FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mirvicu molim te hordama da ulaz bude na sjever na kosevu petobanka pa neka prave belaje kuci
Respekt za momke koji su 'lupali' bubnjeve. Bas kvalitetno
Na utakmici se to i ne obrati paznja toliko

- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nisam ulazio aktivno ovo od derbija, jel ovo tjeramo trenera nakon 2 dobre tekme i prve losije?

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Irfan Peljto je UEFA-in sudija i on vise nije obavezan nista prema nasem savezu. Moze prihvatiti da sudi utakmicu ili ne, ali uglavnom od njega mozemo samo docekati da sudi derbi i nista vise. Prosle polusezone je odbio da sudi utakmicu tuzla city-zrinjski. Sav mu je fokus sad na europske tekme i na derbije po grckoj/saudijskoj arabiji itd. Podrzavam njegovu odluku tamo su bolje pare, uredjenije lige, a ne ovdje da mora raditi po zadatku. Takodjer provjerena info da su ga htjeli iz saveza sjebati kad je trebalo delegirati sudiju za tekmu besiktas-ajax, htjeli su gurnuti drugog sudiju(vjv gigovica) ali su dobili od uefe odgovor da ide peljto ili niko iz bosne i od tada je on uefin sudija od tog momenta.
Da imaju obraza ko što nemaju, molili bi ga da sudi nama u subotu. On nema nikome više ništa dokazati jer i Rosetti i Collina znaju ko je i šta je. Mažić je iz Srbije pobjegao u Kinu nakon podmetanja u Savezu i saopštenja večitih.keli je napisao/la: ↑07 mar 2022, 12:35Irfan Peljto je UEFA-in sudija i on vise nije obavezan nista prema nasem savezu. Moze prihvatiti da sudi utakmicu ili ne, ali uglavnom od njega mozemo samo docekati da sudi derbi i nista vise. Prosle polusezone je odbio da sudi utakmicu tuzla city-zrinjski. Sav mu je fokus sad na europske tekme i na derbije po grckoj/saudijskoj arabiji itd. Podrzavam njegovu odluku tamo su bolje pare, uredjenije lige, a ne ovdje da mora raditi po zadatku. Takodjer provjerena info da su ga htjeli iz saveza sjebati kad je trebalo delegirati sudiju za tekmu besiktas-ajax, htjeli su gurnuti drugog sudiju(vjv gigovica) ali su dobili od uefe odgovor da ide peljto ili niko iz bosne i od tada je on uefin sudija od tog momenta.
Neke stvari se nikada nece promijenitiJavierBosnia je napisao/la: ↑07 mar 2022, 12:33Nisam ulazio aktivno ovo od derbija, jel ovo tjeramo trenera nakon 2 dobre tekme i prve losije?![]()
![]()

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GalileoGalilei
- Kontakt:
LutakSutko je napisao/la: ↑07 mar 2022, 08:51napraviti listu trenera po zelji navijacaGalileoGalilei je napisao/la: ↑07 mar 2022, 02:56Hoćemo novog, mene je lično Vasoski smorio. Da sam na mjestu Mirvića, kontaktirao bih Brunu i dogovorio ga za ljeto.keli je napisao/la: ↑07 mar 2022, 02:49Ako promijenis 3 trenera i kod nijednog ekipa ne igra dobro, pa majku mi yebem ne moze svaki put biti do trenera. I kad promjenis svaku polusezonu trenera bas ces nesto dobit. Jedino sto mozes dobit je novi trenerJel ovo vec halalimo Vasoskog nakon 270 minuta na klupi? Nisam u toku. I dalje tvrdim da je Sablic imao najgori poslijeratni igracki roster. To ne znaci da je dobar trener, ali nije ni imao materijala dobrog. Bit ce na ljeto jos dosta posla oko igrackog kadra, a najvise oci bode sto dosta raspalih igraca ima ugovore do 2023., valjda ih uspiju rastjerati.
i onda svakih 20 dana novog trenera
to je najbolje

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Vinko vrati se
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Dobro je ovo, Široki vodi.Tuzla nam gotovo sigurno dolazi na Koševo u trecem krugu.
8 poraza za 21 kolo. Čudo je kako smo uopšte i dalje u igri za Evropu... Treba se dobro zadati pa iskopati kad smo zadnji puta imali više za ovaj broj utakmica. Je.bo nam je Sablić majku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
ne pomažu silna pojačanja Tuzla CityuHistoricar je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:31Dobro je ovo, Široki vodi.Tuzla nam gotovo sigurno dolazi na Koševo u trecem krugu.

