Ne znam kako ovakvo nešto možeš reći za trenera pa čovjek posao radi odlično u ekipu je unio takvo zajedništvo da ja to do sada nikada nisam vidio , ne razumijem kako Grgat nije snažan centar pa čovjeka nitko ne može čuvati 1-1 jer vidjelo se da kad je lopta kod njega mi imamo uvijek otvorenu opciju za nekoga šutera je Grgata obavezno udvajaju .A kao što je već netko rekao bez Grgata nismo dovoljno raznoliki u napadu , Thomasu kapa dolje ali na četvorki jer on ne može kvalitetno odigrat peticu protiv Amala.[/quote]kksiroki je napisao/la:Mi nemamo snaznog centra nas najjaci igrac je Thomas. Moram reci da je trener vrlo los, ovo smo trebali dobiti sa minimalno oko 25-30 razlike. amal treba da zabije 18pts da on skuzi da ga jedino thomas moze cuvati. kad ga je Thomas cuva Amal nije moga nista napraviti tako da ne znam zato Thomasa drzi na klupi u zadnje vrime iako je on nas najbolji i najkorisniji igrac. sto se tice utakmice u aleksandrovcu mislim da to mozemo dobiti bez problema samo trebamo zatvoriti Amala i Castsela i to je to.Siroki4ever je napisao/la:
Grgat standardno dobar,mason protiv nas i ono sto sam ja gledao jako tanak igrac.
pa njemu je Joke sklopio ekipu i sad on dobija sav kredit a nije nista uradio, nisu trebali dati da Joke ide..siguran sam da je Joke ostao da bi dobili igokeu u aleksandrvcu i da vi protiv Bosne puno bolje odigrali u skenderiji..Grgat nije los u napadu ali je katastrofa u odbrani sta mu vrijedi 13p kad mu onaj Amal uvali 22 a trener ne reaguje..zar nisi primjetia da pravi neke cudne kombinacije Thomas je drugi skakac lige za 2o min i sa najboljim ucinkom u timu i opet mu da da igra samo 10min protiv Igokee to je za mene stvarno cudno...ja se isto slazem da je nasa najbolja petorkea Mason, Puljko,Siriscevic, Thomas, i Grgat ali da Thomas cuva Amala..Kada bi ostavili ovu petorku i Josipovica i mozda jos 2 dobra pojacanja bili bi jaci od Bosne slijedece godine..moram reci da i ove godine meni nije Bosna bas neki favorit mislim da su sanse 50 50 jer pokazalo se koliko su stvrano jaki protiv Slobode.
p.s. nemoj dirati Arsa pravo mi je simpatican zar nisi vidia da izgleda isto kao Tudjman