RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Idemo sa djecom u BL jer dosta seniora imaju ili žute ili su povrijeđeni. Tako sam barem cuo pa cemo vidjeti
Zadnja izmjena: User14, dana/u 21 maj 2022, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Vrijeme je za stopera, sad ili nikad ! I to ne jendog nego dvojicu.I sacuvat sve ovo trenutno osim salčina i pece
-
- Kontakt:
Sinoc sjedimo u Carpe Diemu poslije utakmice, dolazi raja sa Tekije i jos 2-3 grupe nasih momaka a odmah poslije njih Hasic i Musija. Navija se ko u sred Mostara kad ustaje Hasic i vodi navijanje iz petnih zila Vico pede*u hahaha vrhunac veceri
- OldFashioned
- Kontakt:
Ko ne dođe večeras, pakšu samo tak'i.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
MostarskiSin je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:03Sinoc sjedimo u Carpe Diemu poslije utakmice, dolazi raja sa Tekije i jos 2-3 grupe nasih momaka a odmah poslije njih Hasic i Musija. Navija se ko u sred Mostara kad ustaje Hasic i vodi navijanje iz petnih zila Vico pede*u hahaha vrhunac veceri

bRAte moj kako je sinoć dobro bilo. Večeras opet da ponovimo
SVI NA MUSALU !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Hasic je brat, gdje si bio unutra ili vani?MostarskiSin je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:03Sinoc sjedimo u Carpe Diemu poslije utakmice, dolazi raja sa Tekije i jos 2-3 grupe nasih momaka a odmah poslije njih Hasic i Musija. Navija se ko u sred Mostara kad ustaje Hasic i vodi navijanje iz petnih zila Vico pede*u hahaha vrhunac veceri

Ti si naša ljubav jedina!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Pa ko organizova ovo na Musali, gledam i ne vjerujem. Bolja bila spontana proslava kad su se igrači vratili iz Gračanice.
Koncert Adnana za parove i gerijatriju
Evo sam u šoku
Koncert Adnana za parove i gerijatriju

Evo sam u šoku
Čestitke Veležu, najvećem klubu iz Mostara, na osvajanju Kupa BiH i plasmanu u Evropu. 

Ja stvarno neznam sta je ovdje sa pojedinima? O nekakvim pojacanjima pricaju i titulama
Kao da se nismo nagledali kako se ekipe pojacaju sa potrosenim igracima i onda propast.
Velez je do sada Radio super i sigurno im trebaju 2-3 igraca, ali normala neka, i ne pretjerano skupi.
A sve ostale pare potrosit u Infrastrukturu i omladinski pogon.

Kao da se nismo nagledali kako se ekipe pojacaju sa potrosenim igracima i onda propast.
Velez je do sada Radio super i sigurno im trebaju 2-3 igraca, ali normala neka, i ne pretjerano skupi.
A sve ostale pare potrosit u Infrastrukturu i omladinski pogon.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
mozda je do mene i mojih ocekivanja ali ovo veceras debelo ispod nivoa..
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕
-
- Kontakt:
I tu i tu hahaha jesi to i ti bio?fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 maj 2022, 20:15Hasic je brat, gdje si bio unutra ili vani?MostarskiSin je napisao/la: ↑20 maj 2022, 19:03Sinoc sjedimo u Carpe Diemu poslije utakmice, dolazi raja sa Tekije i jos 2-3 grupe nasih momaka a odmah poslije njih Hasic i Musija. Navija se ko u sred Mostara kad ustaje Hasic i vodi navijanje iz petnih zila Vico pede*u hahaha vrhunac veceri![]()
-
- Kontakt:
Btw zna li iko razlog sto veceras nije nastupao Red Army Band? Ocekivao sam Dadu da poludi raja maks
Ni meni nije poznato zašto nisu nastupali. Sve je izgledalo kao parastos. Neka to ostane kao jedino zloMostarskiSin je napisao/la: ↑21 maj 2022, 01:42Btw zna li iko razlog sto veceras nije nastupao Red Army Band? Ocekivao sam Dadu da poludi raja maks

