English Premier League - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Titulu u sezoni 2018/19 osvaja:

Anketa je završila: 01 okt 2018, 17:48.

City
82
34%
United
21
9%
Liverpool
85
35%
Tottenham
4
2%
Arsenal
13
5%
Chelsea
31
13%
neko drugi
8
3%
 
Ukupno glasova: 244

Avatar
Romariooo
Postovi: 6933
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Romariooo » 02 feb 2011, 19:36

volimliverpool je napisao/la:Večeras zanimljive utakmice.

Između Blackpoola i West Hama očekujem golijadu.Inače,mislim da će domaćin pobijediti.
Bolton-Wolves,tu očekujem jednu tihu utakmicu i pobjedu Boltona (po mogućnosti 1:0 ili 2:0).
Tottenham ima previše izostanaka i očekujem njihov kiks večeras,odnosno pobjedu Blackburna.
Imam osjećaj da bi Birmingham mogao skinuti skalp Cityu večeras,tu očekujem remi ili pobjedu domaćina.
Fulham-Newcastle,Fulham je dobio na samopouzdanju nakon pobjede od 4:0 u FA cupu tako da mislim da će dobiti Newcastle ali ne više od 2:0.
Liverpool-Stoke,gosti će igrati bunker i očekujem pobjedu Liverpoola.

Prognoze:
Blackpool-West Ham 3:1
Bolton-Wolves 2:0
Blackburn-Tottenham 2:0
Birmingham-City 1:1
Fulham-Newcastle 2:0
Liverpool-Stoke 2:0
blackpool - west ham 3+
bolton - wolves X
blackburn - totenham oba daju
Birmingam City 3+
fulham newcastle 1
liverpool 1
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
alfarouqaminu
Postovi: 4917
Pridružen/a: 25 nov 2010, 15:13
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 19:39

Veceras ocekujem pobedu Blackpoola nad poslednjeplasiranom ekipom West Hema... i samim ti da izbegnemo krizu u kojoj smo upali i pokusati da odemo u ligu evrope 8-)

Avatar
reds
Postovi: 8419
Pridružen/a: 20 jan 2009, 12:10
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la reds » 02 feb 2011, 19:58

Bijesni Wenger: Zlo mi je od Chelsea

Menadžer Arsenala Arsene Wenger razočaran je politikom Chelsea koji je u posljednjim satima prijelaznog roka potrošio na desetke milijuna eura kako bi se pojačao

Sa Stamford Bridgea su otkrili kako su poslovali s gubitkom od 70 milijuna funti i da će se s ostalim klubovima držati financijskog fair-playa. No, nešto kasnije je vlasnik Chelsea Roman Abramović zavukao ruku u blagajnu te za 75 milijuna funti kupio Fernanda Torresa (Liverpool) i Davida Luiza (Benfica).

Takav način poslovanja razljutio je stratega 'topnika' Arsene Wengera. Tabloid 'The Sun' u naslovu donosi njegovu izjavu 'Zlo mi je od bluesa', a Francuz se i pita gdje je tu logika da klub koji objavljuje gubitke troši milijune.

Wenger strahuje da se Arsenal neće moći 'utrkivati' s Chelseajem sada klada je ruski milijarder opet odlučio nekontolirano trošiti.

Najava: Liverpoolov život poslije Torresa

Iznimno uzbudljivo bilo je posljednjih nekoliko dana na Otoku. Igrane su utakmice FA kupa u koji su velikani visjeli poput lustera, neki (Tottenham) su doživjeli pravi debakl, a sve je začinjeno posljednjim danom prijelaznog roka u koji se zavrtjela nepojmljiva količina novca. Nakon svega teško se prebaciti na teren, ali raspored je nemilosrdan, 25. kolo je pred nama.

U Birminghamu se dugo slavio prolaz u finale Liga kupa, ali 17. mjesto u Premiershipu je alarmantno i bodovi se moraju skupljati, što prije, to bolje. Manchester City ima isti plan, ali za najviše kote i domaćinu neće biti lako. Birmingham je izdržao u prvoj ovosezonskoj utakmici i održao 0:0, a jednako je bilo prošle sezone na njegovom stadionu gdje ima i dvije pobjede u četiri ogleda protiv Manchester Cityja, koji je u malom padu, međutim, vikend je donio prvi pogodak Edina Džeke u plavom dresu i to bi moglo značiti početak serije BH nogometaša.

