Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
pogledaj ti mungosa kako izjednacava Dragisu i Hasu sa podmazivanjem kalasa
suti admine ne brukaj se i idi trazi s kim je Grilis partijao i daj koju sliku Wande kako je oskudno odjevena
suti admine ne brukaj se i idi trazi s kim je Grilis partijao i daj koju sliku Wande kako je oskudno odjevena
Ma koga boli sta admin poteze pricu o nacionalizmu valja sti kazes zataskat,a mi ovdje pisemo o navijackom sukobu,koga boli uvo jel juce Jovan,Mirko,Tomas,Mehmed dobio po zubima. Sad ih nema da se jave a pisali su o Oborcima i Jablanici kao cudo nevidjeno. Nisu oni kao HZ da prate cijelu ekipu sa jednim autom i da stanu na cijelu ekipu to su damu lesevi moji nema veze sto su popusili al su trazili belaj a jedva ga od leseva dobili jer su bili isprepadani Lesevi kontali neka sacekusa pa nisu smjeli odma da stanu,al eto stali su jednom u svom postojanju i demolirani su sa sve oruzijem plus ih vise bilolet3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:21Banjalucke sisice mogu krenuti u marisanu samo kad ih ima bar duplo vise.zagor1987 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:14Ma hajde molim vas,pa ovdje su pricali da su cudo nebesko,sila a imali jednu tucu u zivotu i to u Oborcima i sa HZ mislim bus na autolet3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:08
Jaro, nidje veze prica sa jucerašnjim dešavanjima.
Dušmani države ioako vec decenijama guslaju pricu o ugroženom sprstvu/hrvatstvu, tako da im ne treba neka navijačka tuča kao povod.
Jednostavno lešine dobije po ušima od manijaka u jednoj navijačkoj marisani, dosta su bjezali od njih... kad dodju na grbavicu sakriju se iza sarajevske policije i podjebavaju...e sad su ih ovi nafatali i odrali od batina, na visoravni kupresa gdje nema murije.
Pa pobjegli bi i ovaj put sigurno, svaki put je bila bježanija, ali nisu mogli jer su im manijaci napravili pravu sacekusu gdje nema bjezanja, vec pod noge.
I sad je prica Nemojte talasati, nedo Bog naljutice se dušman ove države... ko biva, inace da nema ovih tuca - oni ne bi se sanjali o odcjepljenjudaj ba.
Doslo je vrijeme da im Vicu oderemo a savez srusimo. Izjednacavat ce vazda Mungos zato nam i za zastave kazne pucaju dok cijela tribina im obucena u slovo Z i nikom nistaBegovicRamiz je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:28pogledaj ti mungosa kako izjednacava Dragisu i Hasu sa podmazivanjem kalasa
Al na opravdanu konstataciju da objave nekad na sportskom portalu tekst o lopovluku predsjednika Saveza, sudijskim krađama brat kaže takve tekstove imate na faktoru, i mutavca Bakira spominje 

-
- Kontakt:
Evo ja kazem, dabogda se sutra opet desilo ovo lesinarima i da 7 puta budu vece posljedice
Troprstaci, Fanatici Sratka, Prorusi nisu ni zasluzili nista drugo.

-
- Kontakt:
Mijesas jare i pare i guras politiku tamo gdje joj nije mjesto..admin je napisao/la: ↑30 maj 2022, 13:40NIsam ga ja ni spomenuo, niti mislim da treba šta reći. Slažem se sve s tobom.
Ali je činjenica da sad tamo neki Dragiša u selu kraj Banjaluke vidi ove slike i ode podmazati kalaš što ga drži u sjenu. Kad su oni Lešinari napadali, normalno isto je (Haso podmazuje kalaš), samo što se oni deklarišu da navijaju za destrukciju države.
I koga boli q za Dragisu iz sela kraj Banja Luke.. Taj Dragisa o tebi ima misljenje koje nista nece promijeniti i to se misljenje nije mijenjalo od kako je umro Tito..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ili o devet igraca borca u U21 reprezentaciji.. Ko da su la masija

Pročepit će negdje.
na sportskom portalu vise tekstova o wandinim sisama nego o sadasnjim malverzacijama u domaćem fudbaluMojaMalenkost je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:40Ili o devet igraca borca u U21 reprezentaciji.. Ko da su la masija![]()
logično sto bi rekao combe

