U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Nemojte porediti Hasića sa Gojakom. Nisu ista pozicija i Gojak je dešnjak. ima jedan ljevak, desno krilo, vječito klupiran, koji mu je kao stariji brat. Isto prepotentan. 

Luksemburg u17 vodi 2-0 protiv Engleske. ako dobije ida na EP. 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gojak je barem nešto napravio, propala pozajmica u Torino. A ovaj, čisto sumnjam zaista, možda karijerno neki nivo Muris Mešanović, a i to je nivo sam po sebi za našeg Ajdina.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dakle opet još jedne neuspješne U21 kvalifikacije uz guranje svakakvog sumnjivog smeća. Stoper koji ne igra standardno u Borcu kapiten, najgori golman lige u početnoj postavi i igrač bez odigrane minute fudbala ove sezone na klupi. Hoće li neko možda odgovarati za ovo ili će se opet sve prešutjeti i da gledamo iste scene u narednom ciklusu?
Mislim da je nepotreban ovaj naslov u vezi juniora. Sto se tice gubitnickog mentaliteta. Momci su dali sve od sebe i dobili dvije jake fudbalske zemlje poput Svedske i Ceske. Onda su protiv velesile Francuske dali zadnji atom snage. Uz malo vise srece su mogli do boda. Treba im cestitat a ne pljuvat na taj nacin. Ima tu finih igraca za kasnije, sto je i najvaznije. Igrali su protiv Ligue 1 igraca, a nasi u glavnom igraju za juniorske ekipe ili po nasim livadama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Rijad Smajic danas odlican bio. 2004. godiste
Tako je, najlakse na djeci huju istresat.Cartman je napisao/la: ↑29 mar 2022, 19:37Mislim da je nepotreban ovaj naslov u vezi juniora. Sto se tice gubitnickog mentaliteta. Momci su dali sve od sebe i dobili dvije jake fudbalske zemlje poput Svedske i Ceske. Onda su protiv velesile Francuske dali zadnji atom snage. Uz malo vise srece su mogli do boda. Treba im cestitat a ne pljuvat na taj nacin. Ima tu finih igraca za kasnije, sto je i najvaznije. Igrali su protiv Ligue 1 igraca, a nasi u glavnom igraju za juniorske ekipe ili po nasim livadama.
Istresite mangupi Dzeki, Pjaniću i ostalim cugerima.
Momci su danas zivotom igrali, protiv tri puta fizički jace ekipe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Koji naslov i gdje? Momci zasuzuju sve pohvale,na u19 EP se 10x teze plasirati nego na seniorskobhsport je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:48Tako je, najlakse na djeci huju istresat.Cartman je napisao/la: ↑29 mar 2022, 19:37Mislim da je nepotreban ovaj naslov u vezi juniora. Sto se tice gubitnickog mentaliteta. Momci su dali sve od sebe i dobili dvije jake fudbalske zemlje poput Svedske i Ceske. Onda su protiv velesile Francuske dali zadnji atom snage. Uz malo vise srece su mogli do boda. Treba im cestitat a ne pljuvat na taj nacin. Ima tu finih igraca za kasnije, sto je i najvaznije. Igrali su protiv Ligue 1 igraca, a nasi u glavnom igraju za juniorske ekipe ili po nasim livadama.
Apsolutno,da je format ko kod seniora,na pola kvalifikacija bi se kvalifikovali na EP.Francuzi nisu ljudi,ono su zivotinje koliki su.Pobijedili bi i nasu A reprezentacijumarlostanf1eld je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:53Koji naslov i gdje? Momci zasuzuju sve pohvale,na u19 EP se 10x teze plasirati nego na seniorskobhsport je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:48Tako je, najlakse na djeci huju istresat.Cartman je napisao/la: ↑29 mar 2022, 19:37Mislim da je nepotreban ovaj naslov u vezi juniora. Sto se tice gubitnickog mentaliteta. Momci su dali sve od sebe i dobili dvije jake fudbalske zemlje poput Svedske i Ceske. Onda su protiv velesile Francuske dali zadnji atom snage. Uz malo vise srece su mogli do boda. Treba im cestitat a ne pljuvat na taj nacin. Ima tu finih igraca za kasnije, sto je i najvaznije. Igrali su protiv Ligue 1 igraca, a nasi u glavnom igraju za juniorske ekipe ili po nasim livadama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://sportsport.ba/fudbal/juniori-bi ... -12/421928marlostanf1eld je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:53Koji naslov i gdje? Momci zasuzuju sve pohvale,na u19 EP se 10x teze plasirati nego na seniorskobhsport je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:48Tako je, najlakse na djeci huju istresat.Cartman je napisao/la: ↑29 mar 2022, 19:37Mislim da je nepotreban ovaj naslov u vezi juniora. Sto se tice gubitnickog mentaliteta. Momci su dali sve od sebe i dobili dvije jake fudbalske zemlje poput Svedske i Ceske. Onda su protiv velesile Francuske dali zadnji atom snage. Uz malo vise srece su mogli do boda. Treba im cestitat a ne pljuvat na taj nacin. Ima tu finih igraca za kasnije, sto je i najvaznije. Igrali su protiv Ligue 1 igraca, a nasi u glavnom igraju za juniorske ekipe ili po nasim livadama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ko je ovaj Dzenan Pejcinovic, danas zabio hatttick za Njemacku U17 protiv Ceske?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- marlostanf1eld
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tako je

- ASD
- Kontakt:
Realno, velika šteta što su naletili na Francusku u grupi. Zaslužili su biti među 8 kvalitetom tu sigurno pripadaju.
Ma imali smo yebenu grupu gledajuci cijelu sliku. Pa i ova Ceska je bolja od mnogi neki ekipa iz U19, Svedska je takodjer tu negdje prosjek. Na kraju kao sto kazes od svih ti "velikana" naletis na ove qurce francuske koji se kako vidim vec kotiraju kao jedan od favorita za titulu evrope. Sta je tu je... Idemo dalje.
Iducu generaciju ceka veoma tezak zadatak vec na jesen u novim kvalifikacijama: Italija, Poljska i Estonija.
@igrajlopte 🐦
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Najtezu su grupi izvukli sigurno, to smo i pisali ovdje na dan izvlacenja. Steta, ali su se odlicno pokazali momci. Iduci ciklus ce to biti isto dobra generacija.
- ASD
- Kontakt:
Prvi su favorit sigurno.ReX je napisao/la: ↑30 mar 2022, 00:42Ma imali smo yebenu grupu gledajuci cijelu sliku. Pa i ova Ceska je bolja od mnogi neki ekipa iz U19, Svedska je takodjer tu negdje prosjek. Na kraju kao sto kazes od svih ti "velikana" naletis na ove qurce francuske koji se kako vidim vec kotiraju kao jedan od favorita za titulu evrope. Sta je tu je... Idemo dalje.
Iducu generaciju ceka veoma tezak zadatak vec na jesen u novim kvalifikacijama: Italija, Poljska i Estonija.
Zadnjih godina daleko najviše ulažu.
Kako je ovaj debil Šabić uspio sve usrati ovoliko? 11 golova primili u 3 utakmice. Ne mislim da je generacija toliko loša kao što se čini ali ima tu dosta nelogičnosti - zašto prvi strijelac kadetske lige nije ni na proširenom spisku, a Misimovićev mali koji nema kvaliteta ni za njemačku sedmu ligu igra od prve minute u najvažnijoj utakmici?
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 16 gostiju.