Ti se deklarises da zelis biti pijun politike na tribini, sigurno da ima i onih koji ne prihvataju da budu dio tog politickog mitinga i folklora na sceni iako uzima to maha sve vise. I prije mene su na to neki reagovali i drago mi je da ima navijaca koji ne pristaju na taj narativ. Pravi navijac nece slaviti pobjedu svog rivala zbog kao nekog viseg interesa. Moze se dati respekt po zasluzi, ali nesto vise od tog nema veze sa navijackim razmisljanjem. Ne zelim da slucajno shvatis da te zelim uvrijediti, ali to sto vezes tribinu za politicke interese nije bas pitanje inteligencije kako navodis. Duboka je tema o kojoj ne zelim previse raspravljati, jer na kraju svako ima svoj um i izbor da razluci kako treba ili ne treba.let3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:47Kakva ba navijacka svijest. Ovi koji vide to tako su inteligentniji, pametniji, patriote - za razliku od drugih koji misle da živimo u Holivudu i da je u pitanju samo navijacka tuca nekih huligana, a da je sve ostalo potaman u državi. Jel vi vidite šta se dešava u državi i koliko je dušmanluka oko nas ? Naravno da bi mi bilo drago da i hordaši nalupaju te srpske nacionaliste ili veležovci one hercegovačke hrvatske nacionaliiste, nema to veze sa grupom.Steelman je napisao/la: ↑30 maj 2022, 12:17
Inace slazem se da ko slavi ovo, posebno iz drugih grupa, kao pobjedu Bosnjaka nad Srbima nije bas pri navijackoj svijesti. Ovo je dobra pobjeda Manijaka nad Lesinarima, revans za Oborke i treba im odati priznanje, ali mi je cudno kad vidim da im cestita sa epitetima neki pojedinac iz Hz kao gradski rival ili bilo ko drugi kao da su oni odradili akciju.
Sa potpisom u Dejtonu rat je stao samo sa puskama, topovima, minobacacima i sl...ali je nastavljen svim drugim sredstvima - politikom, opstrukcijiom, ucjenama, propagandom, medijima, lobiranjem po svijetu , pa i navijacima na kraju.
Nemojte da se pravimo naivni i budale![]()
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- manijacikonjic87
- Kontakt:
100% brate.. kakav ba rat nacionalizam i te gluposti.. nek se lozi ko hoce na to.. zakucani u svakom navijackom smislu i kraj price.
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Naravno da postoji nacionalna netrpeljivost ali tuca iskljucivo navijacke prirode i sa jedne i sa druge strane. Ko ovo gleda kao pobjedu nekih bosnjaka itd. ima problem u glavi.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:15100% brate.. kakav ba rat nacionalizam i te gluposti.. nek se lozi ko hoce na to.. zakucani u svakom navijackom smislu i kraj price.
Ako cemo o politici...
Svi navijaci imaju svoji aferima, ali nijedan klub nije ni blizu borcu...koji je postao obicna politicka igracka i alat u rukama zna se koga
Sto se tice njegovih navijaca (cast simpatizerima koji ih ima normalnih sigurno) oni su samo obicna agentura u najdubljem smislu te rijeci i politcki placenici...
Kad se posmatraju sa neutralne strane lako ce se vidjeti da su im prioriteti pod:
1.Mrznja prema BiH
2.Promovisanje srpstva i RS kao nezavisne drzave
3.Velicanje ratnih zlocinaca
4.Nacionalne provokacije pocevsi od toga da je najnormalnija stvar da ti na fudbalskoj utakmici puste Mars na drinu pa do uzvika NZS
5.
6.
7.Borac
Vise ih ustvari navija za beogradske blizance dok im je borac onako furka vikendom..
Al eto ko bajagi manijaci tu nesto nacioalno se.ru kontra nakog kodeksa
Svi navijaci imaju svoji aferima, ali nijedan klub nije ni blizu borcu...koji je postao obicna politicka igracka i alat u rukama zna se koga
Sto se tice njegovih navijaca (cast simpatizerima koji ih ima normalnih sigurno) oni su samo obicna agentura u najdubljem smislu te rijeci i politcki placenici...
