FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 11:17

zagor1987 je napisao/la:
20 maj 2022, 10:45
PapirnaMarka je napisao/la:
20 maj 2022, 10:42
https://sportsport.ba/fudbal/velez-zrin ... bih/425942

Najbolji pokazatelj na šta je spao fudbal u Sarajevu, a i sport generalno.
Treba se zahvaliti brdjanima koji vode grad i kanton vjerovatno pojma nemaju ni sta je fudbal i kosarka.
Samir Avdić ministar za sport nije da je brdjanin al rezultati su mu katastrofa. Sport na nikad nizim razinama

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 maj 2022, 11:24

Nzm šta reći ako je ovo tačno Vule i Spaha, blagi očaj. Prekriži onda i narednu sezonu. Ako čemo se zayebavati daj onda nekog njemca, austrijanca, španca za trenera dovedi

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 20 maj 2022, 11:31

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
20 maj 2022, 11:06
Dave je napisao/la:
20 maj 2022, 11:05
SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
20 maj 2022, 11:01
slika

Nije loše ovo u Borcu bilo...
Liga rs-a brate
Nema veze Mirva zna šta radi :bih:
slika
Evo Vuleta sa Vasoskim :urnebes: :urnebes:
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 20 maj 2022, 11:31

Eno sad nam i vlada kantona kriva za neuspjeh. Dajete ljudi šta vam je. Krivci su isključivo u našim redovima, pustite vi Vico, hdz ovo ono. Najlakše je reći drugi neko kriv. Kada vidiš ko odlučuje o bitnim pitanjima u klubu i ko igra za taj klub, nismo mogli puno više ni očekvati. Slična je situacija i kod kona.

Ova ideja sa Spahom je bljak.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 20 maj 2022, 11:31

Da Čataković nije dobio ni minutu sinoc, a upravo je i doveden zbog takvih utakmica :facepalm:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 maj 2022, 11:32

Nisam nesto odusevljan da za SD dolazi Spaha.
Kad si se vec izmisljale pozicije u klubu moglo se i ovaj put izmisliti o za Spahu.
Npr pozicija:
Glavni yebac majki prvog tima

Ma nezz nisam vise pametan al cirkus smo vec odavno

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 20 maj 2022, 11:33

A stvarno ne znam sto se ne pokusa sa nekim trenerom porijeklom iz nekih vecih drzava, koji dolaze iz jakih skola, ako se vec moze povecati budjet 10 puta, daj izdvoji onda na nekog trenera koji ce nas naucit fudbalu, a da se zna nositi sa pritiskom...
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 maj 2022, 11:39

Nista se ne sikirajte za nepune 2 godine smo najbolji u regionu,tako kaze nasa direktorica,a ko moze bolje znati vec ona.
Ja sam povjerenje u Mirvica izgubio odmah nakon imenovanja pomenute ublehe i ove cuvene izjave.
Mozes ti imati para koliko hoces ali ako ih ne znas trositi kako treba to je samo bacanje novca u havu i onda vidis nije to to,ne ide mi i povuces se i mi opet ‘jovo na novo’.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 20 maj 2022, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 11:39

Sa vuletom i spahicem maximalno je sot mozemo iduce godine je izlazak u evropu. Vjerujem da Spahic ima veze ali je on pravi petljanac i prevarant
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 maj 2022, 11:39

mnon46 je napisao/la:
20 maj 2022, 10:05
Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
Darko Lazic je nas najbolji igrac i uvjerljivo najveci profesionalac u ekipi! (Doduse to nije tesko jer je mozda i jedini). Decko koji vodi racuna, trenira individualno, oporavlja se kako treba, ne hoda okolo i ne pije i ne zdere ko ostali seljacici. Da zauzima mjesto dva stranca treba ga ostavit!

I da, trebo je pucat penal i on, nista gore od babinog sina ne bi opucao. I po cemu oremus puca penal ispred bagarica. Ili kad su vec radjene izmjene maksuz za penale zasto catakovic nije usao? Koliko god ih je profulao, ja bih i krsti dao da puca. Kapiten je, iskusan je, igrao je velike meceve, pa i ako fuli zna se nositi s tim.
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 20 maj 2022, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 maj 2022, 11:40

FCUM je napisao/la:
20 maj 2022, 11:39
Sa vuletom i spahicem maximalno je sot mozemo iduce godine je izlazak u evropu. Vjerujem da Spahic ima veze ali je on pravi petljanac i prevarant
Eto ti znas jel spahic prevarant ili nije. Daj ba ne lupaj.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 11:41

Kad je vec otjerao makedonca mogao je i pendavu i frljavu direktroricu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 11:43

Po meni Vule bi bio ok izbor. Al ponavljam ako ne dobije vrijeme i odredjenu podrsku onda ce biti kao i dosad. Evo vec ljudi znaju da ne valja i da je promasaj a nije još ni došao. Ako je to Vule ili Murinjo samo mu daj 3 godine pa kud puklo, ne osvrtatiti se ni na sjever, istok, forum, FB komentare, novinare,bukvalno nista samo istrpit covjeka pa cemo vidjeti na cemu smo nakon 3 godine. Svaka 5 mjeseci mjenjanje trenera ne vodi nigdje, vodi u propast ko sto su ove dvije godine. Dok ne stanemo iza nekog al 100% ovdje nema boljitka.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 maj 2022, 11:43

