FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
83
36%

Ukupno glasova: 230

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 27 maj 2022, 23:55

Zukanovic je napisao/la:
27 maj 2022, 23:20
Nudi im 3-6 plate za raskid ako nece moras platiti sve ali zato nek idu u FKS B tim ili tribina da nemaju nista za prvom timom vise.
Ahmetović ce ispasti najvece džubre ako bude zatezao i pravio probleme oko raskida.Jedini od škarta je osigurao egzistenciju.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 maj 2022, 00:00

JavierBosnia je napisao/la:
27 maj 2022, 23:54
Kasno ti je sad svakako da jedes
:mrgreen:
- FKS -

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 maj 2022, 00:13

joker90 je napisao/la:
27 maj 2022, 21:38
Mirvic je napravio obicnu prciju od kluba sa kojom se svi sprdaju, od protivnika, medija, navijaca...
Ne to nije Mirvic napravio, pravili su neki drugi. Kakav ce biti gosp. Mirvic to cemo vidjeti. Ovo na sto je gosp.Mirvic pristao da dodje je puno, puno gore nego u "DOBA VIRSLI", jedino sto je dobro u Klubu je bio i jeste Kamp.
Nadam se da nece, a mozda i poslije Mirvica bude jos gore(mozda ni Kampa ne bude :kuknjava: ). Vidjet cemo.
Kako sam samo jeo vanago i branio Upravu, pravi Upravoljubac :damn: Nadam se da opet necu pogrijesiti, ali za FKS nikad ne reci nikad.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 28 maj 2022, 00:15

Daj Boze da bude bolje, od kako nas je preuzeo Mirvic svaki drugi potez je bio pogrešan, jedino pozitivno wto je donijeo je to da smo se izvadili iz dugova. Očigledno je okružen pogrešnim ljudima od početka. Donijeo je pare, ok ali brate ako kupuješ najveci klub u državi imas i obavezu da taj klub ostane najveci, da podizes ljestvicu ali u sportskom smislu a ne da ti je instagram aktivnost vrhunac promijene u klubu. Nije to tako bas dao je pare nek radi sta hoce, samim tim si preuzeo odgovornost da poštuješ nekoliko hiljada navijača. Pod moranje je uvesti stručne ljude u fudbalskom smislu u klub, koji će napraviti prave poteze, za neke bolne ali ne bolnije od ovog osjećaja kad vidiš ko ti predstavlja klub.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 maj 2022, 00:21

maltoma je napisao/la:
27 maj 2022, 21:53
Preko pedest godina skakućem po stadionu Koševo,ali se ne sjećam da smo ikada imali ekipu s manjim mudima i s manje mozga i fudbalskog znanja

Pamtis staro dobro Kosevo :clap: Bezmudnije ekipe i vecih papaka, uhljupa, gurbeta i lopova u Upravi ne pamtim ni ja.
Krala je svaka poslijeratna Uprava, ali kao ovi prethodni nikad niko, a imali su iz cega i zahvatiti. Vijetnam i FKS u crno zavili. Naknadna moja pamet :damn:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 maj 2022, 00:29

Cuj Zajmovic ti uvali hattrick :bow: :rol:
Takva odbrana znaci nema sta traziti u profi fudbalu. Sve nogirati.

Treba ovdje dobra čistka al od toga nema nista. Pare koje je Mirvic namjeravao dati za nova pojacanja ja mu halalim ako ih usmjeri na raskide ugovora sa igracima: Hebibovic, Ahmetovic, Kanuric, Dupovac, Bagaric, Cmiljanic, Velkoski, Oremus, Palic, Lazic, Kobiljar.
Znaci halalim i iducu sezonu bez Evrope ako ovo napravi. Pojedine ne mogu vise ocima gledati koliko stete nanose klubu.
Prekomandovati 4,5 najboljih juniora u prvi tim i sa Suljicem, Catakovicem, Avramovskim, Kapicem i ostalim ne sumnjam, da bi se opet borili za najviša mjesta ali eto ja im halalim taman 10 na kraju zavrsili. Jer ova čistka je neminovna ako želimo napredak. Ako budemo sad nogirali samo 2,3 pa na zimu opet 2,3 nema od tog nista. Samo produzavamo krizu.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 maj 2022, 00:31

Koliko je Hebibovic u klubu ?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 maj 2022, 00:39

HeraklitMracni je napisao/la:
28 maj 2022, 00:31
Mislim 6god :tokralju: ...dosao je 2016 koliko me pamcenje sluzi

Zajmovic ti zabije 3gola :rol: ...dobro si to spomenuo, svaka im cast :tokralju: :tokralju:

