Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Merhaba
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la Merhaba » 30 maj 2022, 13:37

Normalno da su bili naoruzani. Cinjenica da ih nije pratila murija dovoljno govori o tome koliko su bili naoruzani i koliko su mogli biti. Bjez bjez
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 maj 2022, 13:40

NIsam ga ja ni spomenuo, niti mislim da treba šta reći. Slažem se sve s tobom.

Ali je činjenica da sad tamo neki Dragiša u selu kraj Banjaluke vidi ove slike i ode podmazati kalaš što ga drži u sjenu. Kad su oni Lešinari napadali, normalno isto je (Haso podmazuje kalaš), samo što se oni deklarišu da navijaju za destrukciju države.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 30 maj 2022, 13:47

Zanimljivo kako si upravo ti admine, na mala vrata, ponovo uveo nacionalnu priču u navijački sukob i sad se evo razgovara o tome kako se tuku Bošnjaci i Srbi, a ne navijači :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 30 maj 2022, 13:49

admin je napisao/la:
30 maj 2022, 13:40

Ali je činjenica da sad tamo neki Dragiša u selu kraj Banjaluke vidi ove slike i ode podmazati kalaš što ga drži u sjenu. Kad su oni Lešinari napadali, normalno isto je (Haso podmazuje kalaš), samo što se oni deklarišu da navijaju za destrukciju države.
Ima puno drugih stvari zbog kojih se podmazuje kalaš u sijenu.
Ne kažem da neće i ovo biti povod za nekog.
Nego kontam da savez nema ništa sa ovim. Niti treba ko da se oglašava niti da šta poduzima.

Trebalo bi prvo malo više biti države, pa onda da na dnevni red dođu i huligani.
Jedna Engleska je pokorena, mislim da ne bi bilo pretjerano teško riješiti to i ovdje.
Problem je što BiH ima milion problema, ovo nikog nije briga. Uhapsiće neke od aktera, budu koju noć u buhari i to je to.
Koševo Zapad

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 30 maj 2022, 13:56

Ključni momenat su tekbiri bili, i očevi su im se skenjali od tog prije 30 godina a evo i njihovi nasljednici 😁

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 30 maj 2022, 13:57

Logika admina nam kaze da su ovi iz BL voljeli bih dok im navijace neko nije izmlatio 2022. Ja ne znam sta su im to prije bili razlozi?
Dugo nisam vidio providniju i gluplju relativizaciju i skrivanje iza nacionalne suknje ua svaku stvar. Jos malo pa cemo im se i izvinjavati sto postojimo i sto su nas klali.
Pravda za flash-a!!!

BetonskiMozgovi
Kontakt:

Post Postao/la BetonskiMozgovi » 30 maj 2022, 14:00

admin je napisao/la:

Druže čitam šta pišeš, i evo u zadnjih par postova je bolje da nisi ništa napisao, samo se ukopavaš još više sa tom bezveze tematikom.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 maj 2022, 14:02

admin je napisao/la:
30 maj 2022, 12:56
zagor1987 je napisao/la:
30 maj 2022, 12:45
admin je napisao/la:
30 maj 2022, 12:24
Veliki poen za sve one koji rade na destrukciji Bosne i Hercegovine, posebno istočne susjede koji sa zadovoljstvom mogu preuzeti ulogu ugroženih žrtava. :(
Sad fino kume napisi sta o Vici rusitelju drzave,inace trebamo pustiti da nas svi taslace zaboli me za njihovu ugrozenost dosta je tih debilizama i lazi. Papir u ruke i nek sportsport pise o Vici upss pa jel smijete barem losu rijec napisati?
Vico ako ruši državu, sad trlja ruke jer može reći da se sa ludacima iz Sarajeva ne može živjeti i da su iz čista mira napali navijače Borca na nacionalnoj osnovi (znam ja slučajno da nije na nacionalnoj, zna i on vjerovatno, ali ne zna 99% ljudi koji ne razumiju navijačku subkulturu i koji će samo vidjeti slike razbijenih glava, pa glasati za onog ko je obećao da će ih štititi). Tu kartu kume nisam ja dao Vici u ruku i nemam ja ništa s tim.
Ajde barem imaju razlog da kukaju,svakako isto pricaju bez da ih napadnes. Nisam bukvalno na tebe mislio nego na portal jer cute ko zaliveni. Jedino ko je ugrozen smo mi al ne vidim da bilo ko sta pise,naravno ** pise i o lakrdijama sudijskim i o Vici golubu. Koga boli taki sta neki Dragisa misli,on ce to mislit i da mu svaki dan donosis med i mlijeko

