Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Zeniiiiićkiiii do kostiiii jaaaraaaane hahahaha
Pa auto HZ im je stalo na cijelu ekipu njihovu i jos se hvalili kako smo duboko pali i jos auto zapale bez da ih je iko smekao poslije i to su slavili,bas bih volio da vidim ta damu njihova da prate buseve HZ i da stanu tako malobrojni al to se nece nikad desitSelamKomsija je napisao/la: ↑29 maj 2022, 23:04Vidim vade se na to da su Manijaci bili naoruzani sa palicama
A lesevi kako je bilo fukarama kad ste vas 30 na njih 5 krenulo na autoputu. Naoruzani ste bili macetama,nozevima, sabljama momci su se uspjeli izvuc i sacuvat sve.
-
- Kontakt:
Vrijeme je da admin ugasi temu stvarno!

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Loše su mi ovo furke, ovo vise nije ni navijacki sukob. Ovo je baš nasilje, uopšte nije bitno, koje navijačke skupine su u pitanju i koje koga prebio, razbio. Mogu shvatiti neke tuče pred utakmicu al zasjede, presretanja, sačekuše to meni nije navijački kodeks. Pozdrav svima i pamet u glavu, kad neko izgubi glavu bit ce kasno.
Nema potrebe da ih branim nudili su vam se 100 puta i na ferku zvali znamo i mi za macete i nozeve pa opet stanemo uvijek,sad fino zovite ih na revans dzaba kreciteDevils021 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 20:18Kome objasnjavas, pa ljudi su slikali momka krvavog i objavili na internet, sa sve facom. Navijacki mentalitet 0.Lazarov je napisao/la: ↑29 maj 2022, 20:11Pa logicno od tebe i takve treba obrisati, sta u navijačkom okrsaju spominjes četalje idr..napravili ste ok ferku odličnu, za pohvalu, otic na Kupres, dobili valjda, uzvratili za poraz, smiri tenzije, vec sutra drugacije moze biti! Sto se Leševa tiče vec duze nesto ne stima tu, valjda ce se dignuti, da se barem malo podigne ionako losa tifo scena! Manijaci,Ultrasi ove god dominacija, od ostalih Alcohol boysi se vratili, Robijaši su tu sve drugo tugablueman-TM87 je napisao/la: ↑29 maj 2022, 18:56Admine obrisi citav forum pizdo jedna smrdljiva. Cetalji dobili po picki pa brisete sramotu.
Da ne pričam o sjekirama i mačetama.
Stadioni će kod nas vječno biti poluprazni. Jasno ko dan.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: PonosniSmogovci, dana/u 30 maj 2022, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Logicno da nije, ali hajdebordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2022, 00:05Loše su mi ovo furke, ovo vise nije ni navijacki sukob. Ovo je baš nasilje, uopšte nije bitno, koje navijačke skupine su u pitanju i koje koga prebio, razbio. Mogu shvatiti neke tuče pred utakmicu al zasjede, presretanja, sačekuše to meni nije navijački kodeks. Pozdrav svima i pamet u glavu, kad neko izgubi glavu bit ce kasno.
Realno to svi rade od poljaka,nijemaca do englezaConvicts1988 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 00:17Logicno da nije, ali hajdebordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2022, 00:05Loše su mi ovo furke, ovo vise nije ni navijacki sukob. Ovo je baš nasilje, uopšte nije bitno, koje navijačke skupine su u pitanju i koje koga prebio, razbio. Mogu shvatiti neke tuče pred utakmicu al zasjede, presretanja, sačekuše to meni nije navijački kodeks. Pozdrav svima i pamet u glavu, kad neko izgubi glavu bit ce kasno.![]()
-
- Kontakt:
Bukvalno je sve ovo navijacki kodeksbordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2022, 00:05Loše su mi ovo furke, ovo vise nije ni navijacki sukob. Ovo je baš nasilje, uopšte nije bitno, koje navijačke skupine su u pitanju i koje koga prebio, razbio. Mogu shvatiti neke tuče pred utakmicu al zasjede, presretanja, sačekuše to meni nije navijački kodeks. Pozdrav svima i pamet u glavu, kad neko izgubi glavu bit ce kasno.
Ma evo ima snimak stoje Lesinari u vecem broju i par Manijaka krece bjeze ko zecevi,jedan na podu Manijaci ga dizu bez da ga udaraju na podu ili da ga mrcvare za svaku pohvalu. Kad je nesto dobro pohvaliti kad je lose kritikovati jer bi Lesevi pregazili lika da je ista situacija bila
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A ne vidiš ovo "Navijacki izvjestaji (PL BIH)?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jel to znaci da se ne smije stavljati HZ i RA sa finala Kupa jer nije PLBIH izdanje
Samo nek neko postavi sliku sa Evropske utakmice a fino pise PLBIH izvjestaji

Samo nek neko postavi sliku sa Evropske utakmice a fino pise PLBIH izvjestaji

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
FK Sarajevo i FK Velež se takmiče u PL BiH. I svaka njihova utakmica ima veze sa PL BiH. Čelik ne.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Za mene nije al svako ima svoje mišljenje. Evo recimo idem na utakmicu privatnim autom, nije bitno gdje i sačekaju nas ljudi razbiju nas, auto, poskidaju nas, za mene to nije nikakva navijačka snaga. Kad su Lech Poznana naše isprašili u Vogošći to mi je navijacki, krenuli jedni na druge ovi pokazali da su mašine, priznaj poraz i poklopiš se.zeljovac21 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 00:31Bukvalno je sve ovo navijacki kodeksbordobijeli je napisao/la: ↑30 maj 2022, 00:05Loše su mi ovo furke, ovo vise nije ni navijacki sukob. Ovo je baš nasilje, uopšte nije bitno, koje navijačke skupine su u pitanju i koje koga prebio, razbio. Mogu shvatiti neke tuče pred utakmicu al zasjede, presretanja, sačekuše to meni nije navijački kodeks. Pozdrav svima i pamet u glavu, kad neko izgubi glavu bit ce kasno.
-
- Kontakt:
Koliko vidim nema ranjenih, izbodenih niti teze povrijedjenih. Cista pobjeda Manijaka. Cini mi se sasvim ok akcija. Neka se celici raja, malo krvi poteklo ali nikakva grozota se nije desila.
-
- Kontakt:
Čoporativni sukobi, cipelarnja, gadjanje bakljama i kamenjem i neartikulisani verbalni zvuci nisu nikakvo čeličenje. Neka idu na borilačke vještine pa u ring.