FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Upravo to,ne daj Boze da je ovo ono cega se plasimo.Mada vico ce ovo radit svake sezone ako 2 najgora tima budu iz sumske.Povalit ce nekog iz Federacije,dok god je predsjednik saveza
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Smiješno je zbog čega je mdk izbačena prošle sezone. Tako će sad nas, ubijeđen sam.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
simonknows
- Kontakt:
Kakva je ovo namještaljka, pa Rudar i Leotar su bez problema dobili! Na drugostepenu ne treba ni ići, ovo je svakako jedini način da nas izbacite smradovi!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Jbg druže, ovo je očekivano. Ti si mi bio neka nada da ćemo dobiti, jer si imao prave info, ali...simonknows je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:23Kakva je ovo namještaljka, pa Rudar i Leotar su bez problema dobili! Na drugostepenu ne treba ni ići, ovo je svakako jedini način da nas izbacite smradovi!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Leotar nema ni reflektora,a dobise odmah licencu.Mrtve im jeb.em svima,pomrli kriminalci dabogda u najgorim mukama.Izvinite na rijecniku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ljudi nisam ja navijac od Slobode, ali ja zelim vama kazati da se trebamo svi skupa sastaviti i upalit ovaj Savez i sviha otjerati. Nek bude tu Manijaci, Horde Zla, Robijasi, Fukare jer vam svima jasno da imamo zajednickoj dušmana!
Teško da šta možemo učiniti, doslovno je sve pod šapom dodikovog međeda...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cekaj da vidimo sta stoji u obrazlozenju zasto nismo dobili licencu i da se nas klub oglasi.I meni ovo sve smrdi i lici na nacionalne podjele i da nece ispasti dvije ekipe iz RS.Prave nam i pritisak pred vazne utakmice u borbi za opstanak.
Tačno,a nama izbiju licencu na pravdi Boga(dokaz je odgovor CAS-a na žalbu MDK),izbiju nam hladno mogućnost osvajanja duple krune,osvoje titulu pod kriminalnim okolnostima,i naravno kroje ligu(licence)kako žele,a "naši" sve to hladno aminuju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nema tu puno pametovanja. Nama moze biti problem samo finansijski kriterij ili neki administrativni propust koji se moze ispraviti. Stadion dijelimo tako da infrastruktura nije, ako je neki papir zaboravljen onda se to za 15 dana moze srediti, a ako je finansijski jasno mora pisati kome i koliko da se plati i da se to rijesi.
sazvati skupstinu kluba, press, upoznati javnost sa svim kao i prosli put sto se uradilo kad nismo dobili licencu, ako je novac u pitanju da se vidi koje su pare u pitanju i da se pristupi rjesavanju. Kad se moglo rijesit 400 hiljada za Kostica, Fatica i ekipu, moze sve.
bitno je da se za 15 dana izadje cist ko suza, jer ako bude zarez los mi letimo. I sad ce vama bliskim klubu biti jasno sto smo bili klub X i kako se boriti ako savez stvarno odluci da te izbaci i koja pobjeda je to bilo sto im ljudi nisu dali da istjeraju Slobodu.
naravno prvo sacekati da se vidi sta je, i ako bude da nesto stvarno fali potpuno ozbiljno shvatiti situaciju i pristupiti rjesenju. Za sve ima rjesenje jer mi ponavljam nemamo problema sa infrastrukturom i strukturom kluba (nesto sto bi zahtijevalo visemjesecni pristup ili za sta je vec kasno).
to mogu biti samo ili procedure neke i novac a to se zavrsava odmah.
sazvati skupstinu kluba, press, upoznati javnost sa svim kao i prosli put sto se uradilo kad nismo dobili licencu, ako je novac u pitanju da se vidi koje su pare u pitanju i da se pristupi rjesavanju. Kad se moglo rijesit 400 hiljada za Kostica, Fatica i ekipu, moze sve.
bitno je da se za 15 dana izadje cist ko suza, jer ako bude zarez los mi letimo. I sad ce vama bliskim klubu biti jasno sto smo bili klub X i kako se boriti ako savez stvarno odluci da te izbaci i koja pobjeda je to bilo sto im ljudi nisu dali da istjeraju Slobodu.
naravno prvo sacekati da se vidi sta je, i ako bude da nesto stvarno fali potpuno ozbiljno shvatiti situaciju i pristupiti rjesenju. Za sve ima rjesenje jer mi ponavljam nemamo problema sa infrastrukturom i strukturom kluba (nesto sto bi zahtijevalo visemjesecni pristup ili za sta je vec kasno).
to mogu biti samo ili procedure neke i novac a to se zavrsava odmah.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Savez je bio protiv nas zbog bundoglavog, koji im je prečesto išao na ku.rac.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mi smo svi vidjeli da nam UEFA i FIFA nemoze pomagati dokaz je cisto kada su nepošteno uzimali Mladost DK licencu, a prija toga Olimpik natjerali da samo napusti ligu. Ovo je sve politicki uradjeno i da pokloni titulu Borca koja je **** ekipa da nije bilo Sudije. Sve je sad do danas jer ovako nece se nikada promijeniti.
Opleti po savezu, a avlija nam prljava.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
simonknows
- Kontakt:
Nadao sam se da će biti pošteni jer objektivno ispunjavamo sve uslove, nisam vjerovao da će biti onakvi kakvi su, a izgleda da jesu. Tuga.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Nasu dokumentaciju komisija nije ni pregledala navodno jedan clan komisije kasno dobio na uvid.U dosadasnjim slucajevima se to odgadjalo za koji dan ali su nas automatski poslali na drugostepenu.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Koliko ofirno i providno. To je to onda. Ne vrate te na prvostepenoj zato sto nesto nije ok, jer je navodno kasnilo uvid i onda ti na drugostepenoj nadju nesto i adio. Onda nemas sansu ni da popravis tamo gdje si "zakazao" na prvostepenoj
Volim tebe, više od sebe
Ovo je nešto najluđe ikada.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:03Koliko ofirno i providno. To je to onda. Ne vrate te na prvostepenoj zato sto nesto nije ok, jer je navodno kasnilo uvid i onda ti na drugostepenoj nadju nesto i adio. Onda nemas sansu ni da popravis tamo gdje si "zakazao" na prvostepenoj
Znači nisi ti zakasnio, nego on jednostavno kao nije dobio dokumentaciju na vrijeme, i nema licence. Šta dalje reći. Izbacit će nas krme.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
E moji vi, ne budite naivni po ko zna koji put. Ovo se iz aviona vidi. Ja mjesec dana pišem kako se ne bojim za opstanak na terenu, ali se itekako bojim za licencu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.