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 30 maj 2022, 14:04

majke mi ja sam mislio da trebaš biti iole intelegentan da bi administrator na ovom forumu ali očigledno to nije kriterij jer lik/admin hladno ovdje povezuje čisto navijački okršaj sa nacinalnom mržnjom. Onda kao šlag na tortu spominje nekakve kalaše ,ratove ,sijena sve zbog obične navijačke tuče....

Summa summarum postoji velika šansa da zarati zbog onoga što su Manijaci uradili na Kupresu.....

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 maj 2022, 14:08

admin je napisao/la:
Veliki poen za sve one koji rade na destrukciji Bosne i Hercegovine, posebno istočne susjede koji sa zadovoljstvom mogu preuzeti ulogu ugroženih žrtava. :(
Jaro, nidje veze prica sa jucerašnjim dešavanjima.
Dušmani države ioako vec decenijama guslaju pricu o ugroženom sprstvu/hrvatstvu, tako da im ne treba neka navijačka tuča kao povod.

Jednostavno lešine dobije po ušima od manijaka u jednoj navijačkoj marisani, dosta su bjezali od njih... kad dodju na grbavicu sakriju se iza sarajevske policije i podjebavaju...e sad su ih ovi nafatali i odrali od batina, na visoravni kupresa gdje nema murije.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 maj 2022, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 30 maj 2022, 14:09

admin je napisao/la:

budale su oni sto podmazuju kad vide ove sukobe navijaca.To treba drzat podmazano od 95 svaki dan provjeravat da li je spreman :ljepota:
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 30 maj 2022, 14:09

"Novinari" nisu nijedan kritički tekst napisali o dodikovom govedu, sudijskim krađama, režiranim utakmicama i sl.
Ti bi admine vjerovatno da se ravnogorski podmladak na kolače odvede da nam se Dragiša iz Rekavica Donjih ne usplahiri?
YNWA

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 maj 2022, 14:10

Dokle ovo vodi da se zabranuje i sazaljeva neka navijacka skupina jer su dobili batine ovo vidim prvi put u zivotu. Vazno je sta misli Dragisa neki koji nije u navijackom svijetu hahah pa ovo nisu istine evo 4 puta citam. Nego nisi ovako poslije Oboraka pisao il kad su nasi stali na bus leseva itd takodje i Vedrana ubise pa kao da se nista nije desilo. Cuti bosnjo dok te ka.raju,nemoj reci svoj stav jer ce se Dragisa uvrijediti,do tada ce tr Vicko ka rati,do tada ce visit slike Mladica i Karadzica itd nema gore sorte od nase. Vico ka.ra,namjesta,sude penale za nista,zute al to ne smeta adminu mi nismo ugrozeni al mozda jest Dragisa

DandaNosic
Kontakt:

Post Postao/la DandaNosic » 30 maj 2022, 14:11

ULTRAS NO POLITICA :bih:

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 30 maj 2022, 14:13

Kako vas Admin ofirno navlači u smjeru da izbriše zadnjih 4-5 stranica jer mu je propala ona priča o "opravdanom" brisanju postova zbog "promovisanja nasilja" od jučer, a vi se upecali ko zadnji levati . . .

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 30 maj 2022, 14:14

let3 je napisao/la:
30 maj 2022, 14:08
admin je napisao/la:
Dušmani države ioako vec decenijama guslaju pricu o ugroženom sprstvu/hrvatstvu, tako da im ne treba neka navijačka tuča kao povod.

