Napokon, dosta je vise hinjaluka
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sir Jim Ratcliffe has made a late, sensational bid of more than £4,25 billion to buy Chelsea. The British billionaire sent the bid to the merchant bank which is conducting the process this morning. (Times) #CFC
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Matip igra bolju sezonu od Rubena.
Ako city osvoji vjerovatno ce i Bernardo uletit umjesto Fabinha.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Mozes li nam napraviti tim LaLige tako da iz svakog tima bude maksimalno jedan igrac, tj. da u njemu budu igraci iz 11 timova ?Sport90 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:182. Zeli reci da cinjenica koja kaze da je EPL no 1 ne daje za pravo da se druge lige vrijedjaju i omalovazavaju jer i u tim ligama ima jos uvijek jako puno kvaliteta - i da razlika u prosjecnoj ekipi koja je 7-15 mjesto u EPL i recimo primeri 7-15 je zanemariva - i vjerovatno ce buducnosti stvoriti razlika ali trenutno ja je ne vidim.
A onda napravi jos jedan tim po tom pricnipu, ali iz njega izbaci igrace Reala, Barce, Atletica i Seville kao prva 4 tima lige.
Hazime imamo bingo
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Hejteri Evropskog i svjetskog šampiona na koljenima
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
EPL je najjaca liga zadnjih par godina , nema tu vise diskusije.Samo neznalice mogu podcjeniti kvalitet te lige ali isto tako mogu podcjeniti kvalitet La Lige.
La Liga je u velikom padu zadnjih godina ali i takva i dalje jedina koja se moze posaketati prsa o prsa sa Englezima.
Kvalitet La Lige se ogleda i u finansijakoj moci dviju drzava.Spanija je u banani a Englezi kao kraljevi Evrope dovode investitore i uslovljavaju ih na ulaganja.
Primjer lose politike drzave Spanije je zavlaceje Valencije sa Limom , klub koji je gigant u Spanskim okvirima , kupljen je od jednog lole bilionera a u sustini samo je isukao klub i nista vise.Projektni plan je bio da Valencija ima najperverzniji stadion u Evropi , budget jesnog PSGa i sta vec ne , realnost sasvim druga.To se u Enleskoj ne smije desiti jer je drzava i zakon dosta uredjeniji i rigorozniji.
Sto se tice toga ko ima kvalitetniji srednji dio tabele i donji dom , mnogi ce me streljati ali misljenja sam da sredina tabele Spanije je najjaca u Evropi.Pratim obe lige i ono sto vidim mi govori da je jednostavno tako.Ekipe igraju mnogo smislenije , takticki su tvrdji i gostovanja tim timovima su paklenija i nekako mnogo vise utjece ta prednost domaceg terena.
Gornji dio i te liderske ekipe svakako za klasu jace kod Engleza , sama cinjenica sa je Barca ove sezone druga a nikad losija je parametar.Ne mislim da je ta Barca jaca od odredjenih ekipa , to i tabela kaze( u 5 deka) ali ipak to je Barca , pa nekako izmigolji ono sto zacrta.
Kako god , nadam se da ce se i Primera vratiti na nivou od prije 4-5 godina i da gledamo rat na terenu.Evidentno da su Liverpol i City liga za sebe , Real je tu jer je to Real i ima pregrst igraca koji su u stanju promjeniti tok utakmice jednim potezom sto smo vidjeli i u utakmici na Etihadu.
La Liga je u velikom padu zadnjih godina ali i takva i dalje jedina koja se moze posaketati prsa o prsa sa Englezima.
Kvalitet La Lige se ogleda i u finansijakoj moci dviju drzava.Spanija je u banani a Englezi kao kraljevi Evrope dovode investitore i uslovljavaju ih na ulaganja.
Primjer lose politike drzave Spanije je zavlaceje Valencije sa Limom , klub koji je gigant u Spanskim okvirima , kupljen je od jednog lole bilionera a u sustini samo je isukao klub i nista vise.Projektni plan je bio da Valencija ima najperverzniji stadion u Evropi , budget jesnog PSGa i sta vec ne , realnost sasvim druga.To se u Enleskoj ne smije desiti jer je drzava i zakon dosta uredjeniji i rigorozniji.