Za sve je to bakir kriv, sto dragisa ima kalasRobust je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:42na sportskom portalu vise tekstova o wandinim sisama nego o sadasnjim malverzacijama u domaćem fudbaluMojaMalenkost je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:40Ili o devet igraca borca u U21 reprezentaciji.. Ko da su la masija![]()
logično sto bi rekao combe![]()
![]()
Kakva ba navijacka svijest. Ovi koji vide to tako su inteligentniji, pametniji, patriote - za razliku od drugih koji misle da živimo u Holivudu i da je u pitanju samo navijacka tuca nekih huligana, a da je sve ostalo potaman u državi. Jel vi vidite šta se dešava u državi i koliko je dušmanluka oko nas ? Naravno da bi mi bilo drago da i hordaši nalupaju te srpske nacionaliste ili veležovci one hercegovačke hrvatske nacionaliiste, nema to veze sa grupom.Steelman je napisao/la: ↑30 maj 2022, 12:17
Inace slazem se da ko slavi ovo, posebno iz drugih grupa, kao pobjedu Bosnjaka nad Srbima nije bas pri navijackoj svijesti. Ovo je dobra pobjeda Manijaka nad Lesinarima, revans za Oborke i treba im odati priznanje, ali mi je cudno kad vidim da im cestita sa epitetima neki pojedinac iz Hz kao gradski rival ili bilo ko drugi kao da su oni odradili akciju.
Sa potpisom u Dejtonu rat je stao samo sa puskama, topovima, minobacacima i sl...ali je nastavljen svim drugim sredstvima - politikom, opstrukcijiom, ucjenama, propagandom, medijima, lobiranjem po svijetu , pa i navijacima na kraju.
Nemojte da se pravimo naivni i budale

-
- Kontakt:
Dodik svaki dan govori da BiH nije država, Milanović vrijeđa na svakom koraku npr. govori kako smo mi prljavi i da nemamo sapuna a ovdje se sikiraju kako će oni nešto protumačiti 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

o wandi nari imamo 15 stranica kad se ukljuci pretraga na portalu a za vijesti i kolumne u vezi svih desavanja u nogometnom savezu u prethodne dvije godine dobijemo svaki mjesec dva po neku vijest protokolarnog tipa

gdje se nigdje ne spominji svi cirkusi otkad je ova garnitura dosla na čelo saveza toliko tema za istrazivacko novinarstvo najcitanijeg sportskog portala u državi jok dobijemo tekstova i tekstova o wandinim sisama

ev mozete da vam pomognem malo sa temamo o NS BiH poceti sa najlaksom temom
1. Sta je sa ugovorom saveza i Adidasa zasto nase selekcije koriste garniture dresova stare po nekoliko ciklusa
et pocnite od toga pa ce vas ljudi shvatati da ste poceli vracati davno izgubljeni ugled zbog kojeg ste postali najčitaniji sportski portal
Admin je skrekuo svjesno temu na dragisu, kako bi umanjio herojski cin Manijaka. Drzava BOSNA
Kakva Wanda, Diletta zakon

A ako manijaci nalupaju lešinare, nemojte slucajno o tome talasati po forumu, naljutice se dušmani ove države nedo Bog i eto belaja

Nevezano za ovaj sukob Manijaka i Lešinara nesto mi je drago sto je probosanska strana konacno dobila navijacku skupinu koja je ekstremna desnica ili koja se kreće u tom pravcu. Falilo mi je tih detalja u probosanskim skupinama tipa žuta majica Hamze na tribini, Mahmuljin, nema varta zastava, Armija BiH..ljiljani..obilježavanje datuma i godisnjica vaznijh dogadjaja itd na sto manijaci posebno obracaju paznju od počevši godinu dvije unazad i drze taj volan namotan skroz desno do kraja 
Jedina zamjerka sto su prepjevali patriotsku pjesmu sto pjevaju HZ, Sta se ono tamo čuje ko to tamo pjesmu pjeva...u vulgarnu gdje se u izvornoj pjesmi spominju branioci Sarajeva a oni prepjevali puse..kur..navijaci Sarajeva.. patriotske pjesme se ne skrnave..

