Nakon onog poraza od NYK mjesec i po haman nisam utakmice pogledao... A gledaj gdje smo sad..
Još 12 minuta
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ja sam najavio Celtics u 6, precijenio sam Netse.
Mogao bi se vratiti ako serija ode daleko, mada bolje igraju trenutno bez njega.
Mogu reći da je ovaj ugovor što je dobio krađa, kao i Rob.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 03:44Od mene jedno veliko izvini za Udoku prvenstveno, pa onda i Smarta, prvi sam bio koji je ovdje tražio da ga otjeraju što prije i da ako on ostane nećemo PO izboriti a Smart mi je bio prvi za trejda, hvala dragom Bogu pa su se kockice posložile i neka nama njima obojice još dugo dugo, idemo dalje #BleedGreen
Favoriti smo dakako, ali ne treba previše da se umisle, neka igraju timski kao do sada i ići će to glatko.TheTruth34 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 15:32Middleton neće biti spreman ni za jednu tekmu, mislim da smo favoriti za finale.
Ma te 2 što su oni dobili je ona za Božić, kad smo imali +17 na poluvremenu, druga je kad su odmarali Brown, Al i Tatum, pa jedva dobiše sa prvom postavom.BernardBarnjak je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:48Sa Bucksima imamo 2:2 u regularnoj sezoni. Dvije pobjede kuci i dva poraza na strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.