Igrati u Evropi dvije godine zaredom je velika stvar.
Rastemo postepeno i sigurno.
Osvajanje Kupa se dogodio u najboljem mogućem trenutku, kada naš starac puni 100 godina svoga postojanja.
Na tribinama je to bilo dosta emotivno i teško. Mnogi ljudi su bili na granici infarkta.
Treba ostati na zemlji!
Nadam se da će Uprava zajedno sa Dudićem uraditi sve da ovaj transfer period protekne uspješno, jer smo u zadnje dvije godine na tom planu bili dosta slabi.
To se naročito odnosi na famoznu zadnju liniju i pravilo U21.
Slijedeće godine imamo Bajrića, Džankovića, Šikala i Drinu. Salčin i Dejanović ispadaju iz ovih kombinacija.
Po meni, odlično bi bilo da dovedemo nekog dobrog beka i napadača koji će biti U21.
Neka veća sredstva bi usmjerio na kvalitetnog stopera a Zeljkovića bi prekomandovao u vezni red.
Ne znam gdje ćemo igrati Evropu i da li postoji ikakva šansa da igramo na Areni Rođeni?
Znam da su prošle godine spominjali da je postojala mogućnost i da se vremenski nisu mogle stići neke stvarii. Ako neko ima više inf da podjeli.
Nadam se da će se nastaviti radovi na infrastrukturi.
Krov na sjeveru je prioritet nad prioritetima.
Rastemo postepeno i sigurno.
Osvajanje Kupa se dogodio u najboljem mogućem trenutku, kada naš starac puni 100 godina svoga postojanja.
Na tribinama je to bilo dosta emotivno i teško. Mnogi ljudi su bili na granici infarkta.
Treba ostati na zemlji!
Nadam se da će Uprava zajedno sa Dudićem uraditi sve da ovaj transfer period protekne uspješno, jer smo u zadnje dvije godine na tom planu bili dosta slabi.
To se naročito odnosi na famoznu zadnju liniju i pravilo U21.
Slijedeće godine imamo Bajrića, Džankovića, Šikala i Drinu. Salčin i Dejanović ispadaju iz ovih kombinacija.
Po meni, odlično bi bilo da dovedemo nekog dobrog beka i napadača koji će biti U21.
Neka veća sredstva bi usmjerio na kvalitetnog stopera a Zeljkovića bi prekomandovao u vezni red.
Ne znam gdje ćemo igrati Evropu i da li postoji ikakva šansa da igramo na Areni Rođeni?
Znam da su prošle godine spominjali da je postojala mogućnost i da se vremenski nisu mogle stići neke stvarii. Ako neko ima više inf da podjeli.
Nadam se da će se nastaviti radovi na infrastrukturi.
Krov na sjeveru je prioritet nad prioritetima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Čestitke i nema na čemu! Mislim da ste imali maksimalno korektno domaćinstvo tokom čitavog dana.
Nadam se da će Vaša uprava izabrati stadion Bilino polje za odigravanje evropskih utakmica. Vidjeli ste koliko je bolji ambijent na punom BP nego na Grbavici.
Kad smo mi imali aut onda su vaša djeca brzo bacali lopte, a kada je Sarajevo imao aut onda nigdje vaše djece. To sam primjetio, svaka častPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:31Čestitke i nema na čemu! Mislim da ste imali maksimalno korektno domaćinstvo tokom čitavog dana.
Nadam se da će Vaša uprava izabrati stadion Bilino polje za odigravanje evropskih utakmica. Vidjeli ste koliko je bolji ambijent na punom BP nego na Grbavici.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pucaju čirevi,terapije se ne piju,pritisak raste hahahahahhahahahha
Bravo ROĐENI
Bravo ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- OldFashioned
- Kontakt:
SA je ipak pogodnije, bliže, a stadion ništa manje atraktivan.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Više mrzim sarajevo nego što volim mater. Od malih nogu usađenoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:34Kad smo mi imali aut onda su vaša djeca brzo bacali lopte, a kada je Sarajevo imao aut onda nigdje vaše djece. To sam primjetio, svaka častPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 maj 2022, 12:31Čestitke i nema na čemu! Mislim da ste imali maksimalno korektno domaćinstvo tokom čitavog dana.
Nadam se da će Vaša uprava izabrati stadion Bilino polje za odigravanje evropskih utakmica. Vidjeli ste koliko je bolji ambijent na punom BP nego na Grbavici.![]()

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑17 maj 2022, 10:12ako Rođeni osvoje Kup BiH mogući protivnici u drugom pretkolu su Antwerp, Basel, Osijek, CSKA Sofija, Bate Borisov, Vaduz, Slavia Prag, Molde, predstavnik Austrije, predstavnik Turske, Hapoel Be'er Sheva, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Astana, Vorskla i pobjednik nizozemskog play offa za Evropu, kao i klubovi koji preuzmu status nositelja nakon prvog pretkola, a tu najviše šansi imaju Dynamo Minsk, Mura, Lechia, Olimpija, Skhendija, Ruzomberok.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!