Kad se posmatraju sa neutralne strane lako ce se vidjeti da su im prioriteti pod:
1.Mrznja prema BiH
2.Promovisanje srpstva i RS kao nezavisne drzave
3.Velicanje ratnih zlocinaca
4.Nacionalne provokacije pocevsi od toga da je najnormalnija stvar da ti na fudbalskoj utakmici puste Mars na drinu pa do uzvika NZS
5.
6.
7.Borac
Vise ih ustvari navija za beogradske blizance dok im je borac onako furka vikendom..
Al eto ko bajagi manijaci tu nesto nacioalno se.ru kontra nakog kodeksa
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ima li kakvih klipova, novih fotografija, hajmo narode..
Red Army
Sezona 2021/22
Sezona 2021/22
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Na stranu sve, ovaj nivo organizacije kakvu imaju TM je nešto skroz novo u BiH.
Ne seri majke ti.Ti ko da zivis u Kambodzi.Steelman je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:14Ti se deklarises da zelis biti pijun politike na tribini, sigurno da ima i onih koji ne prihvataju da budu dio tog politickog mitinga i folklora na sceni iako uzima to maha sve vise. I prije mene su na to neki reagovali i drago mi je da ima navijaca koji ne pristaju na taj narativ. Pravi navijac nece slaviti pobjedu svog rivala zbog kao nekog viseg interesa. Moze se dati respekt po zasluzi, ali nesto vise od tog nema veze sa navijackim razmisljanjem. Ne zelim da slucajno shvatis da te zelim uvrijediti, ali to sto vezes tribinu za politicke interese nije bas pitanje inteligencije kako navodis. Duboka je tema o kojoj ne zelim previse raspravljati, jer na kraju svako ima svoj um i izbor da razluci kako treba ili ne treba.let3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:47Kakva ba navijacka svijest. Ovi koji vide to tako su inteligentniji, pametniji, patriote - za razliku od drugih koji misle da živimo u Holivudu i da je u pitanju samo navijacka tuca nekih huligana, a da je sve ostalo potaman u državi. Jel vi vidite šta se dešava u državi i koliko je dušmanluka oko nas ? Naravno da bi mi bilo drago da i hordaši nalupaju te srpske nacionaliste ili veležovci one hercegovačke hrvatske nacionaliiste, nema to veze sa grupom.Steelman je napisao/la: ↑30 maj 2022, 12:17
Inace slazem se da ko slavi ovo, posebno iz drugih grupa, kao pobjedu Bosnjaka nad Srbima nije bas pri navijackoj svijesti. Ovo je dobra pobjeda Manijaka nad Lesinarima, revans za Oborke i treba im odati priznanje, ali mi je cudno kad vidim da im cestita sa epitetima neki pojedinac iz Hz kao gradski rival ili bilo ko drugi kao da su oni odradili akciju.
Sa potpisom u Dejtonu rat je stao samo sa puskama, topovima, minobacacima i sl...ali je nastavljen svim drugim sredstvima - politikom, opstrukcijiom, ucjenama, propagandom, medijima, lobiranjem po svijetu , pa i navijacima na kraju.
Admine ti si zallutao ovdje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dabogda Bakir pobijedio, zbog dušmana poput tebe koji kada krenu spavati vide njegov lik.
Ne mogu da vjerujem da tzv. admin ubacuje svoje političke komentare na sportskom portalu, sportske teme, navijačke podteme. Lično ću se redakciji žaliti na tebe. Mahsuz selam
Ne mogu da vjerujem da tzv. admin ubacuje svoje političke komentare na sportskom portalu, sportske teme, navijačke podteme. Lično ću se redakciji žaliti na tebe. Mahsuz selam
Vlasniku se ne postavljaju uslovi.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
Mene je na funkciju imenovao vlasnik i ja sam samo njemu odgovoran.
- ElCartel11
- Kontakt:
Klasična spika Bosnje koji se je prodao za pare.macak_ je napisao/la: ↑30 maj 2022, 13:57Logika admina nam kaze da su ovi iz BL voljeli bih dok im navijace neko nije izmlatio 2022. Ja ne znam sta su im to prije bili razlozi?