Jednostavno lešine dobije po ušima od manijaka u jednoj navijačkoj marisani, dosta su bjezali od njih... kad dodju na grbavicu sakriju se iza sarajevske policije i podjebavaju...e sad su ih ovi nafatali i odrali od batina, na visoravni kupresa gdje nema murije.
Ma hajde molim vas,pa ovdje su pricali da su cudo nebesko,sila a imali jednu tucu u zivotu i to u Oborcima i sa HZ mislim bus na auto

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 30 maj 2022, 14:19

Paraglajder je napisao/la:
30 maj 2022, 14:09
"Novinari" nisu nijedan kritički tekst napisali o dodikovom govedu, sudijskim krađama, režiranim utakmicama i sl.
Ti bi admine vjerovatno da se ravnogorski podmladak na kolače odvede da nam se Dragiša iz Rekavica Donjih ne usplahiri?
imaš puno tih tekstova kakve priželjkuješ na Faktoru i u Stavu, odmah nakon članka o 101 razlogu da glasaš za Bakira. Pa nek svako sebi bira medij i životnu filozofiju po svojoj mjeri.

Brisaću stvari koje su protuzakonite, prvenstveno radi sebe, a za ostalo mi je poprilično svejedno. Ne moram nikog navlačiti niti se ikom pravdati.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 maj 2022, 14:21

admin je napisao/la:

pitanje je koliko nacionalne mrznje podstice to sto novinari sute i sto ovaj portal kao najčitaniji sportski portal u drzavi nista nije pisao u slucajevima zakidanja protivnika prije utakmice sa borcem, tendecionog sudjenja za borac , namještanja utakmica, delegiranje sudija koji prave lakrdiju od lige, placanje kriminalnih savjetnika predsjednika saveza, davanje tendera za obnovu terena tvrtkama koje nemaju tehnoloških kapaciteta, postavljanje nespsobnog bugara za selektora, pozivanje deset igraca borca u omladinske kategorije

prije ce se zbog ovih stvari zaratiti a ne zbog jedne tuce jer normalnom anti muji i nemanji je pun kufer ovog cirkusa u zadnje dvije godine i koji ide i dalje jer novinari ne zele da se zamjere predsjedniku saveza zbog nekih licnih koristi i gdje na najčitaniji portal suti na sve ove stvari iz prethodnog pasusa . Pokazite zbog cega ste postali najčitaniji i odbranite svoju novinarsku cast i profesiju a nemojte biti jos jedan placeni medij kao velika vecina u našoj državi

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 maj 2022, 14:21

zagor1987 je napisao/la:
30 maj 2022, 14:14
let3 je napisao/la:
30 maj 2022, 14:08
admin je napisao/la:

Ma hajde molim vas,pa ovdje su pricali da su cudo nebesko,sila a imali jednu tucu u zivotu i to u Oborcima i sa HZ mislim bus na auto
Banjalucke sisice mogu krenuti u marisanu samo kad ih ima bar duplo vise.
Pa pobjegli bi i ovaj put sigurno, svaki put je bila bježanija, ali nisu mogli jer su im manijaci napravili pravu sacekusu gdje nema bjezanja, vec pod noge.
I sad je prica Nemojte talasati, nedo Bog naljutice se dušman ove države... ko biva, inace da nema ovih tuca - oni ne bi se sanjali o odcjepljenju :crazy: daj ba.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 maj 2022, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 30 maj 2022, 14:21

admin je napisao/la:
30 maj 2022, 14:19
Paraglajder je napisao/la:
30 maj 2022, 14:09
imaš puno tih tekstova kakve priželjkuješ na Faktoru i u Stavu, odmah nakon članka o 101 razlogu da glasaš za Bakira. Pa nek svako sebi bira medij i životnu filozofiju po svojoj mjeri.

Brisaću stvari koje su protuzakonite, prvenstveno radi sebe, a za ostalo mi je poprilično svejedno. Ne moram nikog navlačiti niti se ikom pravdati.
A vala pravo da ti kazem, i jesi za Vicinog platnog spiska

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Hrammm1921, jurisicduska, rishovski, svrakino1921, tutankamon1905 i 38 gostiju.