Harakiri79
Kontakt:

Post Postao/la Harakiri79 » 28 maj 2022, 00:53

Imam info (neprovjeren) da se pricalo i sa Seadom Ramovicem, koji bi trebao doci u paketu sa Mensurom Doganom :hmmmmm:
Dogan je u extra dobrim odnosima s Mirvicem i njegov je prijedlog da uzmu Ramovica s kojim trenutno radi

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 28 maj 2022, 01:04

HeraklitMracni je napisao/la:
28 maj 2022, 00:31
Od ljeta 2015

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 28 maj 2022, 02:31

Dupe, Krle, Heba odlazite gamad jedna!!!!!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 28 maj 2022, 05:08

obrijanopile je napisao/la:
27 maj 2022, 23:33
FkSa46 je napisao/la:
27 maj 2022, 23:27
Mislim da je vcrs ovo svima pokazalo da do sada nista nije bilo do trenera.
Odavno nije do trenera... Klub je talac nekoliko igrača koji su bojkotom i dizanjem tenzija radili sta žele.
Vidjet ćemo šta će sad uraditi uprava, na čelu sa Mirvicem i SD...
Nece nista uraditi brate.
Pa za 7 godina poslije svih promasaja ja bi stisnuo muda,prisao Hebibovicu i rekao druze kar.ina si idi iz kluba.Jok oni mu 2x produzuju ugovor i hoce da naprave nekakvu legendu od njega

Dupovac milijardu gresaka u prvoj polusezoni,u drugoj za mjesec dana 2 direktna crvena+autogol na derbiju i ti ga opet stavljas u prvi 11.Lik je prespor i kraj.

Za Mersu sam davno rekao da je vrijeme da se povuce.Bezveze kvari ugled i reputaciju.Brate 37 ti je godina,samo reci ne mogu vise i penzionisi se dok si navijacima u dobrom sjecanju.Poslije toliko golova ja bi ga svakako nagradio funkcijom nekom u klubu.
Velkoski isto,sve poslije sezone duple krune blago receno katastrofa i nas najgori igrac.

Uz ova 4 igraca,ako hocemo ozbiljno da napredujemo za dovidjenja su jos:Kanuric,Palic,Oremus,Kobiljar,Bodul,Cmiljanic,Bagaric i jos neko ako sam zaboravio.Evo imas 11 igraca koji ti ne trebaju,bas da vidim koliko ih nece nositi dres sljedece sezone.Price ne moze sve za jedan rok su gluposti.Trenutno u ekipi imamo 27 igraca(24+3),otjeraj ovi 11,na brojci si od 16,dovedi 5-6 pojacanja,prekomanduj 4-5 juniora(ali da bas racunas na njih),ove neke sa posudbe Salcin/Sevelj i imat ces opet isti broj igraca.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 28 maj 2022, 05:34

Harakiri79 je napisao/la:
28 maj 2022, 00:53
Imam info (neprovjeren) da se pricalo i sa Seadom Ramovicem, koji bi trebao doci u paketu sa Mensurom Doganom :hmmmmm:
Dogan je u extra dobrim odnosima s Mirvicem i njegov je prijedlog da uzmu Ramovica s kojim trenutno radi
Ne bih se iznenadio da je ovo istina. Njegova statistika kaze da je trener za nas, radi u Južnoj Africi, blizu je otkaza u trenutnom klubu jer od 24 utakmice ima 7 pobjeda, 7 neriješenih i 10 poraza. Ispunjava , naše, osnovne uslive, a to su da nema viziju, da se na nama uci, mlad je i da je spreman da bude otjeran u roku od 2 mjeseca.
Ozbiljan sam kada kažem da se ne bih iznenadio da nam ovakav bude trener...
Jos jednom da se zahvalim našem vrlom predsjedniku Mirvicu, na odabiru SD...
Evo i oni tebe selame!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 maj 2022, 08:44

Dizdarević - Sahinovic
Ševelj, Trako, Mujakic,
Djokanovic, Ramic, Buljubašić,
Dal, Suljic, Kapić, Avramovski, Čataković.
Ove momke bi ostavio sve ostalo neka ide.
Ahmetovic, Velkoski, Hebibovic, Dupovac zahvalnice, dresovi i hvala lijepo. Razmislio bi o Oremusu i Lazicu oko ostanka.
Bodul, Cmiljanić, Palić, Kobiljar, Bagarić, Šećerović bolje da nisu ni dolazili, katastrofa. Imaju tu još Pidro i Šabanović al mislim da su oni vec dogovorili transfere i odlaze. Pred klubom veliki izazov, gdje treba dovesti 7-8 kvalitetni igraca u svaku liniju bar po 2 a to nece biti ni malo lahko.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 28 maj 2022, 09:06

