Premijer liga BiH - aktuelno

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tutankamon1905 » 01 jun 2022, 18:35

A Feđa dragi šta uradi ako je istina. Malo šupački ako je istina što se priča. Mada treba i njega saslušati, lako ce se skontat laže li

Zna li se ko mijenja Feđu i ko vraca Velez u donji dio tabele iducih 30 godina?

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jun 2022, 18:36

HordasOdMalena je napisao/la:
01 jun 2022, 18:32
Sky9 je napisao/la:
01 jun 2022, 18:27
HordasOdMalena je napisao/la:
01 jun 2022, 18:23
Ko Ahmetović nekad, iz Slobode koja igra Evropu prešao u Sarajevo. Golemo.
Zbog toga sam husrefu tad je.bao sve po spisku, a evo i ovom prilikom mu se sjetim svih po spisku... Kako mi je to teško palo, malo je reći. :(
Ahmo shopping kraljica. :urnebes:
Ahmetović bio dogovorio sa KamikAzom, usro ga šutnuo. I na kraju nama Ahmet kriv, nigdje veze ccc.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 jun 2022, 18:36

miky_hz je napisao/la:
01 jun 2022, 18:04
redbull93 je napisao/la:
01 jun 2022, 17:54
Supacki potez dudica, iako mi se nikad svidjao nije, svaka cast na osvojenom kupu. Ovo je zbog para otisao 100%, ko sto gore neko napisa pojest ce ga sarajevo.
Druze pricas o Dudicu koji je iz Sarajeva,koji je trenirao kod nas,koji ima stan 5 minuta od stadiona i cudis se.

Pa Velež napustaju 2 Mostarca mrtva Velezovca sa njim Kodro i Trnovac,para vrti buraz sve.

Isto ko sto ce sutra Dudic otici od nas ako dobije ponudu jacu iz jaceg tima,ko sto Jakirovic ceka u Zrinjskim da ga zovne bilo ko iz Hrvatske,neznam kakav vi fudbal pratite i zivite u romanticnim vremenima ,sasvim realno stanje.
Supacki potez jer je rekao da ostaje, pa sutra zove da ide. Pogresan potez, jer ce prije iz veleza otici vani, nego iz sarajeva. Razlog nije koji je klub, veci ili manji, nego sto je vrlo moguce da se nece zadrzati dugo u sarajevu. Al kako god, pred nama je da vidimo.

Ono sto dudicu ne ide u korist je i njegov temperament. Kad dodje, a nije da nece i pocnu psovke, nece pognuti glavu kao makedonac garant.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2022, 18:37

tutankamon1905 je napisao/la:
01 jun 2022, 18:35
A Feđa dragi šta uradi ako je istina. Malo šupački ako je istina što se priča. Mada treba i njega saslušati, lako ce se skontat laže li

Goran Tomić
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 01 jun 2022, 18:38

Jesil se ponadao Ahahah možemo biti donji dio tabele samo se nikad nećemo ugasit kao neki . Opušteno bolan , koje našao njega kao anonimusa nace i zamjenu . Samo kad je on biran nije vele bilo para sad je + 1.5 m KM
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 01 jun 2022, 18:42

Nije isto voditi Zelju i Sarajevo i bilo koji klub a i isto tako igrati. I Slavko je imao sezonu iz snova sa Radnikom i jaku pricu pa ispade kako ispade. Pogotovo sto kruze price za Dudica da voli uzeti od menadjera, pa je toga bilo i u Velezu. Ali da nije los trener,nije. Brzo je on u Velezu ponudio ostavku cim krenu losi rezultati. Jedino ako su mu ponudili dobru platu i 5 mil da pravi ekipu, to je onda druga prica...sa ovom ekipom nista bolji nece biti od ove sezone.
Zadnja izmjena: JugJugJug, dana/u 01 jun 2022, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 01 jun 2022, 18:49

Na kraju ostaje samo jedno pitanje a to je,da li ce ga velez primiti nazad kada ga sarajevo nogira nakon 10 kola???