Blackburn nije momčad kontinuiteta, odavno već nije spojio dvije pobjede, a Tottenham nije slavio u posljednja tri ogleda. Gosti imaju više ciljeve i stoga neće kalkulirati, nastojat će uzeti sve kao i prošle sezone, na stadionu gdje dugo već ne pamte poraz, međutim, bit će teško. Ipak, Pijetlovi nisu momčad za najviše kote koliko god to neki pokušavali prikazati, previše je tu prosječnih igrača i nekoliko istinskih znalaca, Bale, Van der Vaart i napose Modrić ne mogu vući cijelu godinu vlak u istom ritmu, stoga pad u posljednje vrijeme ne treba nikoga začuditi, tim više što je Harry Redknapp trener starog kova i drži se zacrtanog, iako mu to i ne donosi rezultate, pa neke igrače (Kranjčar, Ćorluka) drži na klupi iako bi mu ovi donijelo osvježenje i dimenziju više.

Pet poraza ima Blackpool u posljednjih šest ogleda, premda ne igra toliko loše. Protiv Manchster Uniteda imao je prednost od dva gola i kada bi protiv fenjeraša West Hama ponovio takvu partiju, pobjeda mu ne bi smjela izmaknuti. West Ham je posrnuo u polufinalu Liga kupa, ali mnogo gore posrnuće mu prijeti u ligi jer ima samo četiri pobjede u 24 dvoboja i uz WBA najpropusniju obranu.

U zadnjih pet ogleda Bolton je uhvatio samo bod, imao je i problema s izostancima, ali sigurno će ofenzivnijom igrom protiv Wolverhamptona tražiti prekid crnog niza. Pretposljednji Wolverhampton ima tri poraza u posljednja četiri susreta, od Boltona je poražen u studenom na svom travnjaku, kao i prošle sezone kao gost, te bi i bodom bio zadovoljan, uz gotovo sigurno bunker taktiku.

U posljednjih osam međusobnih ogleda Fulham ima pet pobjeda nad Newcastleom (tri od četiri na svom stadionu), što su podaci koji donose važnu dozu samopouzdanja, a gosti dolaze u glavni grad bez Andyja Carrola, dečko je otišao u Liverpool i time su Svrake dodatno izgubile na napadačkoj silini, koju je Fulham pokazao protiv Pijetlova u FA kupu očerupavši ih s četiri pogotka u pola sata.

Fernando Torres više ne živi u gradu Beatlesa, navijači su to popratili paljenjem njegova dresa, ali to ne mora biti loša opcija za Redse. Stigli su Suarez i Carrol, obojica su do sada pokazivali iznimnu preciznost u dosadašnjim klubovima i možda će oni donijeti svježinu, toliko potrebnu na Anfield. S dvije pobjede u nizu Liverpool je skočio na sedmo mjesto, a pobjeda nad Stokeom donijela bi mu potpuni priključak zoni borbe za Europsku ligu. Jasno da je to glavni cilj Liverpoola i da će učiniti sve da bi slomio otpor čvrstog i borbenog Stokea, koji će se na Anfieldu zatvoriti i nastojati obraniti. Ako Liverpool ne bude pravi, moglo bi upaliti, u suprotnom, teško ili nikako.


Chelseajev rekord u bitki za Englesku

Liverpool je od Chelseaja za Torresa dobio čak 58 milijuna eura, ali je istodobno potrošio čak 67,5 milijuna kupivši u prijelaznom roku Andyja Carrolla i Luisa Suareza.

Kako zaraditi 58 milijuna eura i u istom ih dahu »spiskati«? To je vrlo zorno pokazao Liverpool prodajom Fernanda Torresa i kupnjom Andyja Carrolla i Luisa Suareza. Naime, u zadnjim satima zimskoga prijelaznog roka »redsi« su svoga najboljeg napadača prodali Chelseaju za nevjerojatnih 58 milijuna eura, a istodobno su iz Newcastlea doveli ove sezone jako učinkovitoga Carrolla za 41 milijun eura. O štednji nema ni govora, već ranije na Anfield je sletio Urugvajac Suarez za 26,5 milijuna eura. Peterostruki prvak Europe potrošio je sav utržak od Torresove prodaje, štoviše, potrošio je i više nego što je zaradio, pa ne čudi da stalno grca u dugovima.

