Napiso sam da su fina izdanja al ste se vala razmakli i to na cik-cak se poredali, opusteno druze.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ha ha lesna(R)i .SelamKomsija je napisao/la: ↑25 maj 2022, 10:18Zasto vas poslije one situacije kod jajca zovu lesina(R)i
I jesu vala .
Koje situacije kod Jajca?SelamKomsija je napisao/la: ↑25 maj 2022, 10:18Zasto vas poslije one situacije kod jajca zovu lesina(R)i
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Bersaga
- Kontakt:
Gdje si picko prijatelju, jesi mi dobar?Miljacka je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:40Koje situacije kod Jajca?SelamKomsija je napisao/la: ↑25 maj 2022, 10:18Zasto vas poslije one situacije kod jajca zovu lesina(R)i
Kakva je situacija? Jesi vratio starom specijalku?

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Ma najbolji moj dobri MersudineBersaga je napisao/la: ↑25 maj 2022, 16:58Gdje si picko prijatelju, jesi mi dobar?Miljacka je napisao/la: ↑25 maj 2022, 14:40Koje situacije kod Jajca?SelamKomsija je napisao/la: ↑25 maj 2022, 10:18Zasto vas poslije one situacije kod jajca zovu lesina(R)i
Kakva je situacija? Jesi vratio starom specijalku?![]()

Kakav si mi ti picko? Kako teku radovi na novom projektu?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Bersaga
- Kontakt:
Udarnički, ima ovaj jedan zahtjev što su mi postavili pa se to mora ispoštovati

Strpaše vas u ćeliju, ne dajte se, niste vi neki šljam

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Samo sta je sa Robijasa i njihovih prijetnji momcima koji su dosli ranije u grad da popiju koju pivu
Brat bratu ih je 10-15 dobacivalo kako ce biti mrtvi do kraja dana a na kraju nista
Smijesno...

Brat bratu ih je 10-15 dobacivalo kako ce biti mrtvi do kraja dana a na kraju nista

Smijesno...
Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Jbm te fudbale kada o "distanci" i razmaku na tribini pise osoba cija grupa na najbitnije gostovanje u prijedor ode sa 5 likova!
-
- Kontakt:
Izjava vaseg navijaca:Fighter1926 je napisao/la: ↑25 maj 2022, 11:04Zato sto ste jedina grupa koja je gazena sopstvenim vozilima, jedina koja je pravila ceku i cekala pola sata i smekala, a nije se usudila napasti...trajne posljedice su ostale...cak i raja iz oboraca je bila tu da se osveti, ali muda se stisla...al bolje i to nego da ste cakijali kao sto inace radite!SelamKomsija je napisao/la: ↑25 maj 2022, 10:18Zasto vas poslije one situacije kod jajca zovu lesina(R)i
" evo ja cu ti odgovorit jer sam bio tu, starcevica sa miskom na celu je pobjegla a posto oni vode tribinu i vecina ljudi njih gleda to je povuklo i ostale. To je realno stanje nas lesinara trenutno.Svi su namirisali da smo mnogo oslabljeni i da nema tu momaka za ozbiljan sukob, tako da mislim da je ovo samo pocetak mnogi ce uskoro pokusati da nas nagrde. "
- Tristan
- Kontakt:
Nije izjava nego komentar onog lika sa facebooka Laki Topalovic ili tako nesto, lazni profil koji je trolovao sa slicnim komentarima ispod svake slike.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Sta reci za grupu koja od svog postojanja nema 2 sukoba, navijacke akcije, grupu koja oborke spominje i poslije 9 godina, koja lijepi naljepnice iz videa iz oboraka po gostujucoj tribini.
Grupi koja bira gostovanja, grupi kojoj uprava placa koreografije, unajmljuje buseve, placa karte za utakmicu...
A kad treba da stanete da se odmjere snage onda prosipate pricu da vam jedan dva prasinara nisu dali da izadjete iz busa
Znate vi kako stoje stvari, do sljedeceg susreta kalkulanti
Grupi koja bira gostovanja, grupi kojoj uprava placa koreografije, unajmljuje buseve, placa karte za utakmicu...
A kad treba da stanete da se odmjere snage onda prosipate pricu da vam jedan dva prasinara nisu dali da izadjete iz busa
Znate vi kako stoje stvari, do sljedeceg susreta kalkulanti
-
- Kontakt:
Borac - Velež 2:1
22.05.2022.
...a mi te ne napuštamo nijedan tren!

22.05.2022.

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Čuj nema transa i nije došla prva ekipa hahahahah
- bodribordo
- Kontakt:
Prije svega, koliko si ozbiljan "štrumf" to dokazuju tvoji komentari iz dana u dan.. Glavni transparent "The Maniacs / Manijaci 1987" to je glavni, i to se ne nosi uvijek na gostovanje, Šaka Huligana je jedna od jačih krpa na Jugu, to i malo dijete zna.. Ne lupetaj da nije bilo prve ekipe, i ostale stvari, priznajte poraz jednom u životu. Hvala, prijatnoMeraak1921 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:11Sine nema transa i nije dosla prva ekipa, mozes manijacima samo da pofanflaš
![]()
![]()
![]()

Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
- bodribordo
- Kontakt:
Fino izdanje, svaka čast. Vidimo se sutraRodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 maj 2022, 13:48Borac - Velež 2:1
22.05.2022.
![]()

Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Neka gori stadion
- Meraak1921
- Kontakt:
bodribordo je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:51Prije svega, koliko si ozbiljan "štrumf" to dokazuju tvoji komentari iz dana u dan.. Glavni transparent "The Maniacs / Manijaci 1987" to je glavni, i to se ne nosi uvijek na gostovanje, Šaka Huligana je jedna od jačih krpa na Jugu, to i malo dijete zna.. Ne lupetaj da nije bilo prve ekipe, i ostale stvari, priznajte poraz jednom u životu. Hvala, prijatnoMeraak1921 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:11Sine nema transa i nije dosla prva ekipa, mozes manijacima samo da pofanflaš
![]()
![]()
![]()
![]()
MANIJACI trans se nosi dugi niz godina, prve ekipe nije bilo na ovom gostovanju, prijatno
- kupus army
- Kontakt:
Jel u Mostaru dozvoljen dolazak gostujucih navijača?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Meraak1921 je napisao/la: ↑27 maj 2022, 10:28Tako je. Ovo je druga ekipa koja dođe na par tekmi godišnje, na derbi i eventualno europu. Treća ekipa je malo izdvojena prema vrhu tribine.bodribordo je napisao/la: ↑26 maj 2022, 17:51Meraak1921 je napisao/la: ↑26 maj 2022, 15:11
Sine nema transa i nije dosla prva ekipa, mozes manijacima samo da pofanflaš
Prije svega, koliko si ozbiljan "štrumf" to dokazuju tvoji komentari iz dana u dan.. Glavni transparent "The Maniacs / Manijaci 1987" to je glavni, i to se ne nosi uvijek na gostovanje, Šaka Huligana je jedna od jačih krpa na Jugu, to i malo dijete zna.. Ne lupetaj da nije bilo prve ekipe, i ostale stvari, priznajte poraz jednom u životu. Hvala, prijatno![]()
MANIJACI trans se nosi dugi niz godina, prve ekipe nije bilo na ovom gostovanju, prijatno
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cuspajz, denimen99, Hrammm1921, jurisicduska, Pablo11, ristagrad, TylerBurey i 33 gosta.