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 01 jun 2022, 18:50

killafrommanilla je napisao/la:
01 jun 2022, 18:37

Goran Tomić
Tomic u Velez, Jakir u Rijeku..tu bi me bome docekali na volej
opalaopala je napisao/la:
01 jun 2022, 18:38

Jesil se ponadao Ahahah možemo biti donji dio tabele samo se nikad nećemo ugasit kao neki . Opušteno bolan , koje našao njega kao anonimusa nace i zamjenu . Samo kad je on biran nije vele bilo para sad je + 1.5 m KM
Jasno da ce nac zamjenu, al mislim da nece bit ni blizu uspjesan kao Dudic. Al ajde vidit cemo kad krenu kruzit imena

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 01 jun 2022, 18:52

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :kuknjava:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2022, 18:59

worchester je napisao/la:
01 jun 2022, 18:49
Na kraju ostaje samo jedno pitanje a to je,da li ce ga velez primiti nazad kada ga sarajevo nogira nakon 10 kola???
U Sarajevu mu je 40-60 da ce uspjet. A ukoliko ne uspije, next destination: NK GOSK

Al ruku na srce, malo ko nam ga je nabio ovako do grla ko Alex Ferguson :mrgreen:

Mozda bilbija u par navrata iskreno

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jun 2022, 19:04

Kao sto sam rekao dosta tih igraca iz Veleza je vazda cekalo da namigne Sarajevo il Zeljo i eto ih odma,znam da je to tesko shvatiti al je tako. Kakv crni Dudic,digli ga ko da je Murinjo nidje veze. Lalatovic je pravi trener al jbga ljubitelj dijela Seselja i te ideologije. Inace nije bitno ko ce biti trener Vico to sve kroji pa dzaba i treneri,igraci,osoblje

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2022, 19:07

zagor1987 je napisao/la:
01 jun 2022, 19:04
Kao sto sam rekao dosta tih igraca iz Veleza je vazda cekalo da namigne Sarajevo il Zeljo i eto ih odma,znam da je to tesko shvatiti al je tako.
Tesko je meni kao nekom ko je iz Mostara, a generalno vala i nije. Puno vise para trosite, puno vise trofeja ste uzeli, veci grad, glavni grad, sve regularno i ocekivano. Možemo se mi ujedat do zore, ali to je tako.

Posebno period poslije rata gdje su generacije navikle da je Velez dno lige a Sarajevo i Zeljeznicar ekipe kandidati za titulu. Trebat ce X godina da se vratimo na mapu bh. fudbala, ali mislim da smo na pravom putu.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 01 jun 2022, 19:08

OnlyLeft22 je napisao/la:
Antipolitika3 je napisao/la:
01 jun 2022, 18:29
Dokaz samo da je Velez veoma veoma malen klub.
Šef struke HŠK Zrinjski za sada je vezan za Plemiće, a u hrvatskim medijima se špekuliše da bi mogao doći na klupu HNK Rijeka.

Goran Tomić je odstupio nakon poraza u finalu Kupa od Hajduka, pa Riječani sada traže njegovog nasljednika.

Jakirović je kao nogometaš nosio dres ovog kluba, dobro poznaje stanje u 1. HNL i siguran da bi to za njega bio veliki izazov.

"Vidim da je Goran Tomić otišao, a iz Rijeke me još nitko nije službeno kontaktirao. S njim se redovitom čujem i čestitao sam mu, unatoč svemu, na jako dobroj sezoni. Još uoči odlaska u Zrinjski rekao sam da želim dolje napraviti dobar rezultat, a ako uspijem, zanimala bi me uvijek ponuda top četiriju hrvatskih klubova. Ako bi do toga došlo, sjelo bi se i razmislilo o toj opciji. Naravno da je Rijeka zanimljiva, pa igrao sam u njoj i znam što ona znači u hrvatskom nogometu“, istakao je Jakirović za novilist.hr.
Izjava izvučena iz konteksta.
Pročitaj cijeli članak:

https://www.novilist.hr/sport/nk-rijeka ... -nogometu/
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 01 jun 2022, 19:10

DTzmu30 je napisao/la:
01 jun 2022, 19:08
Antipolitika3 je napisao/la:
01 jun 2022, 18:29
Dokaz samo da je Velez veoma veoma malen klub.
Šef struke HŠK Zrinjski za sada je vezan za Plemiće, a u hrvatskim medijima se špekuliše da bi mogao doći na klupu HNK Rijeka.

Goran Tomić je odstupio nakon poraza u finalu Kupa od Hajduka, pa Riječani sada traže njegovog nasljednika.

