Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Dok mi skidamo glave jedni drugima, cetalji nas optuzise za rasizam i diskriminaciju. Zabrana gostovanja jednu utakmicu i novcana kazna
Šta to?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zbog parola podrske Mahmuljinu i parole “Dobrovoljacka nije zlocin!”.
Nisam to upratio, ali ništa neočekivano nažalost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo da pojasnimo skandiranje:cigani,cigani.Znaci kad se vidjelo da murija upada na sjever tada se počelo skandirati. I odnosilo se na muriju a ne HZ.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ti i Merak, dva najveca retarda na forumu.SelamKomsija je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:20Jezgro grupe u ovom trenutku cugao pivo sa jezgrom Manijaka. Pola glava hordasa i manijaka se druze i to zna svako.
-
- Kontakt:
Dobro hajde ti si pametan... Pravite neprijatelje jedne od drugih a sve su samo nisu neprijatelji.Represija je napisao/la: ↑21 maj 2022, 21:10Ti i Merak, dva najveca retarda na forumu.SelamKomsija je napisao/la: ↑21 maj 2022, 20:20Jezgro grupe u ovom trenutku cugao pivo sa jezgrom Manijaka. Pola glava hordasa i manijaka se druze i to zna svako.
koliko si siguran

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Potpuno nevažno, "ugašeno" za par sekundi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Siguran sam 100% jer sam bio tu,kad je rečeno da murija udara navijače Sarajeva počelo se skandirati cigani,cigani.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fino odradjeno.Respekt ovim momcima koji su danas bili i hvala za skandiranje Vedranu,naravno nagradjeni ste gromoglasnim aplauzom.Nije bilo neki provokacija.Mnogo brojnije grupe su ove sezone prespavale Kosevo,cini mi se zapravo da ste jedino vi i TM i dosli

Bila neka situacija u drugom poluvremenu odma po nastavku utakmice,kola hitne pomoci dosla i 4-5 doktora otislo kod Fukara da nekome ukazu pomoc?Jel sve uredu?Nekom pozlilo ili?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Fukare su se izgleda probudile, mozda ne u pravom trenutku jer je kraj sezone. Imaju dobru ekipu sto jest jest. Kad bi mogli dignut kop na jedno 100 navijaca koji idu na gostovanja bilo bi savrseno. A ovo sto su doktori usli na tribinu vjerovatno je nekom pozlilo, sve je uredu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:02Fino odradjeno.Respekt ovim momcima koji su danas bili i hvala za skandiranje Vedranu,naravno nagradjeni ste gromoglasnim aplauzom.Nije bilo neki provokacija.Mnogo brojnije grupe su ove sezone prespavale Kosevo,cini mi se zapravo da ste jedino vi i TM i dosli![]()
Bila neka situacija u drugom poluvremenu odma po nastavku utakmice,kola hitne pomoci dosla i 4-5 doktora otislo kod Fukara da nekome ukazu pomoc?Jel sve uredu?Nekom pozlilo ili?
Istina za Vedrana!
Istina za Vedrana!
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Tristan
- Kontakt:
Ne kaze se prespavale, nego je FK Sarajevo i poslije korona mjera zabranio dolazak gostima iz smijesnih razloga. Onda kad se njihovim navijacima uzvrati istom mjerom ide kmecanje po portalima, forumima...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:02Fino odradjeno.Respekt ovim momcima koji su danas bili i hvala za skandiranje Vedranu,naravno nagradjeni ste gromoglasnim aplauzom.Nije bilo neki provokacija.Mnogo brojnije grupe su ove sezone prespavale Kosevo,cini mi se zapravo da ste jedino vi i TM i dosli![]()
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Odakle ti ta info?Gdje pise da je Sarajevo odbilo dolazak neke grupe?Tristan je napisao/la: ↑23 maj 2022, 11:04Ne kaze se prespavale, nego je FK Sarajevo i poslije korona mjera zabranio dolazak gostima iz smijesnih razloga. Onda kad se njihovim navijacima uzvrati istom mjerom ide kmecanje po portalima, forumima...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:02Fino odradjeno.Respekt ovim momcima koji su danas bili i hvala za skandiranje Vedranu,naravno nagradjeni ste gromoglasnim aplauzom.Nije bilo neki provokacija.Mnogo brojnije grupe su ove sezone prespavale Kosevo,cini mi se zapravo da ste jedino vi i TM i dosli![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Za one kratkog pamecenja,Lesinarima se nije dozvolio dolazak na kosevoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 maj 2022, 13:41Odakle ti ta info?Gdje pise da je Sarajevo odbilo dolazak neke grupe?Tristan je napisao/la: ↑23 maj 2022, 11:04Ne kaze se prespavale, nego je FK Sarajevo i poslije korona mjera zabranio dolazak gostima iz smijesnih razloga. Onda kad se njihovim navijacima uzvrati istom mjerom ide kmecanje po portalima, forumima...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 maj 2022, 20:02
Fino odradjeno.Respekt ovim momcima koji su danas bili i hvala za skandiranje Vedranu,naravno nagradjeni ste gromoglasnim aplauzom.Nije bilo neki provokacija.Mnogo brojnije grupe su ove sezone prespavale Kosevo,cini mi se zapravo da ste jedino vi i TM i dosli![]()
-
- Kontakt:
Ja nisam vidio nigdje da to pise.Mozda sam propustio,ako imas negdje da pise postavi.Fkt ne znam za toworchester je napisao/la: ↑23 maj 2022, 14:39Za one kratkog pamecenja,Lesinarima se nije dozvolio dolazak na kosevoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 maj 2022, 13:41Odakle ti ta info?Gdje pise da je Sarajevo odbilo dolazak neke grupe?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!