Sto se tice toga ko ima kvalitetniji srednji dio tabele i donji dom , mnogi ce me streljati ali misljenja sam da sredina tabele Spanije je najjaca u Evropi.Pratim obe lige i ono sto vidim mi govori da je jednostavno tako.Ekipe igraju mnogo smislenije , takticki su tvrdji i gostovanja tim timovima su paklenija i nekako mnogo vise utjece ta prednost domaceg terena.
Gornji dio i te liderske ekipe svakako za klasu jace kod Engleza , sama cinjenica sa je Barca ove sezone druga a nikad losija je parametar.Ne mislim da je ta Barca jaca od odredjenih ekipa , to i tabela kaze( u 5 deka) ali ipak to je Barca , pa nekako izmigolji ono sto zacrta.
Kako god , nadam se da ce se i Primera vratiti na nivou od prije 4-5 godina i da gledamo rat na terenu.Evidentno da su Liverpol i City liga za sebe , Real je tu jer je to Real i ima pregrst igraca koji su u stanju promjeniti tok utakmice jednim potezom sto smo vidjeli i u utakmici na Etihadu.
Lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- HuseinKapetan9
A nije im valjao veliki Ole,koji ih je odveo do drugog mjesta prosle godine
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pravi trener ce de Geu kao jednog od prvih otjerati, covjek je u igri nogom jednako talentovan kao Maguire i McTominay.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Evo ja ću, samo mi navedi o kojim se klubovima radi jer vjerojatno nisam čuo za njih nikad.TheChief je napisao/la: ↑29 apr 2022, 18:50Mozes li nam napraviti tim LaLige tako da iz svakog tima bude maksimalno jedan igrac, tj. da u njemu budu igraci iz 11 timova ?Sport90 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:182. Zeli reci da cinjenica koja kaze da je EPL no 1 ne daje za pravo da se druge lige vrijedjaju i omalovazavaju jer i u tim ligama ima jos uvijek jako puno kvaliteta - i da razlika u prosjecnoj ekipi koja je 7-15 mjesto u EPL i recimo primeri 7-15 je zanemariva - i vjerovatno ce buducnosti stvoriti razlika ali trenutno ja je ne vidim.
A onda napravi jos jedan tim po tom pricnipu, ali iz njega izbaci igrace Reala, Barce, Atletica i Seville kao prva 4 tima lige.
Ljudi mrtvi ozbiljni tvrde da treba otjerati De Geu, prije svog onog outfield skarta.
De Gea ce biti kapiten sljedece sezone, zasluzeno.
De Gea ce biti kapiten sljedece sezone, zasluzeno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Da mi je znati sta u ovom drvetu vide. Nije sigurno cak ni da je od Lokonge bolji.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
To su isti oni koji kažu da je Ramsdale dobar golman jer dobro hvata loptu u vazduhu hahahah
De Gea je ove sezone jedan od najboljih golmana lige kao i mnogih sezona u prošlosti i samo totalni luđak može smatrati da je problem Uniteda u golmanu
De Gea je ove sezone jedan od najboljih golmana lige kao i mnogih sezona u prošlosti i samo totalni luđak može smatrati da je problem Uniteda u golmanu
41:34
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
De Gea je daleko od Edersona i Alissona, cak i od Mendyja, i sve dok United ima takvog golmana, moze biti presretan da uhvati top 4.
Guardiola se brzo rijesio Harta, potom i Brava, Klopp je odstranio Mignoleta pa potom Kariusa, rijesit ce se i ten Hag de Gee.
Guardiola se brzo rijesio Harta, potom i Brava, Klopp je odstranio Mignoleta pa potom Kariusa, rijesit ce se i ten Hag de Gee.
Čim ti porediš hrastove tipa Bravo, Karius, Mignolet sa Davidom, nema hljeba od tebe.
41:34
- HuseinKapetan9
Naravno da mogu biti presretni sa top 4
Jedino ako ti mislis da je Ten hag novi Klopp i da idu na osvajanje lige i LP
Jedino ako ti mislis da je Ten hag novi Klopp i da idu na osvajanje lige i LP
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.