuj kakva seljacina je ovaj Mulalic
Ovo sto edis forsira ne moze spremnija ekipa ispratiti. U BiH niko ne moze igrati taj tempo dugo. Igrali dok su imali snage i dok su mogli presing vrsiti. Drugo poluvrijeme lose sa obje strane, velez nigdje veze ekipa. Milion prekida, sjeckanja, lose sudjenje kao slag na tortu
Baš šteta za poraz,falio nam je baš špic, totalno nezaslužena pobjeda Veleža , ovo je bio iks ko kuća
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Salis se? Reci da se salis… nista nenormalno? Pa drugi zuti morao dati igracu Veleza, umjesto toga, on da Subasicu drugi zuti za simuliranje kad se vidjelo da ga je igrac Veleza gurnuo sa ledja, ok nije penal, ali nije ni zuriperodeformero je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:53Kakav sudija covjek imao par gresaka, ali nista "nenormalno". Hronicni problem je dodati i primiti loptu, okrugla khurva pa se odbija mamu joj
-
- Kontakt:
Braco mi ni u kom slucaju ne smijemo postati eventualna konkurencija Borcu za evropu.. Ako postanemo nas ce Vico izbaciti iz lige.. Lijepo 7-8 mjesto do nekih boljih dana..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ja bih mu direktan crveni dao za ono bacanjeGrbavica786 je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:57Salis se? Reci da se salis… nista nenormalno? Pa drugi zuti morao dati igracu Veleza, umjesto toga, on da Subasicu drugi zuti za simuliranje kad se vidjelo da ga je igrac Veleza gurnuo sa ledja, ok nije penal, ali nije ni zuriperodeformero je napisao/la: ↑25 feb 2022, 19:53Kakav sudija covjek imao par gresaka, ali nista "nenormalno". Hronicni problem je dodati i primiti loptu, okrugla khurva pa se odbija mamu joj
Momci su dali sve od sebe nije to toliko lose...zbog poraza je kriva administracija i svi oko toga, nismo imali igraca..hodzic fatai vucenovic mjesec dana s nama i jos nista nisu rjesili, tek sada se rjesava, a trebalo se prvo to.
Mulalic jos veci kreten postao sa izjavama, sramoti renome kluba..na ljeto noga abd !
Mulalic jos veci kreten postao sa izjavama, sramoti renome kluba..na ljeto noga abd !
-
- Kontakt:
Joj izjave mulalica,mene stid
Igraju se opasno vatrom Vico, Gigovic, Petrovic i ostali iz saveza..
Ne bih se uopste zacudio da nekom navijacu pukne film i da nekog od njih posalje u kovceg. Ovaj kriminal koji rade ce mozda prestati ili se smanjiti tek kad padne mrtva glava.
Da je to jedna utakmica pa da kazes Petrovic pogrijesio, ali glupan napravi cirkus od svake **** utakmice. Tako je debil i sad uradio. Na kraju slag na tortu, svi igraci Veleza kojima je prijetila suspenzija su dobili zute kartone a narednu igraju protiv Borca..
Ne bih se uopste zacudio da nekom navijacu pukne film i da nekog od njih posalje u kovceg. Ovaj kriminal koji rade ce mozda prestati ili se smanjiti tek kad padne mrtva glava.
Da je to jedna utakmica pa da kazes Petrovic pogrijesio, ali glupan napravi cirkus od svake **** utakmice. Tako je debil i sad uradio. Na kraju slag na tortu, svi igraci Veleza kojima je prijetila suspenzija su dobili zute kartone a narednu igraju protiv Borca..
"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:
"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen"
Realna izjava
"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen"
Realna izjava
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Bistriksg, NazorUso, Paromlinac i 53 gosta.