Povedi nas Kevine!
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Povedi nas Kevine!
Čestitaću Kevinu ukoliko dobije PFA. Ovo ostalo je buranija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Bastoni impresionira ne samo fizičkom spermom, već i fudbalskim umijećem odnosno u igri s lpotom.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima Sarmu u PPsoxx je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:29Sto ovog fodena guraju katastrofa.
Vjerujem da je kdb uzeo jer su prvaci öa da neko eto bude od njih, a realno je da su sona zakinuli
Pa i nije offtopic kad nemas gdje ni pitatCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:22Jest off topic, ali je li moguće 100 milijuna eura Mbappeu za sami potpis ugovora
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Nemam ja para za tako skupe usluge.anell je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:36Ima Sarmu u PPsoxx je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:29Sto ovog fodena guraju katastrofa.
Vjerujem da je kdb uzeo jer su prvaci öa da neko eto bude od njih, a realno je da su sona zakinuli
Pa i nije offtopic kad nemas gdje ni pitatCipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:22Jest off topic, ali je li moguće 100 milijuna eura Mbappeu za sami potpis ugovora
- akisarajevo92
- Kontakt:
jel vrijeme za novu sezonu Sunderland 'TIl I Die
72 000 ljudi na mecu trece lige
Don't believe the hype.
Niko ko engleska kultura nogometaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:57jel vrijeme za novu sezonu Sunderland 'TIl I Die![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo im jos Dojclanderi mogu prici u tom segmentu navijacke kulture i odlaska na utakmice, kod njih jucer na mecu trece lige blizu 50 000Lillard je napisao/la: ↑21 maj 2022, 18:34Niko ko engleska kultura nogometaakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 17:57jel vrijeme za novu sezonu Sunderland 'TIl I Die![]()
72 000 ljudi na mecu trece lige![]()
Don't believe the hype.
12:1.
- Chapman1886
- Kontakt:
odbijam povijerovati dase ljudi žale za kevinovu nagradu.superstar i najbolji igrač lige u svemu,ono što je nekad bio ronaldo GOAT ove lige to je on sad.
ne čudi me što luzerpulove luzerčine pijene,po njima je trebalo dati možda padavičaru iz egipta nagradu jer je zabio watfordu u novembru dobar go
igrač za male utakmice,dokazala su oba finala kupa,luis diaz dođe odradi dva treninga i odigra doktorski dva finala popiša se u čvalje padavičaru.a ova moja riječ ćese povtrditi za 7 dana gdje nećemo n iznat da je salah igro dok ne dođe da pokupi luzersku medalju kakva pristaje njemu i njegovom luzerskom klubu
kevin de bryune najbolji igrač a foden najbolji madi a luzeri neka kmeče
ne čudi me što luzerpulove luzerčine pijene,po njima je trebalo dati možda padavičaru iz egipta nagradu jer je zabio watfordu u novembru dobar go
Samo Sloboda | COYG
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Chapman1886 je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:01odbijam povijerovati dase ljudi žale za kevinovu nagradu.superstar i najbolji igrač lige u svemu,ono što je nekad bio ronaldo GOAT ove lige to je on sad.
ne čudi me što luzerpulove luzerčine pijene,po njima je trebalo dati možda padavičaru iz egipta nagradu jer je zabio watfordu u novembru dobar goigrač za male utakmice,dokazala su oba finala kupa,luis diaz dođe odradi dva treninga i odigra doktorski dva finala popiša se u čvalje padavičaru.a ova moja riječ ćese povtrditi za 7 dana gdje nećemo n iznat da je salah igro dok ne dođe da pokupi luzersku medalju kakva pristaje njemu i njegovom luzerskom klubu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema šta, objasnio čovjek sve. #facts&logic
KDB i jest najbolji igrač lige jer realno čim dođeš iz Njemačke znaš da je klasa kao što će biti slučaj i sa Haalandom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ko sto je slucaj i s wernerom
I sa Sanchom, Weghorstom, Keitom.
Al' provuće se i neki Konate
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Da nije stranaca liga bi propala za 5 dana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije se Wolfsburgu svidjela ideja transfera bez obeštećenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.