AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
TO NA LI , TO NA LI , TO NA LI hahah
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:

O Atalanti razmišljati tek od petka, a do tad uživati u svemu ovome. Znamo svi koliko su nezgodna ekipa, ali su i ekipa koja je već par sedmica u užasnoj formi. Dobili su samo 4 od zadnjih 11 utakmica. To nije slučajnost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Atalanta nikad gora, a ova ekipa je dobila krila i daje 200% od sebe za skudeto... još uz podršku punog San Sira, jednostavno se mora maksimalno ići po 3 boda.
Još kad bi Cagliari nekako uspio dobiti Inter, treba uzeti u obzir da i njima treba pobjeda da izbjegnu ispadanje, a upravo su promjenili trenera.
Mada super je to što prije svega ovisimo o sebi, ali malo sreće i pomoći nije na odmet.
Još kad bi Cagliari nekako uspio dobiti Inter, treba uzeti u obzir da i njima treba pobjeda da izbjegnu ispadanje, a upravo su promjenili trenera.
Mada super je to što prije svega ovisimo o sebi, ali malo sreće i pomoći nije na odmet.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma ja, ona dva penala Kessija, a objektivno tekma k'o tekma ništa specijalno nismo odigrali, vjerovatno su oni čak i bili bolji. Doduše prošle godine su oni ušli rasterećeno u meč, a nama je trebala pobjeda, tako da i to ima svoje.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:16Da, užasni smo protiv njih na San Siru. Prošle sezone su Kessie i ekipa spasili stvar upravo protiv njih u zadnjem kolu.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:13Još nam tradicionalno ne leže, pogotovo na San Siru, čak pomalo nevjerovatno zvuči da u zadnjih sedam ligaških tekmi kod kuće protiv njih nismo pobijedili.OldFashioned je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:09Raduje što igramo prije njih idući vikend.
Ono što muči je što je Atalanta već duže vremena u katastrofalnoj formi pa sad treba da se izvade par kola za koliko toliko uspješnu sezonu iako ne sumnjam da će Gasperini dobiti otkaz ili otići sam. Mislim da je njegova ekipa dosegla limit.
Od 2016-te smo odigrali sedam utakmica na San Siru, pet neriješenih i dva poraza.
Baš nimalo ne volim kada igramo protiv njih, ekipa su koja može svakoga na svijetu zgaziti kada imaju pravi dan.
Sreća pa nam stoperi nisu pokupili kartone protiv Verone. Ja bih čak startao sa Florenzijem protiv Atalante, Calabria nimalo ne ulijeva povjerenje u zadnje vrijeme a prebitna je tekma.
Naprimjer nadigrali smo ih jesenas u Bergamu, možda po prvi put u zadnjih 4-5 godina.
Za ovo boldirano se slažem, i večeras je Calabria defanzivno najviše "visio", prilično ga je napatio Lazović.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Barak, Caprari i Simeone se nešto nisu naigrali noćas.
FT23 i PK20
FT23 i PK20
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa jeste, baš je sve nekako bilo u grču, osjetio se enorman pritisak.Raonffa je napisao/la: ↑08 maj 2022, 23:26
Ma ja, ona dva penala Kessija, a objektivno tekma k'o tekma ništa specijalno nismo odigrali, vjerovatno su oni čak i bili bolji. Doduše prošle godine su oni ušli rasterećeno u meč, a nama je trebala pobjeda, tako da i to ima svoje.
Naprimjer nadigrali smo ih jesenas u Bergamu, možda po prvi put u zadnjih 4-5 godina.
Za ovo boldirano se slažem, i večeras je Calabria defanzivno najviše "visio", prilično ga je napatio Lazović.
Vjerujem u Cagliari da mogu do boda, i njima gori jbg
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
-
celikmilan
- Kontakt:
Večeras su svi odigrali dobro. Leao i Tonali pogotovo. Nije što je naš ali Krunić se mora pohvaliti. Letao je na sve strane tako da je Tonali najviše i napadao uz Leaoa. Trebaju nam još dvije ovakve utakmice da ne gledamo hoće li Inter negdje kiksati ili neće.