Dugo nisam vidio providniju i gluplju relativizaciju i skrivanje iza nacionalne suknje ua svaku stvar. Jos malo pa cemo im se i izvinjavati sto postojimo i sto su nas klali.
Boli admina kur.ac i za Manijake i za Lesinare, on se boji da nece Srbi ulaziti na ovaj portal (gdje je rekao da zato pisu dosta o CZV, Partizanu, srpskim repkama itd). A i Mozzart je tu njihov glavni sponzor.
Zato im admin liže dupe i boji se da ce ostati bez tih para.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Znam ja dobro gdje zivim. Samo sto se ne primam tek tako na ono sto mi se servira. Nazalost, takvih je manjina. Imam svoj stav, a posebno kad je navijanje u pitanju. Pitanje navijaca je i pitanje navijacke edukacije. Kao sto rekoh, ipak svako ima svoj um i izbor da prihvata onako kako misli da treba. Samo opusteno, ne uzbudjuj se.mma_hz je napisao/la: ↑30 maj 2022, 18:00Ne seri majke ti.Ti ko da zivis u Kambodzi.Steelman je napisao/la: ↑30 maj 2022, 16:14Ti se deklarises da zelis biti pijun politike na tribini, sigurno da ima i onih koji ne prihvataju da budu dio tog politickog mitinga i folklora na sceni iako uzima to maha sve vise. I prije mene su na to neki reagovali i drago mi je da ima navijaca koji ne pristaju na taj narativ. Pravi navijac nece slaviti pobjedu svog rivala zbog kao nekog viseg interesa. Moze se dati respekt po zasluzi, ali nesto vise od tog nema veze sa navijackim razmisljanjem. Ne zelim da slucajno shvatis da te zelim uvrijediti, ali to sto vezes tribinu za politicke interese nije bas pitanje inteligencije kako navodis. Duboka je tema o kojoj ne zelim previse raspravljati, jer na kraju svako ima svoj um i izbor da razluci kako treba ili ne treba.let3 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 14:47
Kakva ba navijacka svijest. Ovi koji vide to tako su inteligentniji, pametniji, patriote - za razliku od drugih koji misle da živimo u Holivudu i da je u pitanju samo navijacka tuca nekih huligana, a da je sve ostalo potaman u državi. Jel vi vidite šta se dešava u državi i koliko je dušmanluka oko nas ? Naravno da bi mi bilo drago da i hordaši nalupaju te srpske nacionaliste ili veležovci one hercegovačke hrvatske nacionaliiste, nema to veze sa grupom.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Gdje je i šta radi Fighter1926
-
- Kontakt:
Najjaci su mi oni sto pisu da je ono jucer bila bruka i sramota da su stoka i jedni i drugi a ljudi po Evropi se masovno udaraju samo vidite sta je bilo u Tirani ljudi grad prevrnuli 

HZČ!
- Bersaga
- Kontakt:
Manijaci potvrdili da su broj 1. Organizacija na visokom nivou, ima fin broj mlađe raje, tu su starije glave koje ih usmjeravaju i to daje jedan odličan spoj.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Jesu li lešinare napali manijaci ili mudzahedini, ili oboje isti dan, čujem neke povike tekbir allahu akbar, ajmo mudzahedini pa da vidim jel to to, nisu manijaci nacionalisti sumnjam da bi oni tako hehe
Šteta što Željo nije izašao u evropu da se pokažu na gostovanju nekoj stranoj ekipi
HZČ!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh još 25.06. jedna ovakva akcija, ali da se udružimo svi, valjalo bi.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Loše čuješ, sumnjam da neko izgovara "akbar". Loše te informišu Kurir i Informer.cattivemaniere je napisao/la: ↑30 maj 2022, 20:02Jesu li lešinare napali manijaci ili mudzahedini, ili oboje isti dan, čujem neke povike tekbir allahu akbar, ajmo mudzahedini pa da vidim jel to to, nisu manijaci nacionalisti sumnjam da bi oni tako hehe
I da vidjeli smo slike sa bedževima tzv vrs, tako da nije baš da su udarili samo na jadne navijače.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 30 maj 2022, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.