Treba Tuzlu poslati u Srebrenik nek tu igra svoje utakmiceadmirrx je napisao/la: ↑07 mar 2022, 17:00Katastrofadesperados je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:57Sta vise reci za nas teren, ovo treba sto prije rjesavati, katastrofa
![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Tusanj je tijesan za 2 kluba... NA Tusnju igra Sloboda, kraj price.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Yebalo vas to "nismo ih trebali pustiti da igraju na nasem stadionu" pun mi je ku r ac toga. Nek naprave teren da 10 timova mogu na njemu igrati.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Treba Veselinovica poslati na tribine ,izgleda da je zaduzen za losu atmosferu u svlacionici.TzBulevar87 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 18:09Ponedjeljak je prosao, nece ovaj ego manijak ni dati otkaz. UO je na potezu!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo nije primjerno sto se stavilo. Bolje da su stavili sliku sipova. Imamo ih najbolje sigurno na Balkanu.admirrx je napisao/la: ↑07 mar 2022, 17:00Katastrofadesperados je napisao/la: ↑07 mar 2022, 16:57Sta vise reci za nas teren, ovo treba sto prije rjesavati, katastrofa
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ASD
- Kontakt:
Opet se priča da bi se Azmir mogao u skorije vrijeme vratiti u Slobodu.
Tranša za vijećnike je nikad veća i ići će se na to da SDA preuzme vijeće.
Skoro svi mogući privredni kriminalci i ratni profiteri na kantonu će raditi na tome.
Tranša za vijećnike je nikad veća i ići će se na to da SDA preuzme vijeće.
Skoro svi mogući privredni kriminalci i ratni profiteri na kantonu će raditi na tome.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne znam. A i bolje je da ne saznam.hondas je napisao/la: ↑07 mar 2022, 21:10Treba Veselinovica poslati na tribine ,izgleda da je zaduzen za losu atmosferu u svlacionici.TzBulevar87 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 18:09Ponedjeljak je prosao, nece ovaj ego manijak ni dati otkaz. UO je na potezu!
075
-
- Kontakt:
Zizovicu vrijeme je ! nakon 5 utakmica kad nije ostvario pobjedu pisao sam da je vrijeme da ide a evo u zadnjih 15 - 1 pobjeda ! Vrijeme je Mladene sretan put i ne vracaj se ! Nek dodje trener koji nece svaku utakmicu igrati bunker !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Jos ovdje neki pisu kao da igraci unose losu atmosferu u svlacionu, a svima je jasno zbog koga je losa atmosfera i sto se direktno odrazilo na igru koju gledamo. Tako da, svi smo u jednom slozni. Mladene, odlazi

Volim tebe, više od sebe
Odbrana je najbolji napad !antisisoja1919 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:33Jos ovdje neki pisu kao da igraci unose losu atmosferu u svlacionu, a svima je jasno zbog koga je losa atmosfera i sto se direktno odrazilo na igru koju gledamo. Tako da, svi smo u jednom slozni. Mladene, odlazi![]()
![]()
![]()

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Daj nešto opširnije. To je čisto zlo ako se desi, ode nam Tuzla kakvu znamo, zauvijek...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Danas su uzeli Kalesiju, načelnik i 7 vijećnika su prešli. koliko sam čuo, ucjene oko imovine. Načelnik je teški kriminalac, porijeklo imovine je nepostojeće.
Sada zvanično drže veliku većinu kapitala u TK, a vjerovatno i u Tuzli.
Ono što sam čuo da je novi SBB predsjednik TK prevrtaner i da su nakon njegovog imenovanja krenuli u napad.
I još sa čuo da imaju problem što su dosta vijećnika časni ljudi i nemaju oraha u džepu, uključujuću i neke u opoziciji.
Sve na stranu, ali ne bi me iznenadilo da mu je Sloboda glavni cilj. Zna da ssh neće nikad zaživjeti, i da neko i nešto u fudbalu može postati samo ako uzme jedan od najvećih klubova u BiH.ASD je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:52Danas su uzeli Kalesiju, načelnik i 7 vijećnika su prešli. koliko sam čuo, ucjene oko imovine. Načelnik je teški kriminalac, porijeklo imovine je nepostojeće.