Ma ljudi nije sreca u spahi. Zivi bili pa vidjeli. Lik je svadjalica, problematican, i iz vise izvora potvrdjeno da nije neki ni covjek

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 maj 2022, 11:43

spezial je napisao/la:
20 maj 2022, 11:39
mnon46 je napisao/la:
20 maj 2022, 10:05
Prvo, ko god misli da je Ismir kriv za ono sinoć je debil.
Drugo, svi MI (prvi ja) koji smo tjerali Vinka, Gorana ili Aleksandra smo debili.
Treće, igrači su zaslužili pred svaku tekmu da se ode u Butmir i da se lekcija očita (ne fizički naravno).
Četvrto, zna li neko na koji način se izabralo ovih pet igrača da pucaju? Je li bilo ko digne ruku ili je ranije odlučeno? Ako se dizala ruka, pichke su i Dupovac i Bagarić što kao iskusniji i stariji nisu pucali prije Oremuša koji lopte nije dohvatio kako treba ove polusezone ili Dala. Ako je ranije odlučeno, onda yebiga.
Peto, penali nisu lutrija, udari je ko Asmir ili Adnan i da su dvojica na golu ne bi je skinuli, dakle il znaš, il ne znaš, kakva sreća i lutrija, šta treniraš čitav život ako penal ne znaš zabit.
Šesto, DARKO LAZIĆ!
Darko Lazic je nas najbolji igrac i uvjerljivo najveci profesionalac u ekipi! (Doduse to nije tesko jer je mozda i jedini). Decko koji vodi racuna, trenira individualno, oporavlja se kako treba, ne hoda okolo i ne pije i ne zdere ko ostali seljacici. Da zauzima mjesto dva stranca treba ga ostavit!

I da, trebo je pucat penal i on, nista gore od babinog sina ne bi opucao. I po cemu oremus puca penal ispred bagarica. Ili kad su vec radjene izmjene maksuz za penale zasto catakovic nije usao? Koliko god ih je profulao, ja bih i krsti dao da puca. Kapiten je, iskusan je, igrao je velike meceve, pa i ako fuli zna se nositi s tim.
nas najbolji igrac. Istice mu ugovor i jedini je on zasluzio da dobije produzenje

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 20 maj 2022, 11:43

Da Bog sačuva. Jesmo popušili i imamo razloga za nezadovoljstvo, ali da nam sad Vule i Spaja ne valjaju... e jbg.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 maj 2022, 11:50

MaroonBjelave je napisao/la:
20 maj 2022, 11:43
Da Bog sačuva. Jesmo popušili i imamo razloga za nezadovoljstvo, ali da nam sad Vule i Spaja ne valjaju... e jbg.
Pa uvijek ce tako biti, vazda ce neko biti kontra to jest opozicija a imas i dušmana. Tako da ne treba se na to osvrtatiti,ono sto se mora uraditi a to je da stanu iza trenera i kada ne bude išlo.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 20 maj 2022, 11:52

Tek sam pregledo snimak tekme. Nevjerovatno je koliko je mujakic ogranicen, imao je pet sekundi u onoj sansi cisto da doda dvojici igraca da na prazan gol zabiju, on doda golmanu. Preglupo

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 20 maj 2022, 11:52

MaroonBjelave je napisao/la:
20 maj 2022, 11:43
Mi smo takva sredina, nista nam ne valja i svi su ka.rine. Ja nisam bio za Spahica, ali sad mislim da je on jedino pravo rješenje, sto se tice Vuleta mislim da on nije taj, ali biće onako kako Mirvic i ekipa odluče.
Zašto sam za Spahica. Jer je lik koji nije pi.cka i ima svoj stav, znaci da ovi manekeni koji trenutno igraju najvjerovatnije vise nece igrati. Ovde se igrači , zadnjih deset godina, udružuju u klanove i tako kontrolišu situaciju pa i smjenjuju trenere. Mislim da kod Spahica to neće moći.
Promjeniti za godinu dana 4 trener, pa malo je previše i pokazuje da smo presmijesni.
Iz ovog poraza trebamo izvući dobru pouku...
Evo i oni tebe selame!

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 20 maj 2022, 11:52

LutakSutko je napisao/la:
20 maj 2022, 09:23
napoleon72 je napisao/la:
20 maj 2022, 09:01
Bas suprotno, znam ga i znam da je prije svega velika ljudina i covjek sa karakterom.
super
divno
jedva cekam da te demantujem nakon sto napravi haos u klubu
a pravio ga je gdje je stigao

j.e.b.o vas emir spahic s.m.e.c.e od covjeka
evo kakvi ljudi pisu ovdje, ono ceka nas neuspjeh da bi nekome pokazo da nije bio u pravu... stvarno za povratit... klasican tip osobe popljuj unaprijed pa kasnije ona prica ee jesam vam reko, a u slucaju da taj i taj trener se pokazu onda se usute i ne postoje ili pocnu dizati u visine i trenera i sd-a

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, fks74, MSOZ101, Rodman i 46 gostiju.