Harakiri79 je napisao/la:
28 maj 2022, 00:53
ako ce s njim doci i Dzejla Ramovic onda bujrum
imal iko u ovom Sarajevu a da je dobar sa upravom,igracima,cistacicom,redarom,sta se prica sta je razlog nejebice kod igraca,jesul opet klanovi jel se planski otjerao Vasovski,nemoguce da smo 10 bodova od zone ispadanja a 70 od prvog mjesta i to kad je u tim ulozeno kao nikad
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2022, 09:35

Foux87 je napisao/la:
27 maj 2022, 20:20
SarajevoForza je napisao/la:
27 maj 2022, 20:13
Suljic propusta prvo kolo iduce sezone, svaka cast za sastav dzeno majstore :salut:
Je li fakat postoji ovo pravilo? Ako je istina totalna glupost valjda nova sezona novi početak.
Prenose se suspenzije ,dakle posto je dobio treci preskocit ce prvo kolo.Brisu se ostali kartoni
Pravilo Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH jeste da se akumulirani žuti kartoni ne prenose u narednu sezonu, ali ono što se sigurno prenosi, a što je prilično sigurno i pouzdano, jesu suspenzije.

Haj moze Hebibovic i na lijevo krilo jednu utakmicu za otvaranje nove sezone :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 28 maj 2022, 09:40

slika

12 igrača treba istjerat, 12 halo... Eto koliko se škarta nakupilo.

Bez tjeranja ovih igrača poseri se odmah i na sljedeću sezonu. Totalni remont je potreban ako želimo nešto da uradimo bar u ove 2 sljedeće sezone. Hajde Mirviću uradi nešto pametno i počni tjerat ove manekene.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 28 maj 2022, 09:54

mensur55 je napisao/la:
28 maj 2022, 00:15
Daj Boze da bude bolje, od kako nas je preuzeo Mirvic svaki drugi potez je bio pogrešan, jedino pozitivno wto je donijeo je to da smo se izvadili iz dugova. Očigledno je okružen pogrešnim ljudima od početka. Donijeo je pare, ok ali brate ako kupuješ najveci klub u državi imas i obavezu da taj klub ostane najveci, da podizes ljestvicu ali u sportskom smislu a ne da ti je instagram aktivnost vrhunac promijene u klubu. Nije to tako bas dao je pare nek radi sta hoce, samim tim si preuzeo odgovornost da poštuješ nekoliko hiljada navijača. Pod moranje je uvesti stručne ljude u fudbalskom smislu u klub, koji će napraviti prave poteze, za neke bolne ali ne bolnije od ovog osjećaja kad vidiš ko ti predstavlja klub.
Upravo tako.
I ja sam misljenja da se ovdje nista na bolje nece pokrenuti previse je pogresnih ljudi oko njega.
Ove igrace tesko da ce rastjerat treba velike novce za to dati tako da i ko god dodje za trenera sa ovim antitalentima max moze evropu ganjat do godine uz jos manju publiku jer ovo sto su uradili i ono malo raje sto je dolazilo ogadili su im sve.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 28 maj 2022, 10:25

Hajmo malo o trenerima😁

Realna Opcija:

Bruno Akrapovic
Dusan Bajevic
Blaz Sliskovic
Husref Musemic
Vinko Marinovic
Ivica Barbaric
Marko Maksimovic
Zlatan Nalic
Simo Krunic
Vule Trivunovic
Nermin Basic
Samir Toplak
Igor Angelovski
Goce Sedloski
Simon Rozman
Milenko Acimovic
Bostjan Cesar
Zoran Zekic
Robert Prosinecki
Damir Buric
Krunoslav Jurcic
Hari Vukas
Nikica Milenkovic
Slavisa Stojanovic
Savo Milosevic

Zelja:

Zoran Mamic
Safet Susic
Matjaz Kek
Darko Milanic
Ante Simundza
Slavoljub Muslin
Milovan Rajevac
Goran Djorovic
Miroslav Djukic
Marko Nikolic
Miodrag Bozovic
Vladan Milojevic
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 28 maj 2022, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 maj 2022, 10:30

Brojni igrači napustit će Koševo ovog ljeta, spominje se čak deset do 15 odlazaka, mada je sve još uvijek neizvjesno jer Sarajevo prije svega treba odabrati trenera koji će ga povesti u narednu sezonu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”