Ne bih se složio da su svi odigrali dobro. Jest da je najvažnija pobjeda i generalno dobra igra ekipe, ali Calabrija je bio bas loš u defanzivi, Theo je poklonio jednu gol sansu, a Kessie onako nit pohvaliti nit kuditi.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Calabria sinoć ispao u par situacija i tu smo se nekako izvukli prvenstveno zbog požtrtvovanosti cijele zadnje linije i defanzivnih zadataka ostatka ekipe. Lazović ga je u par navrata uništio. Plus je imao onu 100% priliku koju nije iskoristio. Mora bolje.
Theo osim one jedne velike greške ostatak na visini zadatka, pogotovo defanzivno. Idemo dalje, mogu mislit koja će ludnicaa biti na San siru u nedelju od 18h.
Theo osim one jedne velike greške ostatak na visini zadatka, pogotovo defanzivno. Idemo dalje, mogu mislit koja će ludnicaa biti na San siru u nedelju od 18h.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E nek sam pročitao jednom od navijača Milana da je Krunic dobro odigrao i to u superbitnom momentu za klub. 
Atalanta je u krizi ali kad znaš da brzom igrom i posjedom vrlo lahko mogu utrpati 3 komada onda treba biti 120% obazriv.
Siguran sam da bi bilo lakše igrati s Juveom ili Interom nego s Atalantom. Totalno čudna, nepredvidiva ekipa. Bar je ja tako doživljavam. Sve je moguće u narednoj utakmici i Milan će teško do pobjede.
Piolija upisati kao jednog od najboljih trenera Milana u povijesti.
On nije izvukao maksimum iz ekipe ove i prošle sezone nego mnogo vise od toga. Svaka mu čast!!!
U LP je falilo malo sreće i korektne sudije.
Pioli je "igrac" broj 1 ovog Milana, potom praznih 10 mjesta pa onda golman i ostali.
Atalanta je u krizi ali kad znaš da brzom igrom i posjedom vrlo lahko mogu utrpati 3 komada onda treba biti 120% obazriv.
Siguran sam da bi bilo lakše igrati s Juveom ili Interom nego s Atalantom. Totalno čudna, nepredvidiva ekipa. Bar je ja tako doživljavam. Sve je moguće u narednoj utakmici i Milan će teško do pobjede.
Piolija upisati kao jednog od najboljih trenera Milana u povijesti.
On nije izvukao maksimum iz ekipe ove i prošle sezone nego mnogo vise od toga. Svaka mu čast!!!
U LP je falilo malo sreće i korektne sudije.
Pioli je "igrac" broj 1 ovog Milana, potom praznih 10 mjesta pa onda golman i ostali.
- Beduin
- Kontakt:
Svaka cast momcima i lavovskoj borbi do zadnje sekunde. Tim vise sto u ovako bitnoj utakmici i pod ovakvim pritiskom se ekspresno vracaju iz minusa. Sampionska igra i borba, zasluzili su titulu.
Pioliju takodjer skidam kapu. Nije da sam ga stedio ponekad, znao je iritirati cudnim rotacijama igraca, ali i sam je ogranicen na par pozicija u timu (desno krilo, 10ka, napadac, pa i desni bek vala) i opet je lider, podigao je ekipu u najbitnijem momentu kad se odlucuje sampion. A kad radis dobar posao onda dolazi i sreca, ovdje mislim na povrede igraca kojih sad nema kad je najbitnije. Zasluzio je tituli i on, mozda vise nego sam Milan.
Atalanta k'o Atalanta, nepredvidiva i zaj3bana ekipa sa ogromnim nedostacima u odbrani i ofanzivnom igrom i tu je nasa sanse, nema bunkerisanja. Itekako ici na pobjedu, ali ne i pod svaku cijenu jer ti i X igra veliku ulogu gdje i konkurenciji nece biti lahko.