Torresov prelazak s Anfielda na Stamford Bridge za sobom je na treće mjesto najvećih transfera povukao i Carrolov prelazak iz Newcastlea u Liverpool.
Dosad je rekord držao Carlos Tevez, koji je 2009. godine za čak 48 milijuna eura prešao iz Manchester Uniteda u redove ljutoga gradskog suparnika Manchester Cityja. Od pet najvećih transfera u povijesti Premier lige, dva pripadaju »građanima«, koji su lani iz Aston Ville doveli Jamesa Milnera za 28,5 milijuna eura. Ovu godinu City je otvorio još jednim »kapitalcem«, za Edina Džeku Wolfsburgu je platio čak 35 milijuna eura, Bundesliga je uvijek znala dobro tržiti s Englezima.

Ni Manchester United nije štedio kada je 2008. godine za 36,7 milijuna eura od Tottehama kupio bugarskog reprezentativca Dimitrija Berbatova. Godinu dana kasnije sve je naplatio lukavi Alex Ferguson. Dugogodišnji menadžer Manchester Uniteda dogovorio je transfer svih vremena, jer nitko u povijesti nije za jednog nogometaša platio 94 milijuna eura, koliko je madridski Real izbrojao za »dragulj s Madeire« Cristiana Ronalda.

Koliko su svote otišle »u nebo« pokazuje i činjenica da se među pet najvećih premijerligaških transfera nije našao onaj Waynea Rooneyja. Najbolji engleskog nogometaš prešao je iz matičnog Evertona u Manchester City za 26,8 milijuna eura, ali bilo je davne 2004. godine, u šest godina mnogo se toga promijenilo.
Što se tiče recentne »zamjene figura«, novi trener »redsa« Kenny Dalglish nada se da nije uzalud bacio novac, čak 67,5 milijuna eura! Doveo je dva napadača koji bi mu trebali jamčiti golove. Pitanje je, pak, mogu li Carroll i Suarez kvalitetno nadomjestiti Torresa. Pri tome je najmanje važna činjenica da je Španjolac u zadnjim godinama osvojio europski i svjetski naslov. Torres je jednostavno od svog dolaska na Anfield bio »tvornica« golova. Hoće li ga u tom uspješno naslijediti Carroll i Suarez tek treba vidjeti.

No, Torres je na Anfiledu bio mnogo više od običnoga golgetera, koji je u 142 nastupa zabio 81 pogodak. On je bio miljenik navijača, sve do ponedjeljka. Kada je postalo jasno da će Španjolac napustiti Anfield i prijeći u Chelsea, navijači nisu najbolje reagirali. Štoviše, dio njih javno je palio dresove s Torresovim imenom istaknuvši tako što misli o Španjolčevu odlasku.

I dok će navijači teško prihvatiti Torresov odlazak, Dalglish je vjerojatno dobro procijenio kada je dao »zeleno svjetlo« za Španjolčev odlazak. Naime, Torres u zadnje vrijeme nije bio sretan u Liverpoolu, silno je htio put Londona, a u tom je slučaju bolje prodati igrača, koji bi s vremenom postao vrlo nezadovoljan u svlačionici.

»Chelsea nije klub protiv kojeg želite igrati, to je klub za koji želite igrati. U moj je naravi osvajati naslove, a to će mi biti mnogo lakše u Chelseaju. Vjerujem da ćemo osvojiti Ligu prvaka«, rekao je Torres nakon dolaska na Stamford.

U svojoj još uvijek mladoj karijeri (tek mu je 26 godina) Torres je osvojio sve osim Lige prvaka. Za to će sada imati veliku priliku, jer jasno je da Chelsea nije odustao od najvećeg cilja - osvajanja europskoga klupskog naslova.

