Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Nema ovo veze s Ukrajinom i Rusijom nego mržnjom ka Srbima.
Ali to su ti multikuluti BH Muslimani.
Ali to su ti multikuluti BH Muslimani.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Cetnik vam ostavlja komentare svake 2 minute zeljan paznje i vi naivni citirate ga svaki put, tacno ste neiskusni
NEMA NAZAD
- bavariapivo
- Kontakt:
Aaaaa sta trebaju ovdje, titrati srbima muda, zato sto otvoreno podrzavaju agresiju na Ukrajinu?Shadows je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:53Strasne i sramne uvrede se na temi iznose na racun konstituvnog naroda u biih - Srba.
I dok je to ocekivano od strane tastatura ratnika, cudi me da se ne sankcionisu.
Ako su se ovako prepali ruske ofanzive u Ukrajini, ne smijem ni pomisliti kakva ce kuknjava zavladati kad Rusija odradi sto je htjela.
Znaci pojedini mitomani, dolaze ovdje provocirati, i onda ti ocekujes da se sa njima postupa normalno?
Ajd uozbilji se malo, svega ti.
BH Muslimani hahahhaaha zamisli citirati Milorada Dodika, zamisli taj mentalni sklop.
Sve dok se ne ograđuju od genocida i agresora, od njih se treba ograđivati jer bi te takvi zaklali dok trepneš.
Sve dok se ne ograđuju od genocida i agresora, od njih se treba ograđivati jer bi te takvi zaklali dok trepneš.
41:34
Oni kad izlobiraju podršku samo Mađarske protresu državu iz temelja, a mi i kad nas podržava cijela Europa ne pomjerimo situaciju u našu korist ni za centdonDondon je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:51glupi su nasi politicari za to,ali sva sreca pa se evropa oprzila od ukrajinu,sad ce nas primiti u nato pa kasnije u eu,samim tim RS nece ni postojati fakticki,bit ce jedna drzava a to je BiH koja je clanica nato saveza,svidjelo se to nama ili ne,kraj aprila bi trebao donijeti tu vijest.BIHpatriota je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:47Trebamo iskorititi ovu političku situaciju pa ugasiti RS.
zbog toga je nagomilavanje eufora u drzavi da bi sprijecili eventualno neslaganje tom odlukom

-
- Kontakt:
Nervozni su jer NATO stiže da nas podrži.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbo mater isto lesinari se pocnu skupljati s vremena na vrijeme 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Srbi kao cjelina su ok, ali evo ja cu konkretno reci da su Shadows i Riziko dva obična četalja željna pleske. Dakle Srbima ljubav, domaćim izdajicama pleska, metak u čelo, neoznačeni grob baš kao kod Draže i tako to...
Na Rodi su pare!
VB89
VB89
Ipak zive u .ba. Osjeti se razlika izmedju domacih cetalja i onih sa druge strane.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jašta, eno italijanski vojni avion dugo kružio oko Banja Luke, Laktaša i Prijedora, sad je otišao ali je došao drugi. Raste nervoza jer planovi propadaju, Rusija propada jer uskoro Rusi neće moći pomoći sebi a kamo li nekome drugom.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
I za tebe važi ono što sam napisao kolegi četniku iznad.Shadows je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:53Strasne i sramne uvrede se na temi iznose na racun konstituvnog naroda u biih - Srba.
I dok je to ocekivano od strane tastatura ratnika, cudi me da se ne sankcionisu.
Ako su se ovako prepali ruske ofanzive u Ukrajini, ne smijem ni pomisliti kakva ce kuknjava zavladati kad Rusija odradi sto je htjela.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rusima nisu dovoljne regije koje su bile okupirane i prije invazije, da bi se mogli pobjednicki izvuci iz rata treba im puno vise. Nazalost rat je tek poceo..

Djecurlije na temi.
Šta je četalju ovdje si došao prosipati Dodikov narativ.Cijeli svijet je osudio agresiju na Ukrajinu samo četalji poput tebe to vide kao "oslobađanje" nekoga od nečega.
Marš na BL forum pa tamo glorifikuj Hitlera 21 vijeka yebo vas on.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Podrzavam. Nadam se da isto tako biljezis IP adrese, imena i ostale podatke pripadnika tvog naroda koji iste uvrede i prijetnje upucuju drugom narodu. Red je da budes principijelan.
-
- Kontakt:
Jel te strah iskreno? Mislim nema te čega biti strah, mi Bošnjaci nismo silovatelji i ubice. Jedino što mi želimo je poštovanje i suživot? A kada i ako dođe da se branimo od okupatora opet ćemo znati odgovoriti na pravi način. Čak i ako to bude Rusija. Čudna smo mi sorta i narod kada nas stisnu sa svih strana, uvjerili smo mnoge to u više navrata. Neće biti problem ponovo uvjeriti ako zatreba.

Mogu li mi Srbi odgovoriti da li su za ulazak BiH u EU i NATO? I ako jesu zašto su i ako nisu zašto?
I za ovog' što "hvata IP adrese". Neka i mene pritefteri u tu svesku, da se zna na čijoj sam strani.