Pioliju takodjer skidam kapu. Nije da sam ga stedio ponekad, znao je iritirati cudnim rotacijama igraca, ali i sam je ogranicen na par pozicija u timu (desno krilo, 10ka, napadac, pa i desni bek vala) i opet je lider, podigao je ekipu u najbitnijem momentu kad se odlucuje sampion. A kad radis dobar posao onda dolazi i sreca, ovdje mislim na povrede igraca kojih sad nema kad je najbitnije. Zasluzio je tituli i on, mozda vise nego sam Milan.
Atalanta k'o Atalanta, nepredvidiva i zaj3bana ekipa sa ogromnim nedostacima u odbrani i ofanzivnom igrom i tu je nasa sanse, nema bunkerisanja. Itekako ici na pobjedu, ali ne i pod svaku cijenu jer ti i X igra veliku ulogu gdje i konkurenciji nece biti lahko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cestitke momcima, kapa do poda. Ja mislim da ce nam biti lakse protiv Atalante jer oni igraju, nema bunkera.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
celikmilan
- Kontakt:
I Leao se mora paziti jer je i on dobio četvrti žuti karton.
Da sad imamo 3 prebitna igraca sa 4 zuta, stoperski dvojac i Leao, bezveze je dobio zuti, valjda se iskontrolise i prodje bez opomene protiv atalantecelikmilan je napisao/la: ↑09 maj 2022, 11:06I Leao se mora paziti jer je i on dobio četvrti žuti karton.
Jos 4 boda
Zanimljivo kako je Tonali dosad uvijek igrao povučenog veznjaka, nerijetko se toliko povlačio nazad među stopere gdje je imao rolu nekog libera, ali je sinoć bilo drugačije. Što je rezultiralo sa dva gola i što je prilično iznenadilo Veronu jer su ga kod oba gola zaboravili markirati.
Masterclass Pioli.
Iako ne treba zaboraviti Lea, u suštini je oba gola izmislio on. Ali ovaj put je i imao nekome proslijediti loptu u peterac.
Masterclass Pioli.
Iako ne treba zaboraviti Lea, u suštini je oba gola izmislio on. Ali ovaj put je i imao nekome proslijediti loptu u peterac.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Kako misliš, pa nije se ni Verona zatvarala, jedna je od potentnijih ofanzivnih ekipa u cijeloj ligi, nikada ne igraju bunker.
Atalanta je tu još na većem nivou dijelom i radi stila igre Gasperiniija ali i zbog očite veće količine kvalitetnih igrača koje ima na raspolaganju.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pioli je rekao u intervjuu da su znali nedostatke Verone i da su svjesno napadali kroz sredinu, da su se i povučeniji Kessie i Tonali ubacivali u zadnjih 16 a da su bekovi igrali puno povučenije. Vidjeli smo to na primjeru Thea i Calabrije.rope11 je napisao/la: ↑09 maj 2022, 12:40Zanimljivo kako je Tonali dosad uvijek igrao povučenog veznjaka, nerijetko se toliko povlačio nazad među stopere gdje je imao rolu nekog libera, ali je sinoć bilo drugačije. Što je rezultiralo sa dva gola i što je prilično iznenadilo Veronu jer su ga kod oba gola zaboravili markirati.
Masterclass Pioli.
Davide mora dignuti formu, meni on toliko loše djeluje u zadnje vrijeme da bi vrlo rado ubacio Florenzija u ove dvije posljednje utakmice.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma jok, Florenci se tek vratio od povrede a plus kapitenska traka je na ruci Calabrie. Meni je Florenci korisniji kad uđe sa klupe onako kao sinoć. Niko ne spominje sjajnu asistenciju Messiasa, plus i onaj izlet jedan na jedan sa golmanom, tehnički odličan šut, samo malo preciznosti nedostajalo.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.