Chelsea je, pak, kupnjom Torresa pokazao da je samo prividno bio u »zimskom snu« kad je u pitanju potrošnja velikog novca. Istina, zadnjih je mjeseci Stamford mirovao, nije bilo potrošnje u stotinama milijuna eura kao ranijih godina, ali zato su »bluesi« na kraju prijelaznog roka udarili svom snagom i ispisali najveći transfer u povijesti Premier lige. Naravno, govorimo li o visini odštete koju je neki premierligaški klub platio drugom premierligašu.

UEFA još jednom upozorila rastrošne klubove
Utorak, 01.02.2011.
Nakon što su engleski premierligaški klubovi u siječanjskom prijelaznom roku potrošili preko 260 milijuna eura, oglasila se i UEFA, koja je upozorila na skori početak primjene svojih pravila o financijskom fair-playu.

Iz UEFA-e kažu kako njihova izjava nije usmjerena prema bilo kojem pojedinačnom klubu, jer kako tvrde vjeruju čelnicima svih klubova kako su shvatili da moraju svoje troškove prilagoditi prihodima.


"UEFA je svjesna posljednje aktivnosti na tržištu igrača širom Europe. Međutim, mora se znati kako pravila financijskog fair-playa ne sprečavaju klubove da troše svoj novac na transfere, nego samo da imaju izbalansirane troškove i prihode na kraju sezone. Stoga je teško komentirati bilo koju pojedinačnu situaciju bez poznavanja dugoročne strategije svakog kluba." kažu iz UEFA-e.

"Nema sumnje da će transferi napravljeni sada imati utjecaja na financijske rezultate u financijskim godinama koje završavaju 2012. i 2013. godine, kada će početi primjena novih pravila. Klubovi znaju pravila, a također znaju kako je UEFA odlučna u namjeri da ih provede sa velikom strožinom. Na primjer, već od ovog ljeta sve isplate za transfere i zaposlenike će ispitivati posebno UEFA-ino tijelo." dodaju iz UEFA-e.
FK Pjetlovi

Avatar
Aslan_RZ88
Postovi: 20
Pridružen/a: 02 feb 2011, 16:47
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Aslan_RZ88 » 02 feb 2011, 19:59

E ovako,sto se tice vecerasnjeih utakmica,mislim da ce najzanimljivija biti Blackpool-West Ham.
Jeste da je najlosija po imanima,ali Blackpoolu je ovo jedna od najboljih sezona ikada ja mislim i igraju jako dobro i ovdje nece biti zadovoljni remijem.Kad su mogli duplo jace od sebe pobjediti sto ne bi mogli i ekipu njihove kvalitete.
S druge strane West Ham je doveo mnogo pojacanja i neki ce veceras i igrati.Kad u to zbrojimo da se West Ham bori za opstanak,a Blackpool za sto veci plasman na tabeli jer zeli biti najvece iznenadenje(mada je po meni najvece iznenadenje ove sezone),mozemo ocekivati sjajan susret ovdje,iako nema poznatih igraca. ;)

Birmingham-Man.city 1:2
Blackburn-Tottenham 1:1
Blackpool-West Ham 3:2
Bolton-Wolverhampton 1:0
Fulham-Newcastle 2:0
Liverpool-Stoke 1:0
Manchester United,Liverpool,Manchester City,Arsenal,Chelsea,Barcelona,Real Madrid,AC Milan,Juventus,Inter,Bayern Munchen,Borussia Doetmund,Schalke,Marseille,Lyon <3

Avatar
Saurman
Postovi: 29585
Pridružen/a: 22 avg 2009, 20:08
Lokacija: Alpha Centauri
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 23:19

Man Utd je na pragu nove titule a Ferguson vjerovatno jedinog konkurenta vidi u Chelsea..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Avatar
alfarouqaminu
Postovi: 4917
Pridružen/a: 25 nov 2010, 15:13
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la alfarouqaminu » 02 feb 2011, 23:52

jgm onaj west hem,dal je moguce da smo od njiih pukli...au nadao sam se zaista da mozemo ih dobiti

Avatar
Romariooo
Postovi: 6933
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Romariooo » 03 feb 2011, 09:22

sramna je i kriminalna engleska liga, kad je City treci, ekipa koja nema nikakvu igru, samo krkanluk do krkanluka.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
Faraon iz Visokog
Postovi: 4989
Pridružen/a: 11 maj 2010, 14:54
Lokacija: & ♥
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 feb 2011, 09:35