Jedina zamjerka sto su prepjevali patriotsku pjesmu sto pjevaju HZ, Sta se ono tamo čuje ko to tamo pjesmu pjeva...u vulgarnu gdje se u izvornoj pjesmi spominju branioci Sarajeva a oni prepjevali puse..kur..navijaci Sarajeva.. patriotske pjesme se ne skrnave..
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 30 maj 2022, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pojedini novinari su direktna spona klubova i sudija kako bi povezali neki klub sa sudijom, sad vam je jasnije zasto se ne pise o kriminalu i sudjenju na terenima
- Paraglajder
- Kontakt:
Ako ćemo u krajnost, bljuvotina od Faktora je za ss.ba The New York Times lično.admin je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:19imaš puno tih tekstova kakve priželjkuješ na Faktoru i u Stavu, odmah nakon članka o 101 razlogu da glasaš za Bakira. Pa nek svako sebi bira medij i životnu filozofiju po svojoj mjeri.Paraglajder je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:09"Novinari" nisu nijedan kritički tekst napisali o dodikovom govedu, sudijskim krađama, režiranim utakmicama i sl.
Ti bi admine vjerovatno da se ravnogorski podmladak na kolače odvede da nam se Dragiša iz Rekavica Donjih ne usplahiri?
Brisaću stvari koje su protuzakonite, prvenstveno radi sebe, a za ostalo mi je poprilično svejedno. Ne moram nikog navlačiti niti se ikom pravdati.

EDIT: I vidim baš si mi u maniru riste đoge obrisao dio posta o tvom vlasniku, ili čak tebi, i vezi sa sada vicinim a nekad amarovim kovertama. Samo otkrivate svoje pravo lice. Vozdra nezavisni.

YNWA
Kakva ba ekstremna desnica, ne miješajte kruške i jabuke. Nema to veze s tim, a bilo kakvo skretanje u bilo kom pravcu samo bi dodatno osiromašilo grupu. Većina trenutnih dešavanja je u stvari posljedica nekog našeg inata i patriotizma, obzirom da su udari na državu veći nego ikad.avenija je napisao/la: ↑30 maj 2022, 15:07Nevezano za ovaj sukob Manijaka i Lešinara nesto mi je drago sto je probosanska strana konacno dobila navijacku skupinu koja je ekstremna desnica ili koja se kreće u tom pravcu. Falilo mi je tih detalja u probosanskim skupinama tipa žuta majica Hamze na tribini, Mahmuljin, nema varta zastava, Armija BiH..ljiljani..obilježavanje datuma i godisnjica vaznijh dogadjaja itd na sto manijaci posebno obracaju paznju od počevši godinu dvije unazad i drze taj volan namotan skroz desno do kraja
No kako Željo je iznad svega, država za sebe i to je ono što raju okuplja i drži. Sve ostalo ne ide u isti koš sa nama niti nas zanima.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
jos malo pa cemo doci do teme kako su uz Manijake rame uz rame na kupresu stajali talibani sa kalasnjikovima.. daj ba jarane sve dobro znamo koliko su leševi izbjegavali sukob kao revanš obračun za oborke.. svi dobro znamo da ih TM vreba već duže vrijeme.. sačekali dočekali sad smo 1-1 i do nekog novog viđenja aBd.. mada cak mislim da je ova pobjeda Manijaka mnogo veća nego ona u oborcima jer je palo dosta više obiljezja a o bubnju da ne pricamo.. u oborcima je bilo hapsenih sa obje strane kao i povrijeđenih.. ovo jučer je bilo 3:0 za TM u odnosu na oborke i "pobjedu" leševa..
sve te druge priče nacionalizam rat kalašnjikovi kurte murte objesite mačku o rep i ne skrećite temu sa više nego mangupski i uspješne odrađene akcije.
još jednom lp i do sl viđenja
NIJE DOSTA DRUŽE !

sve te druge priče nacionalizam rat kalašnjikovi kurte murte objesite mačku o rep i ne skrećite temu sa više nego mangupski i uspješne odrađene akcije.
još jednom lp i do sl viđenja
NIJE DOSTA DRUŽE !

Zadnja izmjena: manijacikonjic87, dana/u 30 maj 2022, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
80-120 3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.