Jakirović je kao nogometaš nosio dres ovog kluba, dobro poznaje stanje u 1. HNL i siguran da bi to za njega bio veliki izazov.

"Vidim da je Goran Tomić otišao, a iz Rijeke me još nitko nije službeno kontaktirao. S njim se redovitom čujem i čestitao sam mu, unatoč svemu, na jako dobroj sezoni. Još uoči odlaska u Zrinjski rekao sam da želim dolje napraviti dobar rezultat, a ako uspijem, zanimala bi me uvijek ponuda top četiriju hrvatskih klubova. Ako bi do toga došlo, sjelo bi se i razmislilo o toj opciji. Naravno da je Rijeka zanimljiva, pa igrao sam u njoj i znam što ona znači u hrvatskom nogometu“, istakao je Jakirović za novilist.hr.
Pročitaj cijeli članak:

Selam za Cim :bih:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jun 2022, 19:11

2022 Finalissima

slika

Italia-Argentina

Jel zna netko objasnit kakvo je ovo takmicenje

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 01 jun 2022, 19:11

01 jun 2022, 19:07
zagor1987 je napisao/la:
Kao sto sam rekao dosta tih igraca iz Veleza je vazda cekalo da namigne Sarajevo il Zeljo i eto ih odma,znam da je to tesko shvatiti al je tako.
Tesko je meni kao nekom ko je iz Mostara, a generalno vala i nije. Puno vise para trosite, puno vise trofeja ste uzeli, veci grad, glavni grad, sve regularno i ocekivano. Možemo se mi ujedat do zore, ali to je tako.

Posebno period poslije rata gdje su generacije navikle da je Velez dno lige a Sarajevo i Zeljeznicar ekipe kandidati za titulu. Trebat ce X godina da se vratimo na mapu bh. fudbala, ali mislim da smo na pravom putu.
Ja nisam prelivoda i kazem kao i prije da je on smijesan trener,nema potrebe da tugujete,da vam je nesto vokri. Prije sam rekao da je Radovac pricao ljudima sa kojima se druzi da bi odma dosao da ga zovnu mada opet kazem bilo koji bivsi igrac ne zelim ih u klubu iz milion razloga. Ti si realno napisao sve al dodje ih ovdje 50 i kaze vise para imamo,veci smo i slicne nebuloze pa iritiraju i onda se pocne sa uvredama bez da covjek to i misli.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 01 jun 2022, 19:11

svrakino1921 je napisao/la:
01 jun 2022, 19:11
2022 Finalissima

slika

Italia-Argentina

Mec prvaka Evrope i Juzne Amerike.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 01 jun 2022, 19:17

zagor1987 je napisao/la:
01 jun 2022, 19:07
zagor1987 je napisao/la:

Ja nisam prelivoda i kazem kao i prije da je on smijesan trener,nema potrebe da tugujete,da vam je nesto vokri. Prije sam rekao da je Radovac pricao ljudima sa kojima se druzi da bi odma dosao da ga zovnu mada opet kazem bilo koji bivsi igrac ne zelim ih u klubu iz milion razloga. Ti si realno napisao sve al dodje ih ovdje 50 i kaze vise para imamo,veci smo i slicne nebuloze pa iritiraju i onda se pocne sa uvredama bez da covjek to i misli.
Pare se ne mogu mjeriti jer su politike uba potpuno drugacije. Na papiru, mozda bi Hasic, Husnic i Pekusic imali vise para od Ismira ali oni sad sigurno nece dat 20.000 treneru, dok Ismir nema problem s tim.

Tu je razlika sto se financija tice. Mi smo tek petu, sestu godinu stabilan klub i jednostavno drugacije zelimo da poslujemo jer su nas Dzafic i Bratic izuli 200.000KM kao treneri a bili tu 3mj.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 jun 2022, 19:18

Nirton je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
2022 Finalissima

slika

Italia-Argentina

Mec prvaka Evrope i Juzne Amerike.
Hvala

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 01 jun 2022, 19:20

01 jun 2022, 19:10
DTzmu30 je napisao/la:
01 jun 2022, 19:08

Pročitaj cijeli članak:

Selam za Cim :bih:
Nazire li se ulica III cimske bojne s Vranjevića? :D
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Combattente87, elSaik, MikiPirs, mosarajvosa83, Rodman i 67 gostiju.