Najveći debil u Red Bulu. Samo Adrijan Njuji valja. Doveli su sve mlade inžinjere iz Mercedesa ove godina, bolidi im se gaseRedBlue je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:24Jeste culi sta je izjavio Horner poslje trke, radije bih da imam brz bolid sa problemima oko pouzdanosti nego pouzdan a spor jer je to teze rijesiti. Nemojte se zavaravati da ce Merc nesto epohalno napraviti u Monci ili nakon te trke i dalje kasne sekundu za ovim vodecim, a i kad rijese pa nece ovi stojati u mjestu i oni napreduju.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Kakve veze njihovi inzinjeri imaju s problemima hondinog motoraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:34Najveći debil u Red Bulu. Samo Adrijan Njuji valja. Doveli su sve mlade inžinjere iz Mercedesa ove godina, bolidi im se gaseRedBlue je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:24Jeste culi sta je izjavio Horner poslje trke, radije bih da imam brz bolid sa problemima oko pouzdanosti nego pouzdan a spor jer je to teze rijesiti. Nemojte se zavaravati da ce Merc nesto epohalno napraviti u Monci ili nakon te trke i dalje kasne sekundu za ovim vodecim, a i kad rijese pa nece ovi stojati u mjestu i oni napreduju.![]()
Ne vjerujem da je ovo problem motora , ovo je vise problem tehnicke prirode .Japanac je napravio turbo jak motor , vidno na pravcima.
Medjutim ako ga ne implementiras i uvezes sa aerodinamikom i tehnickim djelom kako treba , ne pomaze nista.Da li je ovo peh ili ne , vidjet ce se.
Problem jeste razlika u bodovima , ali promjena ce biti i Ferari ce grijesiti.
Sainz je u kanalu , sto ne znaci da u 2 utrke ne moze i Lec uci u isti.Ovo je sport momentuma tako da daleko je ovo od bilo koje predikcije.
RB i Alpina imaju poprilicno slicne probleme .Sreca oba tima je sto su brzi.Alpina iznenadjunuce bas ima prostora da napreduje.Ne kotiraju dobro u prvenstvu ali djeluju bas brzo.Rekao bi bara bara sa Mercedovim performansama trenutno.Losa sreca i jos nekih X faktora.
Po meni dosadna malo trka ali staza je bas koncipirana tako da je bas tesko naci prostor za manevar.
Ceka se Evropa.
Medjutim ako ga ne implementiras i uvezes sa aerodinamikom i tehnickim djelom kako treba , ne pomaze nista.Da li je ovo peh ili ne , vidjet ce se.
Problem jeste razlika u bodovima , ali promjena ce biti i Ferari ce grijesiti.
Sainz je u kanalu , sto ne znaci da u 2 utrke ne moze i Lec uci u isti.Ovo je sport momentuma tako da daleko je ovo od bilo koje predikcije.
RB i Alpina imaju poprilicno slicne probleme .Sreca oba tima je sto su brzi.Alpina iznenadjunuce bas ima prostora da napreduje.Ne kotiraju dobro u prvenstvu ali djeluju bas brzo.Rekao bi bara bara sa Mercedovim performansama trenutno.Losa sreca i jos nekih X faktora.
Po meni dosadna malo trka ali staza je bas koncipirana tako da je bas tesko naci prostor za manevar.
Ceka se Evropa.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Leclerc dominira, dobru bodovnu razliku je napravio na samom startu sezone. Samo nastaviti ovako, ne se umislit i dignut
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Do pumpe je za gorivo, nije do motorajelle je napisao/la: ↑10 apr 2022, 16:03Kakve veze njihovi inzinjeri imaju s problemima hondinog motoraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:34Najveći debil u Red Bulu. Samo Adrijan Njuji valja. Doveli su sve mlade inžinjere iz Mercedesa ove godina, bolidi im se gaseRedBlue je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:24Jeste culi sta je izjavio Horner poslje trke, radije bih da imam brz bolid sa problemima oko pouzdanosti nego pouzdan a spor jer je to teze rijesiti. Nemojte se zavaravati da ce Merc nesto epohalno napraviti u Monci ili nakon te trke i dalje kasne sekundu za ovim vodecim, a i kad rijese pa nece ovi stojati u mjestu i oni napreduju.![]()
MANIJACI JUG 1987
Nego sta ovo Russell skoluje goata?
Vezano za rivalstvo Lekler - Maks, totalno dva suprotna tipa. Jedan impulsivan, vruce glave, brzoplet, a drugi proracunat, hladan, just an inćident tip. 
Dajte djeci bolide i imacemo sta zanimljivo gledati u buducnosti.
Dajte djeci bolide i imacemo sta zanimljivo gledati u buducnosti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Obojica su impulsivni i vruće glave, plus agresivni i bezobrazni, dvije tri utrke tu ne mijenjaju ništa. Vidjet ćeš kad zagusti. Veoma slični vozači su njih dvojica, samo što je Leclerc kulturniji pa ostavlja dojam nekog mirnog tipa.
- AshburtonG
- Kontakt:
Da je Lewis proslu sezonu vozio s mudima Leclerca iz ove tri trke, vjerovatno ga ove sezone ne bi ni vidjeli na gridu.
Ne laprdaj, koliko je zbog nesrece izgubio prvenstvo toliko je i zbog srece ostao u igri do samoga kraja. Da nije zavalio Maxa u Britaniji i da to isto nije uradio Bottas, prvenstvo bi ranije bilo rijeseno. Pocjepao ga je Holandjanin, shvatite to.AshburtonG je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:02Da je Lewis proslu sezonu vozio s mudima Leclerca iz ove tri trke, vjerovatno ga ove sezone ne bi ni vidjeli na gridu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Spoji mi se na kisik, djecace.
Oglabate mi ga i ti i Lewis.
Logicno da nece Merc biti odmah na vecem nivou nakon loseg pocetka, zato se promjene mlgu ocekivati od 6-7 utrke. Ako se tada ne budu borili za vrh, sezona je za njih gotova.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
E to ce tek da bude pisanje po ostalima. 
Klocina Sainz
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sainz potpisao ugovor do 2024.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.