NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zar nema nijedan navijac Sirokog na ovom sportsport.ba forumu?
To nam je prvi protivnik pa sam htio malo upitati ko je sve dosao i otisao iz kluba,ali koliko vidim samo navijaci Zeljeznicara i drugih klubova pisu na ovoj temi!
To nam je prvi protivnik pa sam htio malo upitati ko je sve dosao i otisao iz kluba,ali koliko vidim samo navijaci Zeljeznicara i drugih klubova pisu na ovoj temi!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Nisu puno mijenjali. Dosao je Marciano iz Sandefjorda i novi Argentinac Chevrot. Od vaznijih igraca su otisli stoper Cutuk i lijevi bek Barisic, od manje vaznih Markic (koji je bio i kod vas), Weitzer i Peraica. To je ono sto ja znam.
Nisu mi jasni nikako, vec godinama im je odbrana najslabiji dio tima, ali ne rade nista da to promijene, sad su jos slabiji u tom segmentu igre.
Bas zbog toga mi je tesko prognozirati koliko mogu. Vezni red im je prejak sa Wagnerom, Silicem, Marcianom, Ivankovicem, Misicem, naprijed Varea, ali treba vidjeti kako ce odbrana funkcionisati.
Nisu mi jasni nikako, vec godinama im je odbrana najslabiji dio tima, ali ne rade nista da to promijene, sad su jos slabiji u tom segmentu igre.
Bas zbog toga mi je tesko prognozirati koliko mogu. Vezni red im je prejak sa Wagnerom, Silicem, Marcianom, Ivankovicem, Misicem, naprijed Varea, ali treba vidjeti kako ce odbrana funkcionisati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Gdje je otisao Toni Markic?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Covjek je uzeo papire, dobio je zeleno svjetlo do kluba da ide iako je bio standardan jer je ako imao punudu iz Rusije, e sad ...koliko ja znam jos uvijek je slobodan igrac...Dule 078 je napisao/la:Gdje je otisao Toni Markic?
Po meni Siroki je nesto jaci nego na jesen, ali mislim da se nece ukljuciti u borbu za titulu, gdje ocekujem mrtvu trku izmedju Borca i Zelje do zadnjeg kola doslovno.
Mislim da su sanse 50:50 iz razloga Borac ima prednost u bodovima ali nesto cini mi se slabiju ekipu nego jesenas, dok Zeljo s druge strane ima nesto bolji raspored...
uglavnom neizvjesno
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
ZrinjskiDule 078 je napisao/la:Gdje je otisao Toni Markic?
Na transfermarktu stoji da je otisao u Zrinjski, iako nisam siguran. 

-
- Kontakt:
Tutkune jeste to rijesili da ne posjecujete forum ? Gdje je onaj vas filozof fidelis tako nestogollum je napisao/la:Na transfermarktu stoji da je otisao u Zrinjski, iako nisam siguran.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Tutkune jeste to rijesili da ne posjecujete forum ? Gdje je onaj vas filozof fidelis tako nestogollum je napisao/la:Na transfermarktu stoji da je otisao u Zrinjski, iako nisam siguran.

Vidis li ti moj potpis ili avatar mozda?

zna li itko sta je sa Marcianom,vidio sam ga sa sa gipsom na nozi,ukljucujemo se u bitku za naslov,borac pada u prvom 16.kolu 

-
- Kontakt:
Joj kume izvini sviju tigollum je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Tutkune jeste to rijesili da ne posjecujete forum ? Gdje je onaj vas filozof fidelis tako nestogollum je napisao/la:Na transfermarktu stoji da je otisao u Zrinjski, iako nisam siguran.![]()
![]()
Vidis li ti moj potpis ili avatar mozda?

Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj kume izvini sviju tiIma isto onaj njihov galon tako nesto pa sam pomijesao nikove

-
- Kontakt:
Eto ga dosao tutkun .
Zna li neko u koliko sati se igra sutra prijateljska protiv Cibalie?
Institut za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS) objavio je imena najboljih klubova Starog kontinenta u prvom desetljeću 21. stoljeća (2001. - 2010.), a najbolje plasirani klub je Široki, Brijeg, dok iza njega slijede Sarajevo i Željezničar.
Zna se.....
Zna se.....
Kad je sutra protiv Zelje?
U 16 : 30 ali izgleda se nece igrati u Sirokom nego u Medjugorju...bos je napisao/la:Kad je sutra protiv Zelje?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jeli to sigurno da se igra ta utakmica sutra?? cudi me da nigdje nista ne pise o tomepile87 je napisao/la:U 16 : 30 ali izgleda se nece igrati u Sirokom nego u Medjugorju...bos je napisao/la:Kad je sutra protiv Zelje?
igra se..al izgleda u Međugorju...možda bude na PEcari ali mučno..ovisi o vremenu..ali opet teškoyork je napisao/la:jeli to sigurno da se igra ta utakmica sutra?? cudi me da nigdje nista ne pise o tomepile87 je napisao/la:U 16 : 30 ali izgleda se nece igrati u Sirokom nego u Medjugorju...bos je napisao/la:Kad je sutra protiv Zelje?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Kevine sto to bojkotujete pisanje ? 

stiže nova snaga

Ama et fac, quod vis. - Voli i radi što želiš.
Carpe feminam! - Iskoristi ženu
Epistula non erubescit. - Papir podnosi sve
Mors ultima ratio. - Smrt je posljednja istina
Nunc est bibendum. - Vrijeme je da pijemo
Carpe feminam! - Iskoristi ženu
Epistula non erubescit. - Papir podnosi sve
Mors ultima ratio. - Smrt je posljednja istina
Nunc est bibendum. - Vrijeme je da pijemo
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, b00t, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, Burberry46, bvsic, club21, Fudo, goGlobal, jurisicduska, MikiPirs, senad82, USB, Venom, WeekendOffender, xinxee i 91 gost.