Ono što sam čuo da je novi SBB predsjednik TK prevrtaner i da su nakon njegovog imenovanja krenuli u napad.
I još sa čuo da imaju problem što su dosta vijećnika časni ljudi i nemaju oraha u džepu, uključujuću i neke u opoziciji.
A uhvatio se fudbala, ko pijan plota. Teško je objasniti što mu fudbal toliko znači, ali eto tako je.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Pa ne znam da li mu je krajnji cilj, ima on nekih drugih veza, sa ljudima iz podrinja po Sarajevu koje nisu čiste nikako.Sky9 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 23:07Sve na stranu, ali ne bi me iznenadilo da mu je Sloboda glavni cilj. Zna da ssh neće nikad zaživjeti, i da neko i nešto u fudbalu može postati samo ako uzme jedan od najvećih klubova u BiH.ASD je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:52Danas su uzeli Kalesiju, načelnik i 7 vijećnika su prešli. koliko sam čuo, ucjene oko imovine. Načelnik je teški kriminalac, porijeklo imovine je nepostojeće.
A uhvatio se fudbala, ko pijan plota. Teško je objasniti što mu fudbal toliko znači, ali eto tako je.
Iz njegovog dosadašnjeg djelovanja, taj zaključak se sam nameće.ASD je napisao/la: ↑07 mar 2022, 23:25Pa ne znam da li mu je krajnji cilj, ima on nekih drugih veza, sa ljudima iz podrinja po Sarajevu koje nisu čiste nikako.Sky9 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 23:07Sve na stranu, ali ne bi me iznenadilo da mu je Sloboda glavni cilj. Zna da ssh neće nikad zaživjeti, i da neko i nešto u fudbalu može postati samo ako uzme jedan od najvećih klubova u BiH.ASD je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:52
Danas su uzeli Kalesiju, načelnik i 7 vijećnika su prešli. koliko sam čuo, ucjene oko imovine. Načelnik je teški kriminalac, porijeklo imovine je nepostojeće.
2012. dolazi u BiH, i odmah ulazi u upravu Slobode.
2013. postaje predsjednik
2016. počinje sa ssh misija ulaska u PL
2020. ulazi u savez
2022. ulazi u SDA, između ostalog, da može imati veći uticaj u savezu, jer realno savez je preslika države - SDA, SNSD, HDZ
Sin mu postaje fudbalski menadžer itd itd.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Ma ja sam iz SDA krugova čuo da je dosta i Naser uticao da uđe u SDA. Azmir je jako dobar s Podrinjskim podzemljem. Jako uske veze.
A radi se o velikom interesdžiji. U PDA je sve naplatio, odnos sa Jasminom je isto naplatio. Okrenuo je on svoje biznise na vađenje novca iz budžeta.
A za njegov ulaz u SDA sam čuo opet iz SDA krugova i to od SDA ljudi u fudbalskom savezu s kojima je svaki dan pio kafu.
Odmah poslije izbora u savezu.
A radi se o velikom interesdžiji. U PDA je sve naplatio, odnos sa Jasminom je isto naplatio. Okrenuo je on svoje biznise na vađenje novca iz budžeta.
A za njegov ulaz u SDA sam čuo opet iz SDA krugova i to od SDA ljudi u fudbalskom savezu s kojima je svaki dan pio kafu.
Odmah poslije izbora u savezu.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
Azmireeeeeee vratiiiiii seeeeeeee,,,,,,,,,,,,,,
bice sta ce bit,,,,,,,,,, ja ocekujem borbui za tituleeee,,,,,,,,
tituuulaaaaaa aleeeeealeeeeee tituuuulaaaaaaaa aleeeeeealeeee
titula ce bit na Tusnju alllllleeeeeeee
bice sta ce bit,,,,,,,,,, ja ocekujem borbui za tituleeee,,,,,,,,
tituuulaaaaaa aleeeeealeeeeee tituuuulaaaaaaaa aleeeeeealeeee
titula ce bit na Tusnju alllllleeeeeeee
-
- Kontakt:
Sad zaganjati Todorovica dok jos moze izaci iz Rusije...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.