Romariooo je napisao/la:sramna je i kriminalna engleska liga, kad je City treci, ekipa koja nema nikakvu igru, samo krkanluk do krkanluka.
kakva god da je bolja je od vase tefericke lige
Rođen s tobom da budem

Andres
Postovi: 1133
Pridružen/a: 22 jan 2010, 14:25
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 13:04

Poredit City sa Villarealom , ko poredit Davida i Glijata.....City je Muff od ekkipe . dok je Villareal ekipa koja je konstantna iz godine u godinu , stim sto igraju jedan od najatraktivnijih nogmeta....Al eto bolji City... Pa kod njih vezni igraci sa broda nebi mogli more pogodit....Smjesno.

Avatar
muXmania
Postovi: 2538
Pridružen/a: 17 jul 2009, 22:10
Lokacija: Država Željo
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la muXmania » 03 feb 2011, 13:48

Andres je napisao/la:Poredit City sa Villarealom , ko poredit Davida i Glijata.....City je Muff od ekkipe . dok je Villareal ekipa koja je konstantna iz godine u godinu , stim sto igraju jedan od najatraktivnijih nogmeta....Al eto bolji City... Pa kod njih vezni igraci sa broda nebi mogli more pogodit....Smjesno.
nadam se da nisi ozbiljan
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Andres
Postovi: 1133
Pridružen/a: 22 jan 2010, 14:25
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 14:13

muXmania je napisao/la:
Andres je napisao/la:Poredit City sa Villarealom , ko poredit Davida i Glijata.....City je Muff od ekkipe . dok je Villareal ekipa koja je konstantna iz godine u godinu , stim sto igraju jedan od najatraktivnijih nogmeta....Al eto bolji City... Pa kod njih vezni igraci sa broda nebi mogli more pogodit....Smjesno.
nadam se da nisi ozbiljan
De mi ti napisi kako je trebalo ?

Avatar
-Paja
Postovi: 3145
Pridružen/a: 19 apr 2010, 21:51
Lokacija: Across to north and south to Key Largo
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la -Paja » 03 feb 2011, 17:21

Normalno da ih ne treba porediti, Villareal je obican seoski klub bez ikakve tradicije koji se takodjer probio zahvaljujuci parama, City je gospodski klub koji je visestruko jaci od slabasnog Villareala.
Dio Arsenala

Avatar
Toxicity
Postovi: 4083
Pridružen/a: 16 sep 2010, 14:58
Lokacija: Emerald City
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Toxicity » 03 feb 2011, 17:32

-Paja je napisao/la:Normalno da ih ne treba porediti, Villareal je obican seoski klub bez ikakve tradicije koji se takodjer probio zahvaljujuci parama, City je gospodski klub koji je visestruko jaci od slabasnog Villareala.

Ako se ne varam Lehman je 2006. morao penal branit Riquelmeu (koji je tad igrao u "seoskom klubu) da bi ušli u finale LP ;).. Nadalje, gospodski klub? Šta je to gospodsko u tom klubu? Tradicija, ime, igrači?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Avatar
Bosco
Postovi: 5906
Pridružen/a: 17 dec 2009, 23:41
Lokacija: 55th Pct
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 17:39

Lehmann ne bi morao braniti taj penal da minutu prije toga Jose Mari ako se ne varam, nije na tipičan španski način dajvao i tako simulirao nepostojeći penal. Uostalom City nije engleska elita i ne može se porediti sa Villarealom, ali zato npr dosta ostalih engleskih klubova može.

Avatar
e2_ze
Postovi: 874
Pridružen/a: 02 jun 2010, 19:06
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la e2_ze » 03 feb 2011, 17:40

Toxicity je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Normalno da ih ne treba porediti, Villareal je obican seoski klub bez ikakve tradicije koji se takodjer probio zahvaljujuci parama, City je gospodski klub koji je visestruko jaci od slabasnog Villareala.