- ElCartel11
- Kontakt:
Skoro svako 3 utakmica poraz

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Razmišljam ovaj Nsue što im je došo... gleda čovjek s klupe tekmu i konta u kakvu sam ja močvaru došao, ovo je nenormalno na šta teren liči, oranica je mila majka. I onda se pitamo što smo zadnja opcija svakom normalnom igraču na tržištu. Dok se infrastruktura ne dovede na prosječan nivo, nema pomoći.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:53ne pomažu silna pojačanja Tuzla CityuHistoricar je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:31Dobro je ovo, Široki vodi.Tuzla nam gotovo sigurno dolazi na Koševo u trecem krugu.mada na Tušnju ne bi mogao igrati ni trio Vinicius - Benzema - Mbappe
To će bit ako naredne 3 ne izgubimo

Sada smo na prosjeku od 2.5 tekme na jedan poraz

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Evo vam jedan isječak iz podcasta s Andyjem Barom, najpoznatijim hrvatskim menadžerom, koji zastupa Olma, Brozovića, onomad Sammira itd. Obratite pažnju kad govori o prodaji Ive Grbića, koliko znači infrastruktura i kvalitet jedne lige. Koga zanima, može pogledati kompletan podcast, jedan od najboljih koje sam gledao.
Kad sumiraš sve na kraju, dobro mi ikoga i uvaljamo za nekakvu lovu, kad vidiš koliko je ova liga odron. Dovoljan vam je ovaj podatak od Bodija, imamo 8 poraza za 21 kolo, a i dalje se borimo za Evropu.
Isječak
Kompletan
Kad sumiraš sve na kraju, dobro mi ikoga i uvaljamo za nekakvu lovu, kad vidiš koliko je ova liga odron. Dovoljan vam je ovaj podatak od Bodija, imamo 8 poraza za 21 kolo, a i dalje se borimo za Evropu.
Isječak
Kompletan
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa napisao sam SKORObodi123 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:56To će bit ako naredne 3 ne izgubimo![]()
Sada smo na prosjeku od 2.5 tekme na jedan poraz![]()

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jel nam paše ovaj x ?
-
- Kontakt:
Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Naravno u ovom zadnjem kolu drugog kruga moze se dosta stvari promjeniti.Mozemo i mi sami zavrsiti 4-6
Ocekujem da ce se bar jedna stvar promjeniti u donjem dijelu tabele
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Naravno u ovom zadnjem kolu drugog kruga moze se dosta stvari promjeniti.Mozemo i mi sami zavrsiti 4-6
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Samo da ne gostujemo u BLNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Raspored je dobar, da ne kazem vrlo dobarNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:56Prema trenutnom stanju ovo nam je raspored za 3.krug:
Sarajevo-Posusje
Leotar-Sarajevo
Sarajevo-Rudar
Zrinjski-Sarajevo
Sarajevo-Tuzla City
Borac-Sarajevo
Sarajevo-Radnik
Sarajevo-Zeljeznicar
Siroki Brijeg-Sarajevo
Sarajevo-Sloboda
Velez-Sarajevo

Najteže gostovanje svakako Sirokom gdje uvijek popusimo ili izvucemo samo remi. Onda gostovanja Zrinjskom i Borcu su tak duze teska ali znali smo kod njih x puta odnijeti sva 3 boda.
Gostovanje Veležu je odmah iza Širokog po tezini barem meni.
Dobro je sto ove davljenike za opstanak sve skoro docekujemo osim Leotara.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!