Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Zasluzili smo bar bod al jbg...
na pocetku drugog poluvremena,prvih 15 minuata igrala se viktorija na njihov gol..promasili smo 2-3 dobre sanse.Kasnije je Del Neri pogrijesio kada je izvadio jedinog napadaca Matria,koji se doduse ispromasivao ali mislim da je trebao ostati do kraja u nedostatku boljih rjesenja...
Od njegovog izlaska i palermo je uspostavio terensku ravnotezu i sacuvao pobjedu...
Lose otvaranje utakmice i nedostatak kvalitenih izmjena uslijed mnogobrojnih povreda..nije se moglo vise.
Igra solidna i borbena..ali nedovoljno za remi ili nesto vise.Jednostavno, lose otvaranje utakmice i povratka nije bilo i pored solidne igre u nastavku...
na pocetku drugog poluvremena,prvih 15 minuata igrala se viktorija na njihov gol..promasili smo 2-3 dobre sanse.Kasnije je Del Neri pogrijesio kada je izvadio jedinog napadaca Matria,koji se doduse ispromasivao ali mislim da je trebao ostati do kraja u nedostatku boljih rjesenja...
Od njegovog izlaska i palermo je uspostavio terensku ravnotezu i sacuvao pobjedu...
Lose otvaranje utakmice i nedostatak kvalitenih izmjena uslijed mnogobrojnih povreda..nije se moglo vise.
Igra solidna i borbena..ali nedovoljno za remi ili nesto vise.Jednostavno, lose otvaranje utakmice i povratka nije bilo i pored solidne igre u nastavku...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 feb 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ja vise stvarno neznam sta da kazem....:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
sad jedino nas moze spasti da promjenimo nesto a to bi bilo dobro poceti s trenerom,,
Neka dovedu Spaletija sto prije..
sad jedino nas moze spasti da promjenimo nesto a to bi bilo dobro poceti s trenerom,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- nookey
- Kontakt:
Ma samo treba uporediti, šta smo prije dovodili a šta nam sad igra...SoloJuve26 je napisao/la:Ja vise stvarno neznam sta da kazem....:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Zidane,Nedved,Viera,Emerson,Zlatan,Cannavaro,Thuram,Zambrotta i da ne nabrajam...
A sad Martinez,Matri,Iaquinta,Krasić
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma de, nismo imali srece, joj vas, kakav Spaleti, mi gradimo ekipu, Juve je na dobrom putu, moramo zasukat rukave, ovo je veliki klub, Matri ce proradit, Del Piero je veliki vodja, Hasan mi se svidio danas, napredovacemo, igraci su to pokazali. heheh samo neke od izjava Del Neri sutra ili ovih dana i ta sranja sto slusam od Cirockya do Del Seronje i Marotte aka "mogul posudit polovno sta" 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Gdje je taj "grande Juve"
Jedva cekam izjavu krivoustog majmuna.
Valjda je vise gotov. CIro je izletio za manje od ovoga.
Al Del Neraga ima Marottu, svog ahbaba iza ledja
Jedva cekam izjavu krivoustog majmuna.
Valjda je vise gotov. CIro je izletio za manje od ovoga.
Al Del Neraga ima Marottu, svog ahbaba iza ledja
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moj glavni komentar večerašnje tekme je da ćemo mi danak farsopolija plaćati sve dok BiH uđe u EU
Zvući smiješno ali je realno, 2 čista penala, igra kao igra nije bila toliko loša, samo što se počne igrati nakon što što primimo gol, Agnelli je rekao da smo dolaskom Matria dosuli benzina u Juventusov motor, moje mišljenje je da je tog goriva nestalo 15 min prije kraja...ali simptomatično je to da baš kad konkurenti kiksaju da mi to ne iskoristimo, ali s druge strane, ovaj poraz se neće toliko odraziti jer je bodovna razlika za konkurentima ostala ista, bod gore-dole...Neki će se složiti, neki vjerovatno neće, ali po meni 8 mjesto je trenutno naša realnost, za nadati je se da će se u ovih preostalih 14-15 tekmi nešo promijeniti, doduše i u prvom dijelu sezone, nakon poraza od Palerma stvari su krenule na bolje, neka tako bude i ovaj put...
E hajd ko će sad biti fin da me utješi i da mi kaže da će se Juve plasirati u Champions League da mu rezervišem mjesto u Jagomiru
E hajd ko će sad biti fin da me utješi i da mi kaže da će se Juve plasirati u Champions League da mu rezervišem mjesto u Jagomiru
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- nookey
- Kontakt:
Sad pročitah da se Gary Neville oprostio, čudi me da ga ne dovedosmoJuveSissoko je napisao/la:ma de, nismo imali srece, joj vas, kakav Spaleti, mi gradimo ekipu, Juve je na dobrom putu, moramo zasukat rukave, ovo je veliki klub, Matri ce proradit, Del Piero je veliki vodja, Hasan mi se svidio danas, napredovacemo, igraci su to pokazali. heheh samo neke od izjava Del Neri sutra ili ovih dana i ta sranja sto slusam od Cirockya do Del Seronje i Marotte aka "mogul posudit polovno sta"
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma nismo mi nista imal veceras,, slabo je to sve,, Kad vidim kako nas prolaze i sve to doce mi da povratim,, pa dje gradis ekipu a vec gubimo 3 zaredom utakmice?? Ispali iz EL i Cupa italije, pa smo i daleko daleko od tog mjesta za Champions League, a da negovorim vec za iducu godine dje ce samo 3 mjesta biti za LP...JuveSissoko je napisao/la:ma de, nismo imali srece, joj vas, kakav Spaleti, mi gradimo ekipu, Juve je na dobrom putu, moramo zasukat rukave, ovo je veliki klub, Matri ce proradit, Del Piero je veliki vodja, Hasan mi se svidio danas, napredovacemo, igraci su to pokazali. heheh samo neke od izjava Del Neri sutra ili ovih dana i ta sranja sto slusam od Cirockya do Del Seronje i Marotte aka "mogul posudit polovno sta"
Nema sta vise cekati,, ja bi da se pitam igro do kraja s juniroima,,
Ovaj Del neri mjesto da ubaci nekog napadaca kao Libertazi jer nemamo pravog napdaca tamo napred, al ne on ubaciva Sissoko, Hazana i ,,,,,, materine,,
Onaj Krasic me totalno nervira,, momak nista ama nula pravi na terenu,, ako ja nebi igro bolje evo mi ruke,,,
IL Capitano nema se sta reci protiv al mislim mora malo razmisliti uskoro da nam nema vise sta dati,,
Buffon kriv na prvi go, a drugi Chiellini, kako onako lako pusta onog celu da dadne goo?? e moj chiellini daleko si ti od klase Cannavara i Ferrare...
Sta kazu ono, nakon kise doce sunce...
@>Solo...ironija je to bila. Vidis da je Sissoko pozelenio od smijeha.
Satro ima se volja za pobjedu. Al' dzaba ti volja, kad nemas kvalitet. Do sutra ga na bi dali. Realno i nije mi krivo kad vidi kakva je igra. Bolje i ne zasluzujemo. Ako zadrzimo 8 mjesto, bice dobro. Rekao sam jednom, al evo opet cu, mi cemo tesko i do EL doci, ako se ovako nastavi.
Satro ima se volja za pobjedu. Al' dzaba ti volja, kad nemas kvalitet. Do sutra ga na bi dali. Realno i nije mi krivo kad vidi kakva je igra. Bolje i ne zasluzujemo. Ako zadrzimo 8 mjesto, bice dobro. Rekao sam jednom, al evo opet cu, mi cemo tesko i do EL doci, ako se ovako nastavi.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne znam kako je kod vas..al kod mene vise nema ni nerviranja,nema nekih posebnih emocija,valjda naviko i pomirio se s tim na neki nacin...samo neka praznina pomjesana sa sjetom....
Ostalo je samo ime...

Ostalo je samo ime...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- SoloJuve26
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:@>Solo...ironija je to bila. Vidis da je Sissoko pozelenio od smijeha.![]()
MA i to sto kazes,, neznam ako ste vidjeli kad smo primili go onaj Marotta se smije?? Eto koliko je njemu zao Juventusa,, Ja mislim stvarno da ima nekakva mucka tu,, Jer ovo nije normalno,
Kad je to juve 3 zaredom izgubio?? Pa Ferrara kad je treniro nije ovako bilo lose al ipak su ga sutnuli
- SoloJuve26
- Kontakt:
e to ko prvi nace te neke izjave nek doda ovdje,,
Sarajljila// takodje,ija se vise nerviram ko prije i nemam neke emocije jer znam ipak kako ce biti i realan sam ..
kad vidim samo ko nam svak igra i kakve bekove ima znam koliko je sati..
Sarajljila// takodje,ija se vise nerviram ko prije i nemam neke emocije jer znam ipak kako ce biti i realan sam ..
kad vidim samo ko nam svak igra i kakve bekove ima znam koliko je sati..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam takav nakon poraza od Napolija, doduše malo sam poludio nakon što nije sviran penal protiv Rome, mislim evidentan je bio, a ovako ostalo mi je svejedno...Nekako svaku tekmu počinjem s pretpostavkom da nećemo pobijediti, tako da ako dobijemo dobro jeste, a ako ne nema vezesarajlija89 je napisao/la:Ne znam kako je kod vas..al kod mene vise nema ni nerviranja,nema nekih posebnih emocija,valjda naviko i pomirio se s tim na neki nacin...samo neka praznina pomjesana sa sjetom....
Ostalo je samo ime...![]()
I nedavno su neki pričali kako je Marchsio levat igrač, ako je iko od tih gledao večerašnju tekmu nek se poklopi za sva vremena...
Ž '21!
Ja se nerviram više u toku utakmice, a kad završi što reče sarajlija navikao, nekad je to bilo gore, iako treba biti realan ponovo je teško. Još najgore kad počne zajebancija, a ti je moraš trpiti 
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovi igraci Juventusa imaju mozda tehniku,poneki,neki imaju snagu, neki sut, neki brzinu, al ni jedan nema ono sto je imao Montero i Nedved, sto je imao DP al vise to on na teren ne moze prenjet, a to je zelju za pobijedom, duh pravoh sampiona,kad padnes da se i dalje boris, a ovdje gledam Krasica, ide u dribling ,izgubi loptu i gleda kako ide kontra prema nasem golu i drzi ruke na glavi i cudi se, ono fola joj prilike i tako to, eh Milose dragi, da je bogdom Montero tu da ti noge slomi nakon utakmice, sto on mora zatvarat tu kontru, koju si prouzrocio,to je tak imaginarna situacija gdje Montero i Krasic su u istom Juventusu, naravno Krasic u Monterovom Juventusu je mogao samo kokice donosit i dekice da se klupa pokrije kad je zima, Moggi je rekao zlatnu recenicu, bolje 4 svjetske klase nego 16 polovnjaka, jer svijetska klasa treba samo nekog da mu doda loptu a da rijesi utakmicu a 16 polovnjaka ne mogu se ni izmedju sebe dodavat, jer su picke i nemaju muda da sta preuzmu na sebe, a da ne govorim o nekoj magiji koju je imao i ima jos uvijek DP ili slicni igraci koji su igrali u Juventusu ,ipak je Del Piero nakon Padove presao u treci klub, htio je bit vjeran al su ga prevarili, upravo igra za Juvedoriu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
da samo znas koliko sam se smijao nako 2 0 , kad smo nastavili igrat i kad sam vidio vratolomije Krasica, Grygerine centarsuteve,SIssokovo udaranje lopte potiljkom, sta je on ono htio, bjezat od lopte, ili sta ,jos uvijek vrtim u glavi sta je ono al moze slobodno da udje u anale fudbalskih provala ono je za arhivejuventus 0244 je napisao/la:Ja se nerviram više u toku utakmice, a kad završi što reče sarajlija navikao, nekad je to bilo gore, iako treba biti realan ponovo je teško. Još najgore kad počne zajebancija, a ti je moraš trpiti
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znaci 2011 igrali smo 6 utakmica
1 pobjeda
1 Nerjesena
4 poraza
I to Juventus??
i nisam brojo romu u copu znaci 5 ukupno poraza vec ove godine???
mama miaaaaaaaaaaaaa sto bi talijani rekli
1 pobjeda
1 Nerjesena
4 poraza
I to Juventus??
i nisam brojo romu u copu znaci 5 ukupno poraza vec ove godine???
mama miaaaaaaaaaaaaa sto bi talijani rekli
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
J*bem ti fudbal kad ga svako igra 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
...i treniraMonolog je napisao/la:J*bem ti fudbal kad ga svako igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.