Ako se ne varam Lehman je 2006. morao penal branit Riquelmeu (koji je tad igrao u "seoskom klubu) da bi ušli u finale LP ;).. Nadalje, gospodski klub? Šta je to gospodsko u tom klubu? Tradicija, ime, igrači?
klub koji je usao tek 1970 u drugu dviziju prvi put, protiv kluba koji ima jednu titulu prvaka engleske, i da su prvi tim iz manchestera koji je osvojio titulu, tj FA cup, koji su jos jednom osvojili :lol: :lol: mnogi od vas su u zabludi, zbog seikova da manchester nema nikakve historije, ima, uglavnom vise nego vilarreal..

Avatar
-Paja
Postovi: 3145
Pridružen/a: 19 apr 2010, 21:51
Lokacija: Across to north and south to Key Largo
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la -Paja » 03 feb 2011, 17:41

Toxicity je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Normalno da ih ne treba porediti, Villareal je obican seoski klub bez ikakve tradicije koji se takodjer probio zahvaljujuci parama, City je gospodski klub koji je visestruko jaci od slabasnog Villareala.

Ako se ne varam Lehman je 2006. morao penal branit Riquelmeu (koji je tad igrao u "seoskom klubu) da bi ušli u finale LP ;).. Nadalje, gospodski klub? Šta je to gospodsko u tom klubu? Tradicija, ime, igrači?
Svaki Engleski klub ima svoju tradiciju, sportsku cistu tradiciju recimo tvoj klub ima tradiciju smijesnog rezimskog politickog kluba i ti kao takav nemas pravo spocitavati cistu sportsku tradiciju jednog Engleskog gradjanskog kluba. Villareal je smijesan 1998 su prvi put usli u Primeru toliko o tome seoskom klubu.
Dio Arsenala

Avatar
Toxicity
Postovi: 4083
Pridružen/a: 16 sep 2010, 14:58
Lokacija: Emerald City
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Toxicity » 03 feb 2011, 17:43

Bosco je napisao/la:Lehmann ne bi morao braniti taj penal da minutu prije toga Jose Mari ako se ne varam, nije na tipičan španski način dajvao i tako simulirao nepostojeći penal. Uostalom City nije engleska elita i ne može se porediti sa Villarealom, ali zato npr dosta ostalih engleskih klubova može.
Ajde prestani više s tom pričom da su se svi urotili protiv vas jadnih Engleza molim te.. Jest čitav svijet je protiv vas, fino rekneš zasluženo smo izbacili Villareala a ne tu sad govorit ko je dajver, varalica i tako to..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Avatar
Kop
Postovi: 356
Pridružen/a: 27 feb 2010, 17:18
Lokacija: distrikt, onaj jedini
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Kop » 03 feb 2011, 17:45

"Spanci", imate temu "lige petice" i tamo slobodno prodavajte lafine, ovdje tome nije mjesto.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Avatar
Bosco
Postovi: 5906
Pridružen/a: 17 dec 2009, 23:41
Lokacija: 55th Pct
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 17:46

Toxicity je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Lehmann ne bi morao braniti taj penal da minutu prije toga Jose Mari ako se ne varam, nije na tipičan španski način dajvao i tako simulirao nepostojeći penal. Uostalom City nije engleska elita i ne može se porediti sa Villarealom, ali zato npr dosta ostalih engleskih klubova može.
Ajde prestani više s tom pričom da su se svi urotili protiv vas jadnih Engleza molim te.. Jest čitav svijet je protiv vas, fino rekneš zasluženo smo izbacili Villareala a ne tu sad govorit ko je dajver, varalica i tako to..
Ajde ti fino pogledaj video pa se javi i reci je li ono bio penal. ;) Nigdje ne kazem da je svijet se urotio protiv nas, samo kažem da je taj igrač simulirao.

Andres
Postovi: 1133
Pridružen/a: 22 jan 2010, 14:25
Kontakt:

Re: Engleska premier liga

Post Postao/la Andres » 03 feb 2011, 18:00

Ma nema dalje City veci klub i od Villareala , Valencije , Atletica ,Atletico Madrida itd....
imaju trenutno i pare i sve, al covjek kad ih gelda isto da su kakvi azredni klub , kod njih se nezna ko sta igra u neka doba , il je to dio strategije velikog Manchinija , koji sa onom ekipom nemoze da dobije šugave klubove .....

Zaključano

Natrag na “English Premier League”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.