Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Nije po kodeksu. Ne smije se vikati "hajmooo Mudžahedini"
Sa ovim su se zaje**** jer ce ispast ko teroristicka organizacija a ne navijacka
HZČ!
-
- Kontakt:
Stanovnici Kupreškog polja se žale da tokom noći i dalje odzvanjaju tekbiri ! Foto/Video/Šok 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Da je još jedan tekbir bio zauzeli bi PC.
Sad sam siguran da pola tih ljudi nije aktivno na jugu. 

-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma sta fali neka kmeče lijepo ih je vidjeti kako se boje tekbira jos uvijek

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Who's next?
Nešto tipujem na radioaktivne 'uligane što napadaju futsalere
Nešto tipujem na radioaktivne 'uligane što napadaju futsalere

Ovaj napad zastrasivanja tekbirom uvijek prodje 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
To stoji sa te strane,gledao sam nedavno neki Ukrajinac tamo u ratu rafala po Rusima i tekbira pita ga onaj drugi sto snima zasto to radis ne razumijem,kaze ovaj cuo sam da se boje toga i nastaviElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:49Ma sta fali neka kmeče lijepo ih je vidjeti kako se boje tekbira jos uvijek![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
I u ratu su i nemuslimani u Armiji BiH redovno tekbirali na linijamamiky_hz je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:54To stoji sa te strane,gledao sam nedavno neki Ukrajinac tamo u ratu rafala po Rusima i tekbira pita ga onaj drugi sto snima zasto to radis ne razumijem,kaze ovaj cuo sam da se boje toga i nastaviElCartel11 je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:49Ma sta fali neka kmeče lijepo ih je vidjeti kako se boje tekbira jos uvijek![]()
![]()

Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ne razumijem kakav je to mentalni sklop da neko ode 150 kilometara da napravi ceku. Razumijem kad se desi belaj na dan utakmice ili na utakmici gdje vecina pijana ili drogirana. Valjda nisam huligan i ne mogu to shvatiti. Ali imati toliko viska vremena i viska para da se predju toliki kilometri a da nema veze to sa svojim klubom za mene to nema smisla i previse je ekstremno. Kad neko tako pogine nemojte kukati i govoriti da je volio klubJugJugJug je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:14Znaju oni kako su prosli a kako su mogli da prodju. Pogotovo ,braca' koji su na zemlji ostali. Oni su nasim momcima na Oborcima cigle od glavu razbijali koji su lezali. Dobro su i skupili muda i malo da stanu kako su zadnjoh puta bjezali za BL. Samo slabo vidim i cujem da neko mimo TM pravi ceke i akcija? Sta je sa ostalim grupama. Dole malo u Mostaru i to je to. Sto to neko ne ode 150 kilometara od svog grada i ne pokusa sta? Sve se svelo sta ce TM da uradi i kome. Bar zadnjih 5 godina. Ma da je i prije 10-15 bilo upadanja u Mostar i u Tuzlu. Duga tradicija...
Cim nije 100 na 20 ili ba zene bjeze od mudzahida ko picke.Na vozuci je bila ferka pa se lojavi ispalise.Vico hebemo ti sve mrtvo u supak...od besike do groba. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ponovicu prvi post s teme. Ako nije moguce da nastavimo u ovom tonu, moracemo ugasiti temu.dejavu je napisao/la: ↑05 avg 2019, 19:08Primjetio sam da na forumu nema slicnih tema, pa sam nakon dogovora sa adminom odlucio otvoriti 'Navijacki izvjestaji i diskusije PL BiH'
Slike, video izvjestaji, i ZDRAVE rasprave bez prepucavanja je ono sto ce dobro doci na ovu temu.
Liga nikad bolja, sve ijedan veci grad ucestvuje. Stadioni skoro pa svako kolo vecinom dobro popunjeni, potencijala nikad vise..uz to i najzanimljivija liga u regionu. Upravo i svrha ove teme jeste da sav taj potencijal (bar sto se tice tifo scene )u vidu izvjestaja skupimo na jednom mjestu.
Da ne bi kojim slucajem i ovu temu pretvorili u prepucavanja, zabranjeno postavljati klipove i slike nereda, tuca itd, iz prostog razloga jer ovo i nije toliko 'tifo forum' ..a i admin ne odobrava![]()
Bez vrijedjanja i psovanja! Price tipa 'moj stari je jaci od tvog starog' i djecije rasprave nisu dobro dosle.
Za pocetak postavit cu slike Manijaka iz prva 3 kola, vec sam se cuo sa par forumasa pa bi slicne izvjestaje trebali dobiti i od ostalih grupa.
1. Kolo
FK Zeljeznicar - FK Borac
Posjeta: 6000
Gostujuci: cca 150
Manijaci
Video
2. Kolo
FK Mladost - FK Zeljeznicar
Posjeta: 1500
Gostujuci: cca 600
Manijaci (nije bilo organizovanog dolaska)
Video
3.Kolo
Zeljeznicar - Zrinjski
Posjeta: 7700
Gostujuci: cca 80
Manijaci
edit1/ipak bolje bez spoilera
Admin je FGR, nije u stanju odrzavati ovakve teme, niti ih razumije, niti zeli. Moze izaci nesto sto ne treba, sto nije za foruma, ja to ne znam i ne pratim, nisam u toku i ne zelim biti. Ima masa foruma koji se bave bas ovakvim temama i vode ih ljudi koji se u to vise razumiju, predlazem da nastavite tamo.
Hajmo mudzahedini.
Grob te je.bo
Mada koliko se da vidjeti, da to govori jedan lik. Tako da nije sve bas do kraja karikaturno.
P.s NE UMANJUJEM ODLICNU AKCIJU, I POBJEDU.
Grob te je.bo

Mada koliko se da vidjeti, da to govori jedan lik. Tako da nije sve bas do kraja karikaturno.
P.s NE UMANJUJEM ODLICNU AKCIJU, I POBJEDU.
- FKS -
I dalje neki ismijavaju i podcijenjuju moc tekbira
Razbjezase se one banjalucke sisice (a svaki letvu ili kolac zadužio) ko da ih hazreti Omer napao sa svojom vojskom

Razbjezase se one banjalucke sisice (a svaki letvu ili kolac zadužio) ko da ih hazreti Omer napao sa svojom vojskom

Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 maj 2022, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ko o cemu oni koji su u Oborcima krenuli uz nzsrebrenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Posteno je vratiti ako mozes, ali je posteno i nazvati stvari pravim imenom. Ili je to ono: Ciko, ciko, danas nismo huligani, samo smo futsaleri? Ono, ganjam Lesinare po raznim krajevima BiH, ali sam u Zenici futsaler?
Lažno predstavljanje
(1) Ko se s ciljem da sebi ili drugom pribavi kakvu korist ili da drugom nanese kakvu štetu
lažno predstavlja kao službena ili vojna osoba ili neovlašćeno nosi oznake službene ili vojne
osobe, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Kaznom iz stava 1. ovog člana kaznit će se ko izvrši kakvu radnju koju je ovlašćena
izvršiti samo određena službena osoba.